2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045767 بازدید | 684483 پست
چون اولین بارمهivfمیکنم بخاطراون اطلاعاتم کمه شرمنده ضمنا من از دوشنبه میتونم سر کارم برم

عزیزم بله یکی دو روز اول احتیاطا میگن استراحت بکنین وگرنه کلا زندگی عادی با احتیاط و در کمال آرامش رو دنبال کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست خوبم خداروشکر کر خوبم و نی نی ها هم خوبن  خودم خسته و خوابالو هستم  دوروزی پاد ...

سلام نسرين جان

خداروشكر ك خوبى

اره منم موعد پريودمه و پاهام درد ميكنه تو گرم ترين حالت دما هم بايد پتو بندازم رو پام

انگار حالاها اين ادا اطوارهارو داريم😄😄😄

همش هم خوابم مياد اما مامان و بابام حوصله شون سر ميره من ك ميخوابم

طفلى ها اسير من شدن هيچ جا هم نميرن بدون من تو خونه هستن همش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد ى دونه جنينت زنگ نزدى بپرسى ؟؟

اینجوری میگی خنده ام میاد ، نه بابا به اون که همون موقع هم امید نداشتم با این‌وضعیت حتما که اونم کیفیت نداشته و‌تا حالا ....

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چون اولین بارمهivfمیکنم بخاطراون اطلاعاتم کمه شرمنده ضمنا من از دوشنبه که میشه ۱۳ انتقالم میتونم سر ...

عزیزم یکی از دوستامون که + شده از روز دومش رفته سر کار.... 

خیلیا از روز ۳-۴ به بعد رفتن سر کار و +م شدن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چون اولین بارمهivfمیکنم بخاطراون اطلاعاتم کمه شرمنده ضمنا من از دوشنبه که میشه ۱۳ انتقالم میتونم سر ...

فقط سر کار اگه پشت میز نشینی هر از گاهی پاشو به یه بهونه یه دوری بزن... 

یه بند نشین... 

تحرک داشته باش که خونرسانی مختل نشه.... 

سلام دوست خوبم خداروشکر کر خوبم و نی نی ها هم خوبن  خودم خسته و خوابالو هستم  دوروزی پاد ...

خداروشکر .هماتومت بهتر شده؟هماتوم بخاطر کار و وایسادن زیاده؟یابخاطر خود ای وی افه؟علائمش چیه لک بینیه؟

فك كنم سارااااا شماره يداروخونه داشت يا فرزي كه ميگفتن استراديول داره

میشه تگش کنین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اینجوری میگی خنده ام میاد ، نه بابا به اون که همون موقع هم امید نداشتم با این‌وضعیت حتما که اونم کیف ...

خنده چرا عزيزم

خدارو ناديده نگير

اين يعنى ب خدا اعتماد ندارى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امپولای من با امروز ۳ روز مونده یعنی دوشنبه عصر اخرین رو میزنم 

خوبه عزیزم.... 

بعدشم برو آزت رو بده انشالله + بود میری دکتر بازم برات مینویسه.... 

خنده چرا عزيزم خدارو ناديده نگير اين يعنى ب خدا اعتماد ندارى

به خدا اعتماد دارم میدونم باید اون بخواد تا یه چیزی اتفاق بیافته اما انگار برای من نمیخواد دیگه سنمم‌گذشت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پس دوشنبه برم دکترم بگم که تموم میشه 

انشالله با آز+ت برو بقبه داروهاتم بگیر

نمیدونم خب واس تو بلاست بوده مال من که نبوده تازه فک کنم نخواستن من ناراحت شم میگفتن جنینت خوشگله😢

عزیزم خدا بخواد با یه دونه هم میشه نخواد با دهتا جنین بیست تا جنین هم نمیشه اصلا ناامید نباش از همین حالا مثبت فکر کن من از همون اول ک بهم تو دوتا جنین و نشون دادن مطمئن بودم حامله میشم همش یادشون میفتادم ذوق میکردم پس از همین حالا نا امید نباش برا خدا نشد نداره امروزم عرفه اس فردا هم عید قربان  عیدیت رو بگیر قرار نیس یه بار تجربه بدی داشتی همون تکرار شه تو این روزا ک خاص هستن ان شاالله خدا یه دوقلوی ناز بده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
به خدا اعتماد دارم میدونم باید اون بخواد تا یه چیزی اتفاق بیافته اما انگار برای من نمیخواد دیگه سنمم ...

دختر منم تو ٣٨ رفتم

منم با اين سن ى دونه انتقال دادم

فرتیل سی ام میگن تو داروخونه ها پیدا میشه . شما چند روز قبل انتقال شروع میکنی ؟ روزی چندد تا . منم م ...

اره عزیزم اما بسته بندی قدیمی نیست و شک نکن همونه من معلوم نیست چون این ماه عکس رنگی دارم ماه بعد هیسترو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏