2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بچه هاا تروخدااا من شک دارم نمیدونم چیکار کنم کسی میدونه جواب بده انا جونم اصلا جوابمو نداد رویان ام ...

عزیزم من شماره واتساپ رویان رو دارم هروقت پیام بدی جواب میده خیلی خوب و مهربونه برات مینویسم بهش پیام بده خیالت راحت میشه 09025003473

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
زینب جان شما کی ازمایش داری؟

عزیزم ان شاءالله شنبه.عرفه  

بچه ها قربونتون خیلی دعام کنید فدای دلای مهربونتون وتودلی های نازتون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان سوالی دارم هرکی میدونه بگه من دیروز درگیر کارای تصادف بودیم فقط بعدظهر پروژسترون نذاشتم ولی شب گذاشتم الان درد پریودی دارم دستشویی رفتم گلاب به روتون خونابه دیدم 

امکان داره بخاطر دیروز نداشتم دارم پریود میشم ؟؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام انا عزیزم  ببین همسر من کلا میگه وقتی گرمی میخورم احساس میکنم حالم بهتره کلا سردی بهش نمی ...

عزیزم والا بستگی داره اما اگه میگه حالش خوبه وقتی گرمی میخوره احتمالا سازگاره باهاش اما من جای شما باشم احتیاطا برا مطمئن شدن از طبعش یه ویزیت پیش دکتر طب سنتیم بشه بد نیست.... 

من یادمه بازم طبق این بحث تقلید کورکورانه که همه میگن گرمی دادیم به همسرامون و... 

منم گفتم بذار سیاه دونه و عسل و هر چی گرمی بود به خوردش دادم زد کلا سیستمش رو به هم ریخت.... 

بعد اومدم براش یه اعتدالی برقرار کردم خنکی میخورد بیشتر اما مثلا عسل رو میخورد.... 

اما در کل حجم گرمیارو خیلی کمتر کردیم.... 

هر روز عرق کاسنی میخورد.... 

همسر من کلا گرماییه تحمل گرمی رو نداره منم برعکس بودم برا همین کار ما سخت شده بود.... 

قشنگ یادمه هر روز آب مرکبات میگرفت همسرم میخورد من نمیخوردم.... 

منم برعکس هر چی گرمی بود میخوردم.... 

البته ما برا اطمینان اون زمان یه کلینیک طب سنتی رفتیم از طبعمون مطمئن شدیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا عزیزم  ببین همسر من کلا میگه وقتی گرمی میخورم احساس میکنم حالم بهتره کلا سردی بهش نمی ...

راستی صفحه ده تاپیک یا ۷-۸ این حدودا در مورد طبع ها یه مطالبی گذاشته بودم اونارو خواستی به نگاه بنداز.... 

چون مورفو و تحرک لب مرزیه بهتره از طبع مطمئن بشین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنوووونم عزیزمممم، دلم ضعف میره براش از الان 😍😍🙈🙈

وای لباساشو قربون  پیراهنش تو حلقم کفشاش.رژ زدن بدون اجازه روز دخترسو قوربون  وای سحرجونم   

خیلی دعام کن

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
وای لباساشو قربون   پیراهنش تو حلقم کفشاش.رژ زدن بدون اجازه روز دخترسو قوربون   وای سحرج ...

ععزیزم چیزی نمونده تا آزمایش 

خدا دلت رو شااااد کنه با ی بتای عااالییییی 🤗🤗💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

ای جانم..... 

عزیزم گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنی..... 

رفتم قلم گاو خریدم 😂

ابشو گذاشتم غلیظ شد ریختم تو ظرف گذاشتم فریز یخ زده قالب قالب کردم گذاشتم فریز هروقت سوپ خورش اش درس میکنم میریزم توش 

به نظرتون اینجوری موثره یا باید کلا جوش بدم همینجوری ابشو بخورم اخه خیلی چربه از گلو پایین نمیره ادم ی جوری میشه😂

دقیقا!!!!  ما تازه آز اسپرمم داده بودیم اما مرکز ناباروری نداده بودیم....  همه چی گل و ب ...

ب نظر من که اگه همه چی گل و بلبل باشه تو شش ماه بارداری اتفاق میفته اگه نشه ی جای کار میلنگه 

خواهر من هر سه بچه اشو اصلا نفهمید والا کی حامله شد همیشه تث تعجب بود از بی بی چک😂

بچه هاااااااا جنسیت بچه من مشخص شد دختره 😍😍😍 همسرم خواب دیده 😁 میگه شکککک نکن صد در صد ...

ای جانممم.... 

انشالله تو قله های موفقبت و در نهایت شادی و سلامتی ببینینش....