2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
برای منم مثل ادرار بود معذرت میخوام. خدا بخواد براش نگه میداره انشالله که خیره

الهی آمین🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فریناز جون شما تهرانی؟ ادم معتبر برای تمیزکاری خونم میخوام پیدا نمیکنم یعنی اعتماد نمیکنم زندگیم افت ...

نه عشقم من شمالم

منم اینجا چون اشنا ندارم کسی رو نمیشناختم

شانسی ی بار تو کوچه مون سوارش کردم این خانومه رو چون مسیر پیاده رویش زیاده تا سرخیابون

دیگه بعد بهش گفتم بیاد برای نظافت راه پله ها و پارکینگمون

بعد ک فهمیدم خانم خوبیه چندباری گفتم میاد خونه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

نه تو رو خدا این کارو نکن عزیزم. فک کن داری هدیه خدا رو پس میفرستی. روزی ما رو وضعیت مملکت نمیده ک عزیزم روزی همه مون دست خداست . پس نفرست هدیه تو😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
براي من فقط صاف ميره  زرتي واي ميسته😢😢يعني يدونس كه اونم پسرمه؟الان كمر دود واژن درد دارم اسك ...

دیشب خواب دیدم اومدی تو گروه گفتی بچم دختره ☺️یه دختر خوشگل ان شالله خیر باشه

خدایا شکرت
نه عشقم من شمالم منم اینجا چون اشنا ندارم کسی رو نمیشناختم شانسی ی بار تو کوچه مون سوارش کردم این ...

اخی عزیزم. یعنی اینقدر حالم از خونم بد میشه به شوهرم‌ میگم خونه رو عوض کنیم تا این حد زده شدم از اینجا‌ نمیدونم از دوره حاملگیم این حس برام‌موند چون یکسال دقیقا من فقط تو خونه بودم اصلا دیگه دوسش ندارم😞😞حالا میگم یکی رو‌بیارم‌یکم سرو سامون بده تمیز کنه شاید قابل تحمل تر بشه برام

خداياشكرت....❤️ 
نه تو رو خدا این کارو نکن عزیزم. فک کن داری هدیه خدا رو پس میفرستی. روزی ما رو وضعیت مملکت نمیده ک ع ...

اخه پسرم خ خ کوچیکه. ومنم دست تنها چجوری از پسش بربیام... پسرم شیر خودمو باید بخوره بخوابه شبا مخصوصا.. چجوری ازش بگیرم.... بدجور گیر کردم.... 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
برام دعاکنید بچه ام دلره سقط میشه

الهی عزیزم. ان شاالله طوری نمیشه. بهتری الان؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخی عزیزم. یعنی اینقدر حالم از خونم بد میشه به شوهرم‌ میگم خونه رو عوض کنیم تا این حد زده شدم از این ...

اخی قشنگ میفهممت

منم ی مدت همینجوری شده بودم چون با همسایه مون ک خونه رو ازش خریدیم سر ی مسائلی اختلاف داشتیم خیلی اذیتمون کردن

همش میگفتم بفروشیم بریم اما اینقد خونه گرون شده ک اگه بفروشیم دیگه بزرگتر ک نمیشه خرید تا پول نباشه روش بذاریم

همین اندازه هم خونه خوب مثل خونه خودم با این قیمتا گیر نمیاد

خواهر دوقلو بودن دکتر احمق نفهمیده یکیش داره میاافته دارم از درد میمیرم

الهییییی عزیزززم. ان شاالله خدا خودش حافظ شون باشه ‌ .دعاهای همه مون پشت سرته عزیزم

بچه ها به من گفتن داروهام قطع کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا ب این زودی؟ مگه روز چندی عزیزم؟

فریناز جون شما تهرانی؟ ادم معتبر برای تمیزکاری خونم میخوام پیدا نمیکنم یعنی اعتماد نمیکنم زندگیم افت ...

وای منم دقیقا دوس دارم یه ادم معتمد پیدا کنم بیاد هر چند وقت یکبار حالا ببینم از اقوام هست کسی بیاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
روز 8

اینا چجور دکترین ک میگن روز ۸ قطع کنی. ااای خدا. اعصابم بهم ریخت. قطع نکن عزیزم خیلی از بچه ها همین روزا لک لانه گزینی داشتن. حیفه . ی هفنه هم روش .تحمل کن شاید گرفته باشه اخه

خونه منم بی نهایت رو مخه دیگه دلم نیس مامانم بخواد تمیزکاری کنه کمرش درد میکنه گناه داره بیچاره از ...

مامان منم کمر درد داره ادم دلش نمیاد  کار کنن ما بشینیم 🥺

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️