2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
لیلا جون دیروز همسرم از دکتر پرسیده امروز میشم چهار هفته و پنج روز ..من هفت هفته تموم شه میرم برای س ...

عه پس داری میری تو پنج هفته😁🥰انشاالله که خیره ینی یهو میری برای سونو قلب؟

نه والا هیچی هیچی فقط دیشب تخمدان راستم چند تا تیر کوچولو کشید همین ..امروز رفتم بخاطر تیروییدم آزما ...

نه منم شااااید فردا برم چون ازمایش بدم همسرم نمیزاره میگه چراانقدر استرس الکی میدی به خودت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟ بله رفتم فکر کنم چهارمین باره جوابش رو میگم اینجا 😂😂 خدا رو شکر همه چی ...

شرمنده اینقد پیاما ماشالا زیاده نمیشه همه رو خوند

منم نوشته جفت لترال چپ و مارژینال مشهود است

باید استراحتمونو بیشتر کنیم ایشالا بره زودی بالا

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر  اگه میشه بی زحمت جواب منو بدین  هیسترو معمولا روز چند پریود ...

برا من هر دو روز ۱۱ پریودی بود. فک کنم متفاوت باشه برا هرکی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تقویتی با توجه به وضعیت هر فرد داده میشه ولی معمولش .آقایون اسپیریژن .خانما.ال آرژین .فرتیل سی ام. ک ...

ممنون عزیزم،من الان اووابوست و اینوفولیکوفمبورا میخورم،همسرمم فرتیل اید وویتامین سی و ای،،همینا ،ماهقبلم فرتی بیوتیک خوردم با اینوفولیک،،،اینا خوبه؟؟رفتم پیش دکترامیری،اینا رو نوشت واسه سه ماه ،گفت اگه حامله نشدی بیا واسه آی وی اف

عزیزم وهله اول تغذیه سالم و مقوی مناسب طبع و شرایطتتون و رژیم پر پروتئین، آب زیاد....  من خودم ...

والا من ۶ماه پیش سقط کردم از اونموقع سعی کردم تغذیه مو درست کنم،کلا فست فود نمیخورم،،قندوشکر ومشتقاتشو حذف کردم،توهفته سه روز ورزش اونم البته توخونه نیم ساعتی ورزش میکنم...خلاصه هرکاری بتونم میکنم،،عکس رنگی هم تازه انجام دادم،امروز میرم جوابشو میارم

یعنی فاصله دو تا سرمت یه ماه میشه درسته؟  یعنی لااقل ۲۸ روز شده؟

نه الان حساب کردم ۲۲روز شده😕😔من نمیدونستم باید چقدر بینش فاصله باشه دکتراام بمن چیزی نگفتن نامردا .الان مشکلی بوجود میاد ته دلم خالی شد

ممنون عزیزم،من الان اووابوست و اینوفولیکوفمبورا میخورم،همسرمم فرتیل اید وویتامین سی و ای،،همینا ،ماه ...

خودنون فرتیل بخورید فرتیل سی ام .بعله خوبه تغذیه سالم آرامش .پیاده روی.آرامش.ان شاءالله خدانظرمیکنه و فرزند سالم وصالح نصیبتون میشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

[QUOTE=243414720]عه پس داری میری تو پنج هفته😁🥰انشاالله که خیره ینی یهو میری برای سونو قلب؟[/انشاالله در

قربونت برم آره به امید خدا😍 برام فقط یه سونو نوشته که تا اون تاریخ فکر کنم قلب تشکیل شده باشه انشاالله ..برای ساک اگه می‌نوشت باید زودتر میرفتم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم