2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

واییی خواهر تو رو خدا این کارو نکن اون فرشته چه گناهی داره یا سفت میگرفتی باردار نمیشدی یا شدیم دیگه این حرف ها چیه توبه کن

اخه یکم شرایط پیچیدس😁عید غدیر انشاالله بله برون خواهرمه دکترمم گفت دوهفته دیگه بیا ینی یروز قبل غدی ...

لیلا من شب قبل انتقال عروسی خواهرم بود   تا۳صبح بیداربودم ساعت ۶ هم رفتم کلینیک برای انتقال خاطره قشنگی بود.موهام شینیون به زور صورت شسته بودم ودوش برای صبح گرفتم تا۳روز اول میخوابیدم آخه یک هفته مهمون شهرستان وحنابندون وعروسی .  آخی چقدر قشنگ بود   ان شاءالله خواهرت خوشبخت وعاقبت بخیر بشه   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خواهر بیمارستان بهمن جنین شناسش خوبه ؟ واللله قیمتاش که خوبه مام خیییییلی گرونه به نظرت دکتر خو ...

سلام پروانه جان 

من تو بهمن جنین فریز دارم.بیمارستان بهمن آزاده،ولی بعدا میتونی پرونده ر ببری بیمه تکمیلی مقداری از هزینه ر بگیری.

من پیش دکتر عارفی میرم،دکتر خوبیه و بنظرم  از سهامداران بیمارستان بهمن هستن.من مطبشون میرم.

مهزینه پانکچر ر فقط نپرسیدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
هرچی خیره زینب جانم باز قلبشو ببینم یکم خیالم راحت میشه .به مامانمینا گفتم فردا پسفردا بیان پیشم حوص ...

خیره عزیزم میدونم یکم روزا سخت میگذره.ان شاءالله همش خوش بگذره وشادی باشه برات لیلا عزیزم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

خداشاهده من آرزوم بود جای شمابودم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ان شاءالله عزیزم شنبه آزمایش دارم.همسرم همش دعامیکنه ایندفعه دیگه بشه.دلششم  برام میسوزه بخاطر ...

از خدا می‌خوام شنبه که عید قربانه،عیدی  بگیری و دل ه‍ممون شادشه

فدات گلم تو پیج گذاشتم....  https://www.instagram.com/p/CfYfCVPIQEq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

آناجان😅😅😅😅من اینستا ندارم

اخه یکم شرایط پیچیدس😁عید غدیر انشاالله بله برون خواهرمه دکترمم گفت دوهفته دیگه بیا ینی یروز قبل غدی ...

ان شاالله عزیزم ب سلامتی قلبش هم بشنوی منکه فعلا کسی جز پدر مادر خودمو همسرم نمیدونن دوقلوان 😜ولی حامله ام الان همه جا پیچیده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اول هر ۱۲ساعت بود ۱۲شب ۱۲ظهر الان کردش هر ۸ساعت ۱۲ظهر ۸شب.۴ صبح

پس منظمه.... 

12 ظهر آمپوله؟ 

ترجیحا بهتره ظهر آمپول باشه چون تحرکت بیشتره دو تای دیگه که عملا تحرک نداری خوابی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره میفهمم چیمیگی مرسی عزیزم .پس ممکنه چون لقاحمم زود بوده قلبشونم ببینم❤️🥰

انشالله میبینی اما خواهشا احتمال ندیدن هم در نظر بگیر چون ممکنه دیرتر دیده بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

قبل نماز مغرب نماز جعفر طیار خوندم همههه خانمای تاپیک رو دعا کرد تا جایی که یادم بود اسم بردم 

رز عزیزم توام چون پانکچرت با خودم بودم یادت کردم عزیزدلم 

ان شالله ب سلامت بری و برگردی❤️

دگ باقیش دست خدااا 

خواهر تا میتونی اب بخور منم داشتم انتقالی که مثبت سدم با اب خوردن بهتر شدم

قربونت برم پروانه جون..ممنونم عزیزم 

باشه حتمااا..شما پادرد داشتی؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خداشاهده من آرزوم بود جای شمابودم

منم کاش جای ایشون بودم خداا اینجوری منو غافلگیر میکرددد واای دگ چی میخواسم اخه🥴اصلاا فکرشم شیرینههه 

گاهی میرم تو رویا قبل خواب ازمایشم مثبت شده زنگ زدم مامانم شوهرم زنگ زده مادرش😹😂😢

توروخدا این کارونکن گناه داره

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔