2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
سلام سمیرا و مهراوه امروزه ازمایششون؟😍😍الهی به حق امام جواد ائمه مثبت بشه 🤲🥰

سلام لیلا جونم خوبی گلم.نی نی جون خوبه.بگو خاله سلام رسوند  

بله گلم تاظهر ان شاءالله خدا دلمون شادکنه وباشادیشون ماهم شادبشیم  به حق جوادالائمه   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم استرادیول و انوکسا وامپول  پروژسترون  و شیاف بعد ازمثبت شدن هم معمولا باید استفاده ب ...

عزیزم بستگی به شرایط فرد داره... 

استرادیول بر حسب نیاز اگه ادامه داشته باشه برا بعضیا زودتر قطع میشه برا بعضیا دیرتر.... 

مثلا برا من تا هفته 14 بود فکر کنم دیرترین تایم باشه.... 

پروژسترون که معمولا تا هفته 12 هست بعد اگه نیاز باشه پرولوتون هفتگی جایگزین میشه.... 

خلاصه به شرایط فرد بستگی داره.... 

انوکسان اگه برا مشکل انعقادی تجویز شده باشه معمولا تا آخر بارداری هست مگر اینکه برا بعضیا استثنائا زودتر قطع بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

الهی هزار بار شکرت.مبااارکه عزیزدلممممم بووووس😘😍😘😍😘😍

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
فدات شم‌ مرسی گلم😘

قربونت برم 

چه علایمی داشتی؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
انشالله

منم شوهرم راضی نمیشد گفتم حالا بیا بده من ک نمیتونم برم الکی بم دارو بدن بذار از جانب تو خیالمون راحت شه دیگه هر جوری بود ازمایش و دادیم بردم دکتر گفت شوهرت از بچگی مشکل داشته اسپرمش خییلی کمه چقدر من تو راهه خونه گریه کردم اومدم نی نی سایت سوال پرسیدم گفتن برید مرکز ناباروری ازمایش بدید رفتیم اونجا دیدیدیم زمین تا اسمون جوابش با بیرون فرق میکنه و دکتر گفت واریکوسل داره بازم شوهرم درست همکاری نمیکردی عمل واریکوسلش رو سه ماه بعد انجام داد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت برم  چه علایمی داشتی؟

روز دوم‌انتقال درد خییییییلی شدید پری. روز شوم‌یه لک‌بینی جزیی. بعضی روزا اصلا هیچ‌علایمی‌نداشتم‌بعضی روزا درد پری‌گذرا میومد‌ همین...  ایشالا تو خبر بارداریتو بهمون‌بدی عزیزم😍

روز دوم‌انتقال درد خییییییلی شدید پری. روز شوم‌یه لک‌بینی جزیی. بعضی روزا اصلا هیچ‌علایمی‌نداشتم‌بعض ...

ممنونممم .ان‌‌ شالله هشت ماه باقی مونده رو به راحتی پشت سر بذاری😘😍

ان‌‌ شالله 

من ۲۵ تیر باید آز بدم.توکل به خدا 

ممنونم قشنگم خیلی خسته شدم از متلک شنیدن از بقیه 🥺🥺 خداروخسته کردم انقدر صداش زدم

منم به خدا کم آوردم،یعنی گفتم اگه نشه جدا میشم،حتی به اینم دارم فک میکنم،شوهرم خیلی رعایتمو میکنه،ولی خودم افسرده شدم

بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

ای جانمممم عزیزممم، خدا رو هزار مرتبه شکر، مبارکه به سلامتی ان شاالله، خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

خداروشکر مهراوه جان مامان شدنت مبارک باشه انشاالله سالم بگیری بغلت شیرش بدی من مطمئن بودم مامانی ..امروز به نیت شما زیارت آل یاسین میخونم هدیه میکنم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه هاااااااا

جنسیت بچه من مشخص شد دختره 😍😍😍

همسرم خواب دیده 😁

میگه شکککک نکن صد در صد دختره، من خواب دیدم

از اولشم دلش دختر میخواست، همش میگفت دختر بابا حتی یکبار نگفت پسر 😂

الآنم که میگه قطعااااا دختره 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم