2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046250 بازدید | 684507 پست
تیکرت مبارک فریناز عزيزم  انشالله که این دوران رو به سلامتی طی کنی عزيزم

مرسى نسرين جان

فدات شم

بسلامتى رفتى سونو دوباره خداروشكر ك جوجه ها خوب  بودن

واسه هماتومت هم استراحتت رو ادمه بدى ان شاالله دفع ميشه❤️❤️

جوجه ها بزرگتر بشن حجم اون كوچيك ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر خیالت راحت شد دیگه الکی به خودت استرس وارد نکن والا اون بچه گناه داره😁 ترشح هم همه تو ...

باشه عزیزم امید به خدا😍 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسى نسرين جان فدات شم بسلامتى رفتى سونو دوباره خداروشكر ك جوجه ها خوب  بودن واسه هماتومت هم ...

سلامت باشی عزيزم 

ممنونم انشاالله 

استراحت که مطلقم 

فقط فردا صبح راه میوفتم برم شمال البته تو راه هم مراعات می‌کنم 

دراز میکشم 

فردا به سلامتی بگذرونم بقیش بازم رعایت میکنم 

سحر جان دکتر بهم فاموتیدین 20 داده گفت درد معده داشتی بخور  گفت پنتوپرازول تو هفته های پایین ق ...

خب نظر دکترت مطمئن تره عزیزم، همون که دکترت گفته بخور.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم .بدبختی اینه کل تهران و گشتم پیدا نکردم نمیدونم چیکارکنم 😭😭😢

من قبلنا از اصفهان میگرفتم. اگه اشتباه نکنم با شماره ۱۹۰ اطلاعات دارویی اصفهان بود تماس میگرفتم و اسممو میذاشت تو نوبت. وقتی موجود میشد بهم پیام میداد فلان داروخونه مراجعه کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلامت باشی عزيزم  ممنونم انشاالله  استراحت که مطلقم  فقط فردا صبح راه میوفتم برم ش ...

عزیزم اگر میتونی نرو

بدترین چیز برای هماتوم ماشینه، مخصوصا راه طولانی، حداقل تا غربالگری عقب بنداز 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تیکرت مبارک باشه فریناز جون انشاالله تا آخرش بسلامتی پیش بری ..فریناز جون منم تازه با این دو شهید عز ...

مرسى عزيزم

فداتشم

ان شاالله همه حاجتروا بشن💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزززم فریناز جونم مبارک باشه چقدر حس خوبیه خدایا شکرت  بسلامت بگذرونی این دوران رو بزودی بغل ...

مرسى عزيزم ان شاالله ب زودى تبريكشو ب خودت بگيم💚😍

ان شاالله اين حس خوب قسمت همه خانم هاى منتظر و دوستامون تو اين تاپيك❤️❤️❤️

انشالله همه به مرادشون برسن از جمله شما؟  مگه نمیخوایی باز شروع کنی ؟ والله منم مالی داغونم ول ...

چرا شروع کردم الان داریم مکمل میخوریم شهریور پانکچرمه 

راستی پروانه یه چیزی یادم افتاد برای اقدام طبیعی دکترا میگن نیم ساعت قبل  از نزدیکی قهوه بخورید من سری اخر قهوه فوری بردم قبل از نمونه دادن همسرم خورد  حتما این کارم امتحان بکن 

ان شااله همه ب خواسته قلبیشون برسن من و شما هم همینطور 😍

عزیزم داپلر رفتی یا واژینال؟ دیروز چندمین روز بعد از انتقالت میشد؟

من شكمى رفتم بجز سونو ساك اصولا ديگه واژينال نميكنن اونم چون دقت بيشترى ميخواد و بايد از ديدنش مطمئن بشن واژينال ميكنن

٣٤روز بعد از انتقال شد

فدات شم گلم  انشالله برای همه به خیرو خوشی این دوران طی بشه من و شما هم همینطور  پدرم خی ...

آره شمال الان ى هواييه😍😍😍

جاى همه خالى

سلامت باشی عزيزم  ممنونم انشاالله  استراحت که مطلقم  فقط فردا صبح راه میوفتم برم ش ...

ان شاالله

آره ميون راه استراحت بده ختما و صندلى پشت نخواب چون تكون هاش بيشتره

سعى كن همون صندلى جلو رو بخوابونى 

ان شاالله بسلامت برسين و بقيه دوران باردارى رو تو هراى قشنگ شمال بسلامتى بگذرونى😍😍😍