2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
اخه من هم موقع پانکچر دیدم به یه خانمی گفتن امپول میزنی یا شیاف  خانمه گفت با شیاف راحت ترم نم ...

آمپول تاثیرش سریعتره، من تا قبل انتقال آمپول داشتم ولی بعدش پوستم حساسیت داد دکتر دید گفت دیگه نزن بجاش شیاف بذار . ولی تاکید می‌کرد اگر میتونی تحمل کنی تا روز انتقال آمپول بزن بعدش بجاش شیاف میدم بهت. دیگه پوستم داشت کامل می‌ریخت 😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@هانیلsآریل     سلام عزیزم خوبین رفتین سونو ان تی به سلامتی چخبر خوب بود همچی؟

سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟ بله رفتم فکر کنم چهارمین باره جوابش رو میگم اینجا 😂😂

خدا رو شکر همه چی خوب بود فقط هماتوم دارم و جفتم هم پایینه طول سرویکسم هم یکم کوتاهه که با توجه به سابقه زایمان زودرسم باید سرکلاژ کنم.

شما چطورین؟ رفتین nt؟

سلام خانما من دوباره امروز آزمایش دادم بتام شد۲۳۵ روز شانزدهم ام. بنظرتون خوبه؟ روز چهاردهم ۱۱۹ بود

ای جانم مبا کت باشه.له سلامتی مامان قشنگم.

خیلی خوبه   دست راستت رو دل ما  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام لیلا جونم عزیزم.ببخشید تو رو هم ناراحت کردم. ان شاءالله با جوابم شادمیشیم قشنگم    

عزیزم از همون مارک بی بی چکی که هاله انداخته بود زدی دوباره؟

[QUOTE=243403952]عزیزم از همون مارک بی بی چکی که هاله انداخته بود زدی دوباره؟[/QUOT نه هانیل  جونم راستش به این نتیجه رسید که خیلی زود بود برای من روز هشتم بود ولی صبح نهم زدم مارک دیگه ...

کلا دیگه گذاشتم کنار بی بی تا روز موعود

اون بی بی از ماه قبل داشتم از جای دوری خریده بودم

ان شاءالله جوابم     شد میرم میگیرم

بچه ها دو روز بود گلاب به روتون یبوست شدم.

از صبح دل پیچه شدم وبیرون روی انگار شکمم سرماخورده

الان دراز کشیدم همش صداشو می‌شنوم درحال غرش کردنه  

آخه دیشب موقع خواب دلتون نخواد یه کاسه گیلاس خوردم

اخه چقد تو خوبی عزیزدلم ..ممنونم یه دنیا منی که گرم و ترم بگو بیشتر چیا بخورم ممنونم

ببین من خودم سایت طبایع دات آی آر میرفتم.... 

چک میکردم هر چیزی که طبعش مناسب من بود و با داروهام کنتاکت نداشت میخوردم.... 

tabaye.ir

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفتم تخمک هام گرید b بودن یاc.گفتDکاملا بی کیفیت

اصلاح سبک زندگی داشته باش  ورزش تغذیه سالم حذف شکر و قند. اینجا دیدم با گونال کیفیت تخمک بهتری داشتن. بی اونقدرا هم بد نیستا. کدوم مرکز بودی جایی برو جنین شناس خوبی داشته باشه

خدایا شکرت
چرا عزیزم‌زوده چون بچه ها گفتن نی نی ها فکر کردم رفتی سونو😍

قربونت برم برای بیست و هشتم برام سونو قلب نوشتن دعا کنین برام عزیزم 🥰😘🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم