2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خدا از دهنت بشنوه  فردا روبگذرونم ان شاءالله به  شنبه برسیم بچه ها من خیلی امید بستم به ا ...

عزیزم انشالله شنبه یکی از زیباترین روزهای زندگیتون بشه و مام شاهد شادیتون بشیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه یه دور در مورد داروهات بگی....  هر دو سیکلت....  بعد یه توصیه من خودم از چند ...

هر دو سیکلم همون آمپولا بودن سینال و‌ اچ ام جی ، من میگم من که این داروهارو امتحان کردم بدنم جواب نداده بهتره آمپولارو عوض کنیم گونال رو‌گفتم‌به دکتر اونم‌گفت الان پیدا نمیشه پیدا هم بشه معلوم نیست شرایط نگهداری رو رعایت میکنن یا نه 

پرپرگتئین چیه آنا جان تا حالا نشنیدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مردم اصلا برای من اهمیتی ندارن ، من از لحاظ سلامتی ، آزمایش ژنتیک و‌غیره ،کلا این بررسیهایی که قبل ا ...

نه عزیزم بعید میدونم انجام بدن.... 

مثلا مگه از شما تست کاریوتایپ همون اولش میگیرن؟ 

از نظر ژنتیکی کامل بررسی میکنن؟ 

نه.... 

برا اونام شک نکن بررسی نمیکنن.... 

مگر اینکه مثلا یکی مثل من که تست کاریوتایپ داده و جنین اضافی داره و اهدا میکنه و از اونا انتقال بدن یعنی تو پروندش ببینن که مثلا مادر و پدر کامل بررسی شدن.... 

وگرنه من سر دو تا پانکچر اول اینا رو بررسی نکرده بودن برا پانکچر سومم بررسی شد.... 

دیگه اینا میمونه تو غربالگریا بررسی شن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم معجزه جان هایپر بشم ۳ روزز اول معلوم میشه دیگه درسته ،یا اطلاعی نداری ،من دفعه قبل درد نداشتم ا ...

عزیزدلم شما هایپر هستی.... 

هایپر بودن بد نیست که.... 

فقط باید رژیمت رو رعایت کنی عوارضش نیاد سراغت.... 

نه اینکه بشینی منتظر بشی عوارض بیاد بعد رژیم رو رعایت کنی.... 

تو تا حداقل دو هفته رژیم پرپروتئین رو رعایت کن.... 

آب زیاد بخور.... 

مرغ و ماهی و گوشت و.... 

سفیده تخم مرغ آب پز تا میتونی بخور.... 

اگه انتقال داری که دوغ نخور.... 

نه عزیزم بعید میدونم انجام بدن....  مثلا مگه از شما تست کاریوتایپ همون اولش میگیرن؟  از ...

منم فکر میکنم بررسی نمیکنن ،حالا برای خود ما باید به دکترا التماس کنیم که فلان آزمایش رو برامون بنویس تا بنویسن چه برسه به اهدا کننده 

میگم معجزه جان هایپر بشم ۳ روزز اول معلوم میشه دیگه درسته ،یا اطلاعی نداری ،من دفعه قبل درد نداشتم ا ...

ببین عزیرم هر کسی بالا 15-20 فولیکول داره هایپره دیگه.... 

حالا پوچ باشه یا نباشه مهم نیست.... 

یعنی شما هایپر هستی.... 

فقط رژیمت رو جدی بگیر که عوارض سراغت نیان.... 

عزیزدلم شما هایپر هستی....  هایپر بودن بد نیست که....  فقط باید رژیمت رو رعایت کنی عوارض ...

نه انتقال ندارم 

آخه یه نفر فبلا میگفت آب و‌چای نخورید شکم رو آب میاره این درسته ؟

نه هایپر نیستم دیروز خیلی درد داشتم‌گفتنم شاید ولی نیست انگار

عزیزم احتمالا برا شما لوله ها یا تخمدان درگیره....  احتمالا لگن اوکیه....  یبوست یا اسها ...

سلام آناجون خوبی عزیزم؟؟میگم من الان دوماه هست که موقع پریود دلپیچه بهم میزنه با اسهال اولا اینطور نبودم حالا دوماهه اینطور شدم بنظرت مسئله ای نیست ذهنمو درگیر کرده 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوغ و‌تخم مرغ میخورم انشالله که هایپر نشم ، خیری کع از پانکچر ندیدیم لااقل هایپر نشیم 😭

عزیزم دوغ رو از قبل پانکچر شروع کردی یا بعد پانکچر؟؟ 

سلام عزیزم سلفری و میگی؟؟؟  اگه منظورت اونه ازمایشگاه دنا ازم 3414000 تومن گرفته جوابش سه هفته ...

نه عزیزم پی جی اس تعیین سلامت منظورمه 

مرسی گلم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام آنا جانم ،خوبی عزیزمممم؟ قربونت برم که همیشه دعاگوتم ، سه سال پیش تو این تاپیک بودم و الان دختر ...

سلام 

بنده هم می‌خوام برای دومی اقدام کنم،البته می‌خوام برم برای انتقال جنین.

به من گفتند باید حداقل سه ماه از قطع شیر دهی گذشته باشه.

منم دخترم بیست ماهه تمام از شیر گرفتمش.بعد که رفتم دکتر،برام آزمایش پرولاکتین نوشت،

نمی‌دونم شما میخواین برین پانکچر یا انتقال جنین؟

من شهریور پارسال دخترم ر از شیر گرفتن😔اما بعدش هم جور نشد برم انتقال بدم( سیکلم به هم ریخت و....)الان میگم کاش تابیست و چهارماهگی بچه شیر میخورد🤗

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
برای منم عین همینه نوار گذاشتم خونش کمه الان ،دولا دولا راه میرم ،نشستنی هم اذیت میشم خدا کنه از فرد ...

عزیزم اتفاقا مایعات باید زیاد بخوری.... 

سفیده تخم مرغ سرشار از آلبومین هست که کار همون سرم آلبومین که برای هایپریا تجویز میشه رو میکنه.... 

پروتئینم هر چی بخوری کمکت میکنه که جلوی نشت آب از دیواره ها رو بگیره چون اگه اشتباه نکنم یه جا خونده بودم چون سلولهای پروتئین بزرگن و کسی که هایپر میشه دیوارهای سلول نشت پذیرن اینطوری پروتئین مانع نشت میشه..... 

راستی کار سنگینم نکن.... 

به شکمتم فشار نیار.... 

انشالله با همینا حل میشه.... 

عزیزم اتفاقا مایعات باید زیاد بخوری....  سفیده تخم مرغ سرشار از آلبومین هست که کار همون سرم آل ...

پرپرگتئین چیه انا جان ؟