2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان متاسفانه من منفی شدم..مرسی ازهمه که برام دعاهای قشنگ کردین انشالله زینب عزیزم و بقیه دوستان مثبت بشن😭

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ساعت ۳ شدددددد دختر خوب..منتظریماااا😍😍😍😍😍 خوش خبر باشی عزیزم 🤲

خوش خبرنیستم منفی شدم تمنا جان😭😭

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای دلت یه وقت نشینی زیاد غصه بخوری

دوباره شروع میکنی

هیچ چیز وهیچ کس نمیتونه نا امیدت کنه

خدا خودش بهترینها روبرات گذاشته به زودی بهش میرسی همین امسال  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان متاسفانه من منفی شدم..مرسی ازهمه که برام دعاهای قشنگ کردین انشالله زینب عزیزم و بقیه دوس ...

متاسفم عزیزم ... 💔

ان شاالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنه و بزودی حاجت روا بشی 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران نباش عزیزم....  من یادمه تو یکی از پانکچرام یه حرکت ناگهانی کردم و شدیدم درد احساس کردم ...

ممنون آنای مهربون ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان متاسفانه من منفی شدم..مرسی ازهمه که برام دعاهای قشنگ کردین انشالله زینب عزیزم و بقیه دوس ...

الهی عزیزم ،ناامید نباش،تلاش کن دوباره،خدا بالاخره تورو هم به آرزوت می‌رسونه❤️❤️

الهی عزیزم ،ناامید نباش،تلاش کن دوباره،خدا بالاخره تورو هم به آرزوت می‌رسونه❤️❤️

دیگه چقدر انتظار دارم دق میکنم مامانم بی صبرانه منتظر خبر خوش من بود اشکم بندنمیاد

دقیقا!!!!  ما تازه آز اسپرمم داده بودیم اما مرکز ناباروری نداده بودیم....  همه چی گل و ب ...

عزیزم الان شما بارداری؟ فکر کنم شما از همه وارد تر باشین من اوایل اقدامم پیش یه خانم دکتر میرفتم تا ۴ ماه که رفتم پیشش گفتم باردار نشدم و برام سونو نوشت رفتم سونو یه خانم جوونی بود نوشت احتمال اندومتریوز و تخمدانم هم یکم بزرگتر از حر طبیعیه و ... بعد خانم دکتره منو فرستاد کلینیک ناباروری تو همون بیمارستان و خانم دکتره جدیدم برام سونو کرد گفت هیچ مشکلی ندارم و ویتامین دی ۱۰۰۰ نوشت برام روزانه بخورم و فولیک اسید گفت برو ۴ ماه دیگه باردار نشدی بیا شوهرمم و همونجا ازمایش اسپرم داد و دکتره گفت مشکلی نداره الان ۸ ماه شده و باردار نشدم این ماه یه خانم مامایی که توی تبریزه انلاین برام سونو فولیکول نوشت و انجام دادم و لتروزول و اچ سی جی امپول رهاسازی نوشت الان ۲۵ پریودیمه از از ۲۱ پریودی مثل همیشه درد پریودیم شروع شده و داره بیشترم میشه و صد در صد مطمئنم پریود میشم 

نمیدونم دیگه بعدش چکار کنم ادامه بدم با همین ماما یا برم پیش همون دکتر نازاییم که اصلا اخلاق خوبی هم نداره اصلا دیگه باید چکار کرد وقتی این قرص و امپول جواب نمیده باید بازم بزنم نزنم 

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

وای سمیرا جان فدای دلت بشم چقدر امیدوار بودم مثبت میشین آخه همه ی علایم ها رو هم داشتین ..الهی خدا برات معجزه کنه طبیعی مامان بشی دورت بگردم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم یه دوستی دارم تو همین فضای مجازی. هر کاری انجام دادن وآخر گفتن فقط جنین اهدایی خیلی سخت با دلش ...

بچه شبیهشون شد؟

عزیز دلمممم..چقددد ناراحت شدم 🥺قربونت برم ناامید نشوووو لطفا..ایندفه با کلی انرژی شروع کن..مطمئن باش خدا بهترین ها رو برات کنار گذاشته..انشالله ب زودی زوووودددد حاجت روا بشی عزیزم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیز دلمممم..چقددد ناراحت شدم 🥺قربونت برم ناامید نشوووو لطفا..ایندفه با کلی انرژی شروع کن..مطمئن با ...

من ازعید به اینور خیلی سختی کشیدم شوهرم تصادف کرد سرش شکست کتفش شکست تا الان سرکارنمیتونست بره بهش گفتم روحیه ندارم برم برای انتقال گفت توروخدا برو با اومدن بچه انگیزه میگیرم سرپامیشم..از ۲۷ اسفند روزخوش نداشتم به این جنین ها دلبسته بودم باهاشون حرف میزدم خدایا اخه چراااااا