2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046099 بازدید | 684498 پست
عزیزم ب سلامتی ان شاالله پیش خانوادت همه چی عالی باشه برا منم کراتین بالا بود دوباره آزمایش دادم پای ...

سلام گلم ممنونم ازت لطف داری 

من ناشتا زیاد بودم بخاطر اون حالا تکرار کنم انشاالله خیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان رقیه عزیز خوبی 

انشالله خیر 

رقیه جان سر هر چیزی آنقدر بخوای استرس داشته باشی که فاجعس

چرا خودت هنه چی رو تفسیر میکنی لطفا آرامش داشته باش از مثبت شدن به بعد استرس مراحل بیشتر ولی باید کنترل کنی 

انشالله که چیزی نیست افت بتا نداشتی که ناراحتی خداروشکر رشد داشته حالا کمتر 

یا چندقلو بوده و بقیه رشد نکردن 

یا بتا اول درست نبوده 

لطفا آرامش داشته باش 

ما هم برات دعا میکنیم 

کسی میتونه راهنمایی کنه؟ من واقعا نمیدونم گریه های دخترم طبیعیه یا زیادیه؟ دلش انگار پیچ میزنه شربتم دکتر بهش داده پدیلاکت و کولیکز . بادگلو اصلا نمیزنه بعضی وقتا تا ۴۰ دقیقه نگهش میدارم روو شونم نمیزنه بعد انگار باد میپیچه توو دلش چیکار کنم بادگلو بزنه؟ بعد میذارمش پایین از بغلمم گریه میکنه حتی اگه خواب باشه خیلی گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم خودمم بعضی وقتا باهاش میشینم گریه میکنم شیر خودمم میخوره خیلی تغذیه امو رعایت میکنم چیزای نفاخ نمیخورم نمیدونم چیکار کنم 😓

@ماشالا   @سارادلارام    

@چیکا1    

@ققنوس۶۶

@چیکا1

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ من واقعا نمیدونم گریه های دخترم طبیعیه یا زیادیه؟ دلش انگار پیچ میزنه شربتم ...

سلام عزیزم چند وقتشه؟وعده هاش چطوره زیاد گرسنه میشه؟موقع خواب بالانمیاره؟دسشویی چطوره رنگ؟غلظت؟بو؟تعداددفعاتش؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

@marshmaloo    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام سجاد ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی بحق حضرت زین العابدین ع حاجت روا بشی عزیزم و با بتای خوشگل بیای  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@marshmaloo     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام سجاد ع دعای یستشیر ر ...

فدای تو بشم باجی .سنه چوخ ایستیرم  الهی خدا دعاتون مستجاب کنه  

کسی میتونه راهنمایی کنه؟ من واقعا نمیدونم گریه های دخترم طبیعیه یا زیادیه؟ دلش انگار پیچ میزنه شربتم ...

عزیزم وقتی باد گلو نمیزنه باهاش راه برو بذارش رو‌شونت اروم باهاش قدم بزن باید اروغشو بگیری. یبوست نداره؟ دلیل گریه هاش گرسنگی نیست بنظرت؟ شاید شیرت سیرش نمیکنه وگرنه باید اروغ بزنه. احتمالا شیرت سیرش نمیکنه نمیگم همیشه ولی یکبار با دکترش مشورت کن شیرخشک امتحان کن ببین بازم همینجوریه؟ من احتمال میدم از گرسنگی باشه

خداياشكرت....❤️ 

عزیزم رفلاکس یا آلرژی به پروتیین هم هست.دکتر باید تشخیص بدن ولی درکل تا ماه۴ گریه هاشون کمتر میشه وبهتر میشن.این جاست که میگن ماااااادددددرررر شدی