2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045886 بازدید | 684488 پست
هر سری میریم ۲۰۰ پول سونو میگرین چرا نباید بفهمه حداقلش یه هشدار که میتونست بده من از ترس سکته نکنم

منم سری اول ک رفتم ندیدهذبود دو قلو عه در واقع گفت خیلی کوچیک بود و پشت هم بودن تو سونو دیده نمیشده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من این روزها آنقدر خسته ام اصلا حال هیچ کاری رو ندارم  ولم میکنن میخوابم  😐😐😐

منم صبحا پامیشم صبحونه میخورم میخوابم تا یازده دوازده بعد از اونورم ناهارم و خوردم بازم خوابم میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش میترسم این ساک بزنه اون یکی ساک رو بکنه بیاره به قول همسرم الان درون‌من برادر کشی داره اتفاق میا ...

خیره ان شاء الله

فقط استراحت + آرامش+ انرژی مثبت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
همش میترسم این ساک بزنه اون یکی ساک رو بکنه بیاره به قول همسرم الان درون‌من برادر کشی داره اتفاق میا ...

ان شاالله چيزى نميشه استراحت کن

مثال همسرت تو حلقم😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم صبحا پامیشم صبحونه میخورم میخوابم تا یازده دوازده بعد از اونورم ناهارم و خوردم بازم خوابم میاد

منم خیلی دوس دارم بخوابم اما مامانم اینا حوصله شون سر میره

فک کنم کم کم بگم برن دیگه😂😂

من چون عادت داشتم ب تنهایی دورم ک بیشتر از یکی دوهفته شلوغ باشه کلافه میشم

الان چند روزه تو این حالم🤭🤭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزیزم نگران نباش ساکشون جداس ان شاالله که چیزی نمیشه فقط استراحت کن 

منم خیلی دوس دارم بخوابم اما مامانم اینا حوصله شون سر میره فک کنم کم کم بگم برن دیگه😂😂 من چون عا ...

🤣منکه حالم خوب نیس خونه رو گند زده بودم جاریم دیروز اومد خجالت کشیدم دستش درد نکنه همه جا رو تمیز کرد بعد رفت امروزم از صبح اومدم خونه مادر شوهرم یکم بم برسه از اونورم مامانم میگه دو هفته میام پیشت میگم بیا تمرین کن تا زایمان و بعده زایمان بتونی بمونی 

اره عزیرم دوقلو بودن یکیشون داره میافته دکتر احمقم نفهمیده

عزیزم قلبش تشکیل شده همون قلی که میگی داره میوفته؟ منم خونریزی شدید‌ کردم قلب پسرمم‌حتی تشکیل نشده بود‌اما دو‌هفته بعد رفتم سونو با لکه بینی زیاد قلبش تشکیل شده بود. بر چه اساسی داره میگه سقط شده؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم قلبش تشکیل شده همون قلی که میگی داره میوفته؟ منم خونریزی شدید‌ کردم قلب پسرمم‌حتی تشکیل نشده ب ...

انگار خونریزیش خیلی شدیده از پاش میریخته

عزیزم خوب من بیست سال سر پریودام زجر کشیدم یعنی ۴-۵ روز هر ماه زندگیم فلج میشد اما همش میگفتن طبیعیه ...

منم از اول پریودهای بشدت دردناک دارم ک چند سالیه بهتر شدم. و همیشه قبل و بعد پریودم لک بینی دارم. این دو تا رو دیدم ک تو علایم هس. برا منم همیشه گفتن طبیعیه و مشکلی نیس. حتی طب سنتی هم رفتم گفت طبع رحمت مختلطه هم سردی داره هم گرمی برا همین قبل و بعد پریود لک بینی دارم.

پس ان شاالله پیش دکتر صادق زاده هم رفتم میگم معاینه کنن ببینن آندومتریوزه یا نه.

شما تو لگن هم درد داشتین؟ منظورم اینه ک درد اندومتریوز بیشتر تو لگنه؟ من اونجا درد ندارم.

ی چیزی ک نگرانم میکنه همیشه اینه ک قبل پریود چند روز سمت لوله راستم دردای شدید میگیرم تازگیا جوری ک همش ترس برم میداره ک خارج رحمی شدم باز و بعد ک پریود شروع میشه خیالم راحت میشه یا هی مجبور میشم بی بی چک بزنم و... اینا نگرانم میکنه ب دکتر مرکزم گفتم هیچی نمیگن راجبش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🤣منکه حالم خوب نیس خونه رو گند زده بودم جاریم دیروز اومد خجالت کشیدم دستش درد نکنه همه جا رو تمیز ک ...

خونه منم بی نهایت رو مخه

دیگه دلم نیس مامانم بخواد تمیزکاری کنه کمرش درد میکنه گناه داره

بیچاره از صبح فقط تو اشپزخونه بشور و بپز داره

حالا منتظرم ی کاری هست انجام بدیم بعد بگم کارگرم بیاد تمیز کنه

خونه منم بی نهایت رو مخه دیگه دلم نیس مامانم بخواد تمیزکاری کنه کمرش درد میکنه گناه داره بیچاره از ...

فریناز جون شما تهرانی؟ ادم معتبر برای تمیزکاری خونم میخوام پیدا نمیکنم یعنی اعتماد نمیکنم زندگیم افتضاحه😩

خداياشكرت....❤️