2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
سلام دوستان عزیزم. ببخشید من یه مدت نشد بیام اینجا درگیر مهمون بودم. مهراوه، انتظار و پشمالو جان مبا ...

ممنونم‌عزیزدلم از خدا میخوام واسه شما هم همه چی‌بخیری و خوشی‌پیش بره اصلا نگران علایم‌ نباش چون بدن آدم‌تو هر مرحله ای یه واکنش نشون میده  و این‌طبیعیه. درحال حاضر بیشترین‌چیزی‌که واست مضره استرسه به چیزای قشنگ فک‌کن عزیزم ایشالا همه‌چیز خوب پیش میره😍

آهان پس کوتر تخمدان داشتی....  پلیکیستیک هستی پس.....  حالا باز خوبه.....  پس لگنت ...

ممنون آناجون از توضیخاتت.والله دکترا حرف درستی به ادم نمیزنن.باشه اگه خدای نکرده دیدم سیکلای بعد اینطورم حتما به دکتر میگم بازم ممنون عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وققتون بخیر دیگه نمیخواستم مزاحمتون بشم اما صبح یه بی بی زدم یه خط افتاد ساعت ۳عصر ۷ تیر انتقال دادم یعنی زود زدم یا قطعا منفی شده؟

تورو خدا راهنماییم کنین خوب

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
سلام عزیزانم تو راهم انجام بدم.خیر.ان شاءالله    

سلام دوستم..دعای همه ی بچه های تایپیک پشت و پناهت باشه عزیزم 🤗🤗🤗🤗

منتظریم بیای با ی بتای عااالییییی دلمون رو شاااد کنیییی💚💚💚💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام وققتون بخیر دیگه نمیخواستم مزاحمتون بشم اما صبح یه بی بی زدم یه خط افتاد ساعت ۳عصر ۷ تیر انتقال ...

سلام جانم..شاید زود زدی عزیزم

اصلاااا بی بی چک ی چیز مزخرفیه.. نزنید تورو خدااا..فقط استرسههههه..صبر کن و بذار چند روز دیگه ب امید خدا برو آزمایش..انشالله خدا دلت رو شاااد کنه دوستم

سلام وققتون بخیر دیگه نمیخواستم مزاحمتون بشم اما صبح یه بی بی زدم یه خط افتاد ساعت ۳عصر ۷ تیر انتقال ...

سلام گلم آمپول اچ سی جی نزدین ؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام جانم..شاید زود زدی عزیزم اصلاااا بی بی چک ی چیز مزخرفیه.. نزنید تورو خدااا..فقط استرسههههه..صب ...

ممنونم عزیزم انشاله که زود زده باشم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

عزیزم زود زدی صبر کن چندروز دیگه نگران نباش انشاالله که خوش خبر میایی و بی بیت مثبت میشه

ممنونم عزیزم انشاله که زود زده باشم

انشالله عزیزم ..شاید دیر لانه گزینی کرده باشه..

انشاالله به حق همین روزهای عزیز خدا عیدیتون رو با ی بتای عااالییییی بده و دلت شاد بشه..