2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم ولی جمعه است مرکز تعطیله

عزیزم مگه مراکز راهی بذای تماسهای ضروری ندارن؟ 

مثلا همین ابن سینا یادمه من اولین سیکلم به لک بینی افتادم جمعه زنگ زدم به اون داخلی که سوال پزشکی میپرسی چون پرونده داشتم طبق اون راهنماییم کردن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توی مام چند تا جنین داشتین ؟چه کارایی براتون کردن اینسری که دفعات قبلی انجام نداده بودن؟

مرسی عزیزم 😍😍 

خب من مشکل از همسرم بود اسپرمش خیلی ضعیف بود 

اهواز مستقیم فرستادن پانکچر گفتن همینه دیگه ..

حتی بعد ۴ بار منفی میخواستم دوباره اهواز پانکچر کنم دکتر ارولوژی اونجا گفت خودتو خسته نکن برو اهدایی ولی اگه اصرار داری انجام بده دیکه کاملا مصمم شدم مرکزمو عوض کنم 

مهرماه پارسال ویزیت اول رو رفتم دکتر علیرضایی گفت باید همسرم با دکتر مظلومی ویزیت بشه هروقت اون اوکی داد بعد شروع میکنیم پانکچر رو 

دیگه دارو گرفت ۵ ماه مصرف کرد وضعیف اسپرمش خیلی بهتر شد ولی دی اف ای تغییر نکرد اصلا 

مظلومی نامه داد برا تسه گفت حتما باید تسه بشه بخاطر دی اف ای 

بعد اینکه آزمایشگاه جنین شناسی خوبی داره برا ما این خبلی مهمه جنین خوب تشکیل بشه من ۱۵ تا تخمک داشتم ۱۱ تا قابل تزریق بودن ۱۰ تاش جنین شد که ۷ تاش قابلیت فریز داشت گفتن گریدشون a ه

شیوه انتقالهم فرق داشت با اهواز بنظرم با مثانه پر بود و گاید سونو دقیق 

اینا فرقش بود به نظر من 

وگرنه خودم واقعا تغذیه خاصی نداشتم و داروهای انتقال هم همون قبلیا بودن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ولی جمعه است مرکز تعطیله

برا میکروی آخرم باز روز تعطیلی بود خونریزی کردم حتی یادمه ساعت ده اینا بود زنگ زدم اتاق زایمان بیمارستان با دکترم تماس گرفتن قشنگ یادمه رو پخش گذاشتن صدای خانم دکتر رو عملا مستقیم میشنیدم چی میگه.... 

خوب باید برا روزهای تعطیلم بشه دسترسی داشت و سوال پرسید.... 

لاقل برا شرایط اورژانسی!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من ۲ تیر تخمک کشی شدم و۴ تیر بهم گفتن که ۴تا جنین گرید aداری   و ۷ تیر هر ۴تاشو انتقال د ...

عزیزم جنینات ۵ روزه بودن.... 

حالا یا بلاست بودن یا کامپکت.... 

عزیزم جنین سالم باشه این آیتمش خیلی مهم نیست.... 

جنین با گرید سی هم داشتیم که + شده.... 

انشالله بهترینا منتظرته عزیزم.... 

مرسی عزیزم  گذاشتم  مثبته مگه نه ؟؟؟ خیلی زود دو خط شد امروز روز هفتمم دو تا بلاست انتقا ...

بله عزیزم این بی بی +.... 

مبارکت باشه عزیزم.... 

بله اصلا کار درستی نکرده من چقدر باید سینال بزنم‌و‌شکست بخورم ، این‌دا و‌رو‌قبلا زدم تاثیری نداشته ت ...

عزیزم من اصلا نمیتونم بگم فقط اچ ام چی.... 

چون اینا همه به شرایط هورمونیت و وضعیتت ربط داره که دکترت باید بتونه تشخیص بده البته تشخیص درست.... 

به نظر من تو موفقیت میکرو چند عامل مهمه:

۱. پروتکل مناسب (نوع سیکل و داروهای مناسب) برای پانکر و انتقال در نتیجه جنین خوب

۲. اوکی بودن وضعیت انعقادی و در نتیجه خونرسانی به جنین

۳. اوکی بودن ایمنی بدن مادر و پذیرش جنین

۴. مناسب بودن رحم

۵. سالم بودن جنین از نظر ژنتیکی و... 

حالا اینا رو یه دکتر خوبه که میتونه چک کنه و تامین کنه!!!! 

دوستان من ۲ تیر تخمک کشی شدم و۴ تیر بهم گفتن که ۴تا جنین گرید aداری   و ۷ تیر هر ۴تاشو انتقال د ...

عزیزم ۵ روزه بودن دلیل بلاست بودن نیست.... 

اما بهترین جنین بلاست ۵ روزه هست.... 

یعنی جنین بلاست در حالت نرمال ۵ روزه بلاست میشه.... 

اما خوب بوده جنینی که مثلا ۶ روزه بلاست شده.... 

یا بوده جنینی که ۵ روزه نتونسته بلاست بشه و کامپکت شده مثلا.... 

اینا برداشت منه اما درست و غلطش رو نمیدونم.... 

به نظرم یکبار دیگه اگه واقعا شرایطش رو داری  با النوا برو تو سیکل .. چون دارو تقویتی زیاد ...

فردا میرم با دکتر صحبت میکنم ببینم چی میگه 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم حقیقتا دوست دارم بدونم طبعمم چیه و رحمم چیه منم بعد انتقال سعی کردم گرمی نخورم و سوال بع ...

عزیزم یه سایت هست ایزو ویزیت بش سر بزن دکترهای طب سنتی دارن انلاینه میتونی ویزیت شی طبعت و میگه دکتر کاظمیانش خوبه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
براي منم شده روز ششم انتقالمه ديشب به زحمت گذاشتم حتي امروز خواستم تماس بگيرم بپرسم ميتونم مقعدي بذا ...

خیلی حس بدیه...  ایشالا که‌ باردار‌باشی عزیزم. واسه من دقیقا از ۱۵‌انتقال این‌اتفاق افتاد..

آهان ذخیرتم کم بوده....  پس چرا به هایپری فکر میکنی؟؟؟؟  اصلا ماها با ذخیره کم هایپر نمی ...

عزیز دلم . لطفا در مورد تغذیه ات براى رحم سرد بگو . سبزی ها اکثرا گرم هستند ولى اکثرشون رو میگن سقط آور هست . شما چىا مصرف کردید توى دوران باردارى و قبل اون براى گرم شدن رحم ؟