2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
دفعه قبل تو سکوت انتقال دادن ضعیف بودن و این بار با سونو انتقال دادن نمیدونم دگ

خب اگر بازم صعيف بود ميتونستن سكوت كنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
تخمکهای من کلا پوچ‌بودن زینب جان انگار این داروها به بدن من نمیسازه نمیدونم شایدم اگه داروی دیگه ای ...

در مورد ى دونه جنينت زنگ نزدى بپرسى ؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطورى؟ جوجه خوبه؟؟ پسر گلت چطوره؟ ميگم چرا براى من چيزو ك كم نكردن هيچ بيشترم كردن😄😄 ايتراديول ...

سلام گل من خووووبيخداروشكر ماهم خوبيم هركي با ماشين رد ميشه ميگه مامان بيا ببينش😑😅 خودت اينسري ياد اوري كن حتما چون بعضياشون حواس ندارن البته بودن دوستان كه استراديول تازه از ١١ هفته كم كرده بسته بتشخيص و نظر دكتر متفاوته هانيل بعد مثبت شدن كم كرد من بعد قلب وفااااااا حدوداا بازده هفته استراديول كم كرد

شيافم كه چون هماتوم داشتي كم نكردن و طبيعيه

ازمايشم براي هانيل بعد مثبت شدن تقريبا نوشت براي من بعد قلب معمولا ماه دوم بارداري ميگن بده اينو يه ياداوري بكن

ای جانممممم، آره همینجوری خودتو سرگرم کن اتفاقا پاشو غذا درست کن بذار زمان زودتر بگذره. منم همسرم ا ...

فقط شما میدونید... 

😂😂😂😂😂😂😂

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من متوجه نشدم! 

هیچی همسرم رفته بود داروهامو بگیره نسخم الکترونیکی بود این سرمم داده بودن زنگ زد بهم گفت تعجب کردم گفتم من این دارو رو فکر نکنم داشته باشم رفت از مامایی پرسید گفتن اشتباه نسخه شده😐😑😑هیچی برد پس داد 

اره الان امدم خونه همسرم خیلی غصه امو خورد میفهمیدم😢 تازه میخواستن بیهوش کنن واس انتقال گفتن ت ن گ ...

عزیزم بسلامتی انشاالله که تادوهفته دیگه با بتا مثبت خوسحالمون میکنی🥰😍🤲

دوستان اگه بارداری منفی باشه این امپولای پروژسترون نمیزاره ادم پریود بشه؟

عزیزم برا بعضیا بله اما بعضیام با وجود زدن پریود میشن.... 

یعنی قانون قطعی نداره بدن با بدن فرق داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گل من خووووبيخداروشكر ماهم خوبيم هركي با ماشين رد ميشه ميگه مامان بيا ببينش😑😅 خودت اينسري ياد ...

فداتشم عزيزم

اى جان كلا فكر كنم بايد پاشو بشين كنى براش😄

ميدونى بديش اينه ك اينقدر سرش شلوغه سونو رو ك ميبرم ازم ميگيرن ميذارن رو پرونده بعد از دو سه روز ميبينه و دستورات رو ميگه و ماما زنگ ميزنه ب من ميگه

هنوز ارجاعم نداده دكتر ديگه چون خودش تااخر ويزيت نميكنه اونايي ك باردار شدن

حالا شنبه ديگه ك برم سونو و ببرم بايد حتما با ماما صحبت كنم ببينم روال كارشون چيه 

آره از من بیشتر ذوق داره 🤣 ببین مامانمم خونمون بود یعنی یه لحظه به هم نگاه کردیم قشنگگگ از تعجب چش ...

🤣🤣🤣🤣

هیچی همسرم رفته بود داروهامو بگیره نسخم الکترونیکی بود این سرمم داده بودن زنگ زد بهم گفت تعجب کردم گ ...

واااااى خدا ازشون نگذره چرا جون مردم براشون مهم نيست😭😭😭😭

آره از من بیشتر ذوق داره 🤣 ببین مامانمم خونمون بود یعنی یه لحظه به هم نگاه کردیم قشنگگگ از تعجب چش ...

حالا همسر من برعکسه.... 

اصلا نمیگه.... 

حتی به خونوادشم خبر نمیده مگر اینکه شرایطش پیش بیاد پرسیده بشه مطرح بشه وگرنه مستقیم بخواد بگه اصلا... 

به خونواده خودشم من گفتم...