2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
پس دکترت ببخشید ولی هیچی حالیش نیست اتفاقا خیییییلی ها با تقویتی کیفیتشون بالا رفته مگه اینکه خدایی ...

سلام دوستان،من تازه به جمعتون اضافه سدم،منم تا شهریور بهم فرصت دادن،بهدش اگه حامله نشم،میرم آی وی اف،تقویتی که میگین چه چیزهایی هست؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم کوثر ، سنگ صبور و ملینا جان و اگه دوستای دیگه ای هم بودن( چون تموم صفحات رو نرسیدم بخونم)خییییییلی خوشحال شدم براتون 🤩الهییی ک ب سلامتی تا آخرش😍😍😍

ببخشید  تک تک نتونستم تبریک بگم. ی مقدار سرم شلوغه و خیلی نتونستم آن باشم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من باید برم تهران،به نظرتون دکترمهرنوش امیری کارش چطوره؟؟؟اگه توتهران یا ارومیه دکترخوب میشنا ...

تهرآن کلینیک مام.رویان.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
کلینیک هر دیر نوبت نمیدن؟؟من میخوام مطب باشه،خصوصی ها،

کلینک هر روز دکتر هست وکارتو راه میندازه.

دکتر اقصی بتونی آشنا پیداکنی بری دکتر خیلی خوبیه .مرد

ولی کاراشو مثل اینکه خانم انجام میده بزن تو گوگل سرچ کن

تقویتی با توجه به وضعیت هر فرد داده میشه ولی معمولش .آقایون اسپیریژن .خانما.ال آرژین .فرتیل سی ام. کلی دارو دیگه الان خاطرم نیست.همه روهم باید دوره حداقل یک ماه تا۳ماهه بخورین تا تاثیرخوبی داشته باش قبل شروع سیکل

اون فرشته مال ما بود از اول خلقت مال مابود وهست     خیلی دردکشیدیم وسختی چه قبلش چه بعدش ...

ااااااای جاااااااان دلم😍😍😍 خدا حفظش کنه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان،من تازه به جمعتون اضافه سدم،منم تا شهریور بهم فرصت دادن،بهدش اگه حامله نشم،میرم آی وی اف ...

عزیزم وهله اول تغذیه سالم و مقوی مناسب طبع و شرایطتتون و رژیم پر پروتئین، آب زیاد.... 

من خودم از دو سه ماه قبل روزی دو تا سفیده تخم مرغ اب پز میخوردم که سرشار از پروتئینه.... 

مکملم به تجویز دکترت بخور.... 

پیاده رویم خوبه.... 

من ۶ ماه قبلش پیلاتسم کار کردم چون خونرسانی به لگن و رحم و تخمدانارو بهتر میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com