2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تو واتساپ پیام میدی بعد ویزیت میریزی مدارک پزشکی رو عکس رو میفرستی بعد بهت زنگ میزنه 

گلم شماره واتس اپش رو داری بدی ؟ 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
گلم شماره واتس اپش رو داری بدی ؟ 

09377453121

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونید خانم آنا من همه کار کردم دکترا هم میگن تو اگه آمریکا هم بری برات کاری انجام نمی‌دن چون نازای ...

عزیزم واقعا ایران و امریکا نداره، اگر حل شدنی باشه ایران هم بهترین دکترها رو داره

شاید کیفیت تخمک مشکل داره، این تو هیچ آزمایشی مشخص نمیشه

فقط باعث  سقط و تشکیل نشدن قلب و تشکیل نشدن جنین میشه

چند تا جنین داشتین؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام علائم چیا داری؟

کمردرد وقتی دراز کشیدم.علائم پریودی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام بچه ها من با کلومیفن و سینال اف روز ۱۳ سونو رفتم فولی بالغ ۲۵ . ۷۲ درتخمدان چپ و فولیکول بالغ ۲ ...

عزیزم خوب امید همیشه هست.... 

امیدوارم چند روز دیگه با یه بتای تپل بیایی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ان شاللله جواب میگیری ولی از من بشنو حتمااا قبل مصرف این داروهای هورمونی ب همسرت بگو ازما ...

دقیقا!!!! 

ما تازه آز اسپرمم داده بودیم اما مرکز ناباروری نداده بودیم.... 

همه چی گل و بلبل بود.... 

هی لتروزول کلومیفن و..... 

یکی نبود بگه به دکتر بابا مگه من مشکل تخمکگذاری دارم.... 

من همیشه فولیکول داشتم.... 

یه سری از دکترا به پروتکل روتین دارن برا همه تجویز میکنن.... 

سری کاریه دیگه بالاخره برا یه سری جواب میده و میگن آمار فلان دکتر بالاست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وقتی بهش میگم ازمایش قاطی میکنه میگه اصلا بچه نمیخوام  انگار فحشش میدم میگم ازمایش بده با اینکه ...

فقط عزیزم حالا که آزمایش دادن انقدر براش سخته خواهشا تونستی راضیش کنی فقط مرکز ناباروری بره آز بده.... 

آزمایشگاه غیر مرکز ناباروری نباشه ها.... 

زمبن تا آسمون امکان داره فرق داشته باشه و مثل ما بیفتین تو دور باطل.... 

دوستان کسی هست میکرو کرده باشه و جنین براش زیاد بشه و جواب گرفته باشه؟

آره خوب عزیزم خیلیا بودن جنین زیاد داشتن و + هم شدن.... 

قربونت انا جون  ناراحت نشدم. من گفتم هر وقت خونریزی شدید داشتی دو تا امپول رو بزن تا وایسته. گف ...

فدات گلم.... 

ترسیدم ناخواسته دلت رو شکسته باشم....

خدارو شکررر..... 

سلام عزیزم الحمدالله بهترم ولی چند روز دارم استراحت می  کنم یخوده فعالیت هام رو کم کردم تخت کمد ...

عزیزم مبارکه.... 

انشالله به شادی و سلامتی استفاده کنن.... 

عزیزم نگران نباش جمع و جور میکنی فعلا سلامتی خودت و دردونه(هات) واجبتره.... 

دوستان سرفه کنم خوب نیست؟

نه عزیزم نگران نباش....

جنین سالم به سرفه و عطسه چیزیش نمیشه.... 

سلام بچه ها من با کلومیفن و سینال اف روز ۱۳ سونو رفتم فولی بالغ ۲۵ . ۷۲ درتخمدان چپ و فولیکول بالغ ۲ ...

سلام عزیزم بله احتمالش هست، دو روز دیگه آزمایش بده یا بی بی چک بزن، خوش خبر باشی 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم