2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان گلم.من فردا آزمایش دارم.باوجود اینکه امیدی ندارم به مثبت بودنش.انگاری عادت کردم هربار نا ...

سلام پروانه جان...خدا بزرگه عزیزم انشالله فردا با خبرخوش میای عزیزدلم ..اگرقابل باشم برات دعامیکنم😘🥰

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان رقیه عزیز خوبی  انشالله خیر  رقیه جان سر هر چیزی آنقدر بخوای استرس داشته باشی ...

نسرین جون خدا از زبونت بشنوه من همش شش روزه فهمیدم مادر شدم همش شش روزه خیلی شیرین برام دعا کن میدونی چقدر سختی کشیدم عذاب کشیدم تا خدا این بچه رو بزاره تو دلم ..میدونی چقدر خداروشکر میکردم و میگفتم منم دیگ از دوا و دکتر دارم خلاص میشم خدا من رو لایق مادر شدن دونست بلاخره ..فقط امیدم به خداست و دعاهای شما که برام معجزه کنه ..دعا کن خواهر با تودلیات دعا کن بگو خدا بازم دلم رو شاد کنه ..خدا بچه هات رو برات حفظشون کنه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

ممنون خواهرای گلم بخاطر دلداری و انرژی مثبت انشاالله هیچ بنده ای روز بد نبینه ازتون التماس دعا دارم 🤲🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خدا را شکر ک سالمین . من هم سلامتی خبری نیست فعلا ک درگیریم . از بچه هم دیگه خبری نیست

عزیزم بنده گناه کاری درگاه خدا هستم ولی اگر قابل باشم حتما دعاگو شما و عزیزان منتظر هستم ...انشاالله خبر بارداریتو به زودی زود بشنوم 🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مهراوه جان قربونت برم انشاالله برام خیلی دعا کن بگو خدا برام معجزه کنه بچه ام رو برام نگه داره ..خدا ...

فدات شم ایشالا خدا واست  معجزه میکنه‌  امام‌جواد که ازش حاجت گرفتی دستتو میگیره تو فقط نگران‌نباش این چیزا تو بارداری واسه خیلیا پیش میاد و بخیر میگذره. دلم‌ روشنه که نینیتو بغل میگیری عزیزم😍

نسرین جون خدا از زبونت بشنوه من همش شش روزه فهمیدم مادر شدم همش شش روزه خیلی شیرین برام دعا کن میدون ...

عزیزم نگران نباش، همین نگرانی و استرس برات و برای تو دلیت بده عزیزم

شما دو قلو باردار بودی و احتمالا یک قلت توقف رشد کرده و بتات پایین اومده

اون یکی قلت برات مونده مطمئنم

برو استراحت کن و ریلکس باش

چرا انقدر نگرانی آخه

توکلت به خدا باشه و بس

دستت درد نکنه ببخشیدا شماهارم اذیت میکنم شرمنده

سلام عزیزم امروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که چند روز دیگه خوش خبر باشی و خبر بارداریت رو بدی الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی گلم

عزبزم فردا حتما جوابت مثبت میشه.به امید خدا که عیدی همه مون رو پیش پیش داده😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘