2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045907 بازدید | 684488 پست
صد البته بی حکمت نیست سفرت بی خطر راستی فاطمه بهتره من برم اول عکس رنگی بعد هیسترو میشه راهنماییم کن ...

شما چه بخاید لاپرا بشی چه هیسترو چه عکس رنگی هرسه یک ماه باید بدنت استراحت کنه بعد بری برای اقدام یا انتقال

هیسترو بی حسی یا بیهوشی داره و هیچی حس نمیکنی و بعد راحت بلند میشی میری خونتون ب زندگی عادیت ادامه میدی 

عکس رنگی بدون بیهوشی و بی حسیه درد داره و یه کم اذیت میشی ولی وقتی کارشون تمام شد و عکس برداری شد بلند میشی و میری خونه شاید لک ببینی ولی اشکال نداره و ب زندگیت ادامه میدی 

کدوم بهتره میشه کمکم کنی عزیزم

گفته بود استرومارين١/٢٥ داده استراديول نداده اشتبله داده؟؟ همچين چيزي اومدم جواب بدم پسرم درخواست داشت يادم رفت🥴من روزي سه تا استراديول ميخوردم يدونه هم استرومارين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله که خودت و کنجدات سلامت باشن  هانیل جان از چه زمانی دکتر تشخیص به سرکلاژ میده ؟

از هر زمان که طول سرویکس کوتاهتر از حالت نرمال باشه، الان برای من خیلی کوتاه نیست ولی بخاطر سابقه زایمان زودرس حتما باید انجام بدم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوغ برا قبل پانکچر خوب نیست چون میتونه جلوی بالغ شدن رو کم و بیش بگیره....  همون پروتئین هم می ...

ممنونم از توضيحات هرچي ميبينم مفيده براي دوستم ميفرستم بار سومه ميخاد بره پانكچر توروخداااا براش دعا كنيد اينسري جنين براش تشكيل بشه

گفته بود استرومارين١/٢٥ داده استراديول نداده اشتبله داده؟؟ همچين چيزي اومدم جواب بدم پسرم درخواست دا ...

برا من برای انتقالم از دو پریودی روزی ۴تا استرومارین ۱/۲۵داده تا حالا نخوردم و میخاستم ببینم چجوریه ارزش داره مصرف کردنش یا نه قبلا استرادیول ایرانی روزی ۵تا خوردم ک متاسفانه تاثیر گذار نبود اما با ژل واژینال ضخامتمو برد بالا ک این ژل یه سری مشکلات برام ایجاد کرد باعث کیست شد و دیگ زل رو نمیتونم مصرف کنم برا همین ایندفه برام استرومارین نوشته

سلااااام خوووووووبي خودت خوبي جوياي اخوالت بودم ولي باد نيستم تگ كنم☹️دكتر رفتي٤ شنبه

سلام معجزه جانم 

جواب دادم فکر کنم ندیدی عزيزم 

امروز باید برم ساعت شش عصر نوبت دارم 

ممنونم ازت که جویای حالم بودی گلم 

خودت چطوری نی نی جان خوبه 

یعنی واقعا داغونم بخدا .دهنم باز نمیشه برا حرف زدن

عزیزم ببین دقیقا همزمان با انتقال من یکی از دوستامونم انتقال داده بود. قشنگ یادمه روز 13 بی بی گذاشت و منفی شد. فرداش که رفتیم آز بتاش ۲۰۰ شد.... 

پس عزیزم خیلی زود زدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سحر جانم خوبی عزيزم  خدا تو راهیت رو براد حفظ کنه  الهی که همیشه لبت خندان باشه من ...

سلام عزیز دلم خوبم شما خوبی؟ ای جانممم همیشه بخندی گلم، آره بنده خدا همش میگه یعنی واقعا بابا شدم ؟؟ 🥰

ان شاالله قسمت و روزی تمام منتظران بشه 🤲⁦❤️⁩

عزیزم ببین دقیقا همزمان با انتقال من یکی از دوستامونم انتقال داده بود. قشنگ یادمه روز 13 بی بی گذاشت ...

انشاله همونی باشه که شما میگید .خدا از دهنتون بشنوه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
کی باید برم آزمایش با احتساب اینکه ۷ تیر ساعت ۳عصر انتقال داشتم 

عزیزم 21-22 تیر زودتر نرو.... 

اگه میخوایی استرس الکی نکشی زودتر نرو.... 

دیگه بی بی هم نزن لطفا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقد بده😂😂😂همش دوست داره بدونه چه جوووري بودعروسي ، خصوصاااا كه كرونا هم بوده خيلي وقته فاميل وو خ ...

آره حالا فکر کن من عقدش هم نبودم دو ماه پیش بود تازه انتقال داده بودم، مامانم اینا که برگشتن یک ساعت داشتن برای من تعریف میکردن ، یعنی بخدا دلم لک زده براشووووون 🥺🥺