2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

صدای سشوار  ..تکون گهواره.تکون کریر.کالسکه .شونه مادر..دمر یه دست زیر شکم یه دست روش آروم از بالابر پایین بکش خیلی کمک میکنه.بچسبونش به خودت تو این حالت که گفتم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ من واقعا نمیدونم گریه های دخترم طبیعیه یا زیادیه؟ دلش انگار پیچ میزنه شربتم ...

سلام عزیزم تولد گل دختریت مبارک ان شاالله قدمش خیر باشه

عزیزم چند وقتشه؟مطمئنی از گشنگی گریه نمیکنه.منم واسه کولیک به دخترم پدی لاکت و کولیکیز میدم.من گاهی اوقات دخترمو رو به بیرون نگه میدارم یعنی با ی دست زیر باسنشو میگیرم یه دستمم حلقه میکنم دورش میچسبونمش به خودم راه میبرمش آروغ میزنه این روشم امتحان کن.شیرتو بدوش ببین شاید کمه.بزارینش تو پتو تکونش بدین ببینین آروم میشه

نگران نباش عزیزم سه چهار ماهش بشه خوب میشه از دوماهگی کم کم بهتر میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلم‌

عزیزم قدم نورسیدت مبارک نامدارباشه انشالله😘🥰

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام مهربونم تشکر ماهم خوبیم ،،،! آره واقعا چه روزهایی داشتیم منکه همش در حال نق زدن بودم ! والا عزی ...

خدا را شکر ک سالمین . من هم سلامتی خبری نیست فعلا ک درگیریم . از بچه هم دیگه خبری نیست

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من سه شنبه انتقال دادم ۲۱ ازمایشمه

انشالله شماهم باخبرخوش میای😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
تشکر،شکر خدا منم خوش خبر بودم

سلام عزیزم خوبی؟؟مبارکت باشه عزیزم.میگم شماهم مشکل ایمنی داشتی؟؟اچ ال ا هم بالا بوده براتون؟؟دکتر چه چیزاییرو براتون تجویز کرده؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام . دوستم امروز دوازدهم پری هستش آمپول سینال اف زده بودش و امروز رفته دکتر بهش گفته ک اصلا تخمک فعالی نداره و سیکلش کنسل شده. 

کیا با سینال جواب ندادن ؟

میگه ذخیره تخمکش هم یک هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کل 14روز؟ اگه دکتری ننویسه یعنی کارش اشتباهه

من دوروز درمیان یک امپول پروژسترون میزنم

ی سوال دوستان یادم رفته ب کلی

برا آی وی اف موقع تخمک کشی آمپول اچ سی جی آزاد سازی نمیدن ؟

سلام بچه ها به لطف دعاهای شما و آئمه اطهار  مثبت شدم،واقعا از  لطف و مهربونی همتون ممنون ...

مبااارک باشه عزیزم

چشم و دلت روشن باشه🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پس تشخیص هر دکتر فرق داره🤔🤔 اخه سوالم شده که مثلا اگه پروژسترون نزنن باعث میشه لانه گزینی نشه ذه ...

پروژسترون قرصش هست شیافش هست امپولش هم هست ممکنه یه دکتر هم شیاف بده هم امپول یکی فقط شیاف یکی فقط آمپول 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️