2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم چیزیشون نشده....  نهایت رفتن اون جا قایم شدن خانوم دکتر پیدا شون میکنه و سک سک میکنه. ...

😂😂😂

ب خدا ماها دیوونه شدیم بااین فکرااا 

من تو رویان داشتم با یه خانومه حرف میزنم من رو صندلی روبروش نشسته بودم و کارشناس نمیتونست اونو ببینه 

دیدم طفلی داره با ترحم نگام میکنه نگو فک کرده دارم با خودم میحرفم😂😂امده بود میگفت فک کردم از شدت اضطراب داری با خودت حرف میزنی گفتم ب اون مراحل ام میرسیم😹

نه عزیزم چیزیشون نشده....  نهایت رفتن اون جا قایم شدن خانوم دکتر پیدا شون میکنه و سک سک میکنه. ...

خیلی خوبه ک انقد مداوم پیگیر این تاپیکت هستی از سال ۹۴تا به الان ماشالله انلاین و پاسخگویی 

این نشون میده خیلی دختر قوی هستی بت تبریک میگم👏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه دوستی دارم تو همین فضای مجازی.

هر کاری انجام دادن وآخر گفتن فقط جنین اهدایی

خیلی سخت با دلش کنار اومد.بالخره قبول کردن.هیچ کس به جزمن نمیدونه.حتی خانواده هاشون.مدتی پیش دختر نازش بدنیا اومد.

کل دوران بارداری باهم حرف میزدیم بهش امید دادم.

اینکه اون تودلیت شبیه خودت وهمسرت میشه  نگران هیچی نباش.توکل به خدا درست میشه.

حتی میخواستن برن خارج ولی بازم فقط جنین اهدایی تنها راهشون بود

خلاصه دختر ماهش الان بدنیا اومده زندگیش نور شده ماه شده پر ازشادی شده.

وقت نمیکنه جواب منو بده  

من هرکاری از دستم بر بیاد انجام میدم که خودم بتونم مادربشم وبچه بدنیا بیارم این تنها آرزوی سال‌های من بوده وهست 

امیدوارم هر زنی بتونه لذت مادر شدن به زودی بچشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خانم ها بنظرتون با وجود لکه بینی و دفع لخته جزئی آیا سرکلاژ میکنن؟ اگه سرکلاژ کنن دیگه خون نمیتونه خ ...

عزیزم مطمئن نیستم اما فکر کنم نکنن اما دکترت بهتر میتونه اطلاعات بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

احساس سنگینی میکردم‌توی تخمدانام‌الان احساس ‌میکنم رفته ،خدا کنه چیزیشون ‌نشه ‌ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی خوبه ک انقد مداوم پیگیر این تاپیکت هستی از سال ۹۴تا به الان ماشالله انلاین و پاسخگویی  ای ...

فدات بشم عزیزم.... 

من اینجا رو واقعا مثل خونه خودم میدونم.... 

یه مدتی بود نمیتونستم زیاد سر بزنم چون درگیریم خیلی زیاد بود.... 

خیلی برام سخت بود از اینجا دور باشم....

اما اخیرا یه کم تایم آزادم بیشتر شده و بتونم سر میزنم.... 

امیدوارم اینجا به روزی همه بیان از فرشته هایی که دارن حرف بزنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احساس سنگینی میکردم‌توی تخمدانام‌الان احساس ‌میکنم رفته ،خدا کنه چیزیشون ‌نشه ‌ 

نگران نباش عزیزم.... 

من یادمه تو یکی از پانکچرام یه حرکت ناگهانی کردم و شدیدم درد احساس کردم و بعدش به قول شما بی حس بودم و هیچی احساس نمیکردم....

از تورشن تخمدان ترسیدم.... 

یادمه زنگ زدم گفتم گفتن بیا سونو کنیم.... 

فکر کنم روز تعطیلم بود یا پنجشنبه بود... 

اما رفتم ونو کردن گفتن هیجی نشده.... 

نگران هیچی نباش عزیزم.... 

اما اگه دلت آروم نمیشه نهایت میری یه سونو میکنن.... 

فدات بشم عزیزم....  من اینجا رو واقعا مثل خونه خودم میدونم....  یه مدتی بود نمیتونستم زی ...

انشالله یه روزی اینجا بشه تاپیک تمام مادران و تو سرزمینمون  دیگه هیچ مشکل نازایی و ناباروری نداشته باشیم 🙏

اخ اخ ینی اون شیاف پدر منو در اورد دفعه قبل  من میخوام این دفعه مقعدی بزارم چیزی میشه؟

میگن واژن بذاریم جذبش بهتره 

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
دقیقا....  وقتی مشکلی نباشه چرا باردار نشه....  انقدر حرصم میگیره میگن ناباروری بی علت.. ...

عزیزم اندومتریوز رو از کجا متوجه شدین؟

من چند تا علایمش رو دارم ولی نه تو سونو نه تو هیسترو و... بهم نگفتن تا حالا. نگرانم ک داشته باشمو مشخص نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تمنا جان قربونت برم من ۱۸ ماهه تو سیکلم 😅همش کنسل میشه حالا دکتر یه کارایی داره برام میکنه دعا ...

خییییلی دلم برات روشنه نیلو جونم. ان شاالله جواب میگیرین این دفعه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱