2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045915 بازدید | 684488 پست
بچه ها احساس میکنم جای قلبم عوض شده اومده توگلوم     به زور دارم باپسرم خونه سازی درست می ...

اااای جاااانم. اره ب خدا. وقتی حال ما اینجوریه قطعا برا شما ک جای خود داره😁

ان شاالله با جواب بتای تپل میای عزیزم. ان شاالله خیره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز تو دعای عرفه از دعای خیر همو بی نصیب نذاریم ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها احساس میکنم جای قلبم عوض شده اومده توگلوم     به زور دارم باپسرم خونه سازی درست می ...

ای جانممممم، آره همینجوری خودتو سرگرم کن اتفاقا پاشو غذا درست کن بذار زمان زودتر بگذره.

منم همسرم از بعد ان تی به هممممممه گفت یعنی به هممممه ها، همکار و دوست و فامیل و اقوام و ...

ز زده بودم سوپری محل وسیله سفارش بده به اونم گفت خانمم تو راهی داره، یعنی قیافه من اون لحظه 😐😐😐😐

به همه هم میگه فقط شما میدونید 🤣🤣🤣🤣

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه از اون فک نکنم باشه چون دوماهه دارم مصرف می کنم. دیروز ک تو عروسی خیلی سرپا بودم و..‌ بدددد کمردر ...

واااای من عروسی میخوااااام 😭😭😭

امشب عروسی پسر داییمه مامانم اینا الان آرایشگاهن من باید بشینم تو خونه ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

ولی همش تصویری ز میزنم بهشون 😁😁😁

ای جانممممم، آره همینجوری خودتو سرگرم کن اتفاقا پاشو غذا درست کن بذار زمان زودتر بگذره. منم همسرم ا ...

فقط همسایه طبقه سوم نمیدونه به اونم میگیم ان شاءالله   

بقیه رو پسر گفته خیالم جمع  کبابی رو هم اشاره کرده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ای جانممممم، آره همینجوری خودتو سرگرم کن اتفاقا پاشو غذا درست کن بذار زمان زودتر بگذره. منم همسرم ا ...

الهیییییی ذوق دارن دیگه بنده خدا😁😍 سوپریه خیلی باحال بود😁 

واااای من عروسی میخوااااام 😭😭😭 امشب عروسی پسر داییمه مامانم اینا الان آرایشگاهن من باید بشینم تو ...

ااااای جاااان دلم. ان شاالله نی نی جانمونو بغل کنی یه عروسی مشت بری.😍😍😍

منم دلم لک زده بود برا عروسی. (البته بخاطر اینکه عروسی ها مونو  با مولودی میگیریم هر جایی نمیتونستم برم🤪) دلی از عزا در اوردیم حسابی. ان شاالله روزی همه جووونا ب زودی. 

ااااای جاااان دلم. ان شاالله نی نی جانمونو بغل کنی یه عروسی مشت بری.😍😍😍 منم دلم لک زده بود برا ع ...

ممنوووونمممم عزیزممم، ان شاالله شما هم بزودی با نی نی سه یا چهارتایی برید عروسی 😍⁦❤️⁩

الهیییییی ذوق دارن دیگه بنده خدا😁😍 سوپریه خیلی باحال بود😁 

آره از من بیشتر ذوق داره 🤣

ببین مامانمم خونمون بود یعنی یه لحظه به هم نگاه کردیم قشنگگگ از تعجب چشمامون شده بود چهارتا خشکمون زده بود، یهو بدون هیچ دلیلی برگشت به یارو گفت خانمم تو راهی داره 😐

احتمالا اون یارو هم تو دلش گفته منو سننه قربوووونت برممم 🤣🤣

یکی از همکاری قدیمیش بهش ز زده بود به اونم گفت دیگه خانمم تو راهی داره باید بیشتر تلاش کنم 😐😐

یعنی به هرکسی به یه نحوی اعلام کرد دیگه 🙈🙈🙈