2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045899 بازدید | 684488 پست
شرایط هر کسی متفاوته عزیزم، من هم هماتوم دارم هم جفتم پایینه هم باید این هفته سرکلاژ کنم، اصلااااا ن ...

اها عزیزم ان شاالله که هماتومت بر طرف شه و از این ب بعد راحتتر باشه برات 😘

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستم خوب هستین ؟ میشه منم راهنمایی کنید لطفا   تخمدان پلی کیستیک هستم و تحت درمان برای ...

سلام عزیزم.... 

من شخصا تجربه ضخامت نازک ندارم اما چند موردی که به ذهنم میرسه میگم اما دوستانی که تجربه دارن بهتر میتونم کمکت کنن... 

خوردن زیاد آب... 

پیاده روی.... 

جدیدا فکر کنم یکی از دوستان گفتن استرومارین بهتر جواب داده نمیدونم استفاده کردین یا نه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردشور ببر همی پرژسترون و دوفامد و دوفاستون 

بخدا من هروقت اینا رو مصرف میکنم به حدی کسل و دپرس میشم ک نمیتونم از سرجام جم بخورم 

الان ده تا دونشو خوردم ک پریود بیا این ده روز انقد کسل و خستم ک خدا میدونه الان ظرف تو سینک دارم بخدا حال ندارم تا پای سینک برم ظرفامو بشورم خدایا ما رو از این داروهای هورمونی نجات بده 

بیشترین عوارض رو همی پرژسترون اشغال داره هرچی داریم از همینه😪

مردشور ببر همی پرژسترون و دوفامد و دوفاستون  بخدا من هروقت اینا رو مصرف میکنم به حدی کسل و دپر ...

تشما سوالت راجع به استرومارين بود؟؟؟؟ نميدونم كدوم كاربر بود🥺

من جفتشوووو داشتم هم استراديول هم استرومارين تازه سيلد نافيلم گذاشتم

سلام عزیزم‌ ای جان. ان شاالله ک خیره.  منم شکر خدا خوبم یهو از دیروز پریود شدم ۹ روز زودتر . ف ...

صد البته بی حکمت نیست سفرت بی خطر راستی فاطمه بهتره من برم اول عکس رنگی بعد هیسترو میشه راهنماییم کنی حتی اگه دکتر لاپارا هم بکنه برا میوم و اینا میشه اول برم عکس رنگی ؟؟بعد استراحت چقد داره 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام وققتون بخیر دیگه نمیخواستم مزاحمتون بشم اما صبح یه بی بی زدم یه خط افتاد ساعت ۳عصر ۷ تیر انتقال ...

عزیزم روز ده انتقال بوده.... 

اگه هاش سی جی نداشتی + هست عزیزم.... 

مبارکت باشه عزیزم.... 

گوارای وجودت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دخترا ان شاءالله ۴حاضرمیشه    

ای جانم ذوق زده شدمممممم

ای جانممممم، آره همینجوری خودتو سرگرم کن اتفاقا پاشو غذا درست کن بذار زمان زودتر بگذره. منم همسرم ا ...

سلام سحر جانم خوبی عزيزم 

خدا تو راهیت رو براد حفظ کنه 

الهی که همیشه لبت خندان باشه من کلی با این پیام خندیدمااااا😄😄😄😄

بنده خدا ذوق میکنه عیب نداره بزار بگه 

نه از اون فک نکنم باشه چون دوماهه دارم مصرف می کنم. دیروز ک تو عروسی خیلی سرپا بودم و..‌ بدددد کمردر ...

اره خیلی تاثیر داره راستی فاطمه من فرتیل سی ام خیلی گشتم پیدا نکردم اما شرکتی و پیدا کرد دوستم تو تهران و عکسشو فرستاد دیدم واسه آمریکا هستش خرید برام بعد استرادیول خارجی گفتم بخر گفت نداشتن تو نمیدونی کجا پیدا میشه می‌خوام از الان داروهامو پیدا کنم که اونموقع انشاالله اگه شد برم انتقال دنبال دارو نگردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شرایط هر کسی متفاوته عزیزم، من هم هماتوم دارم هم جفتم پایینه هم باید این هفته سرکلاژ کنم، اصلااااا ن ...

چقد بده😂😂😂همش دوست داره بدونه چه جوووري بودعروسي ، خصوصاااا كه كرونا هم بوده خيلي وقته فاميل وو خوب نديديم دلتنگ همه ايم،همون خواهرتو بگو گوشي دستش بااااشه يكم عادم عاروم ميشه😅

عزیزم منفی بود تست یک خط افتاده

عزیزم اتفاقا بعدش از یه پست دیگت که نوشتی انشالله زود زدی متوجه شدم.... 

اما من به فاللل نیک میگیرم.... 

من دو خط خوندم.... 

پس انشالله + خواهی بود...