2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا من رفتم سونو صداى قلب جوجه ى مامان رو شنيدمممم😍😍😍 اشكم درومد ان شاالله قسمت همه خانم ...

به بههههههههه خدارو صد هزار بار شکررررررر فریناز جون 😍😍😍

انشاالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه براتون💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام خانما خوبین. ؟ از قدیمی ها کسی هست؟ زینبی جان هنوز میاد؟ من از ۹۷ تا بهار ۱۴۰۰ تو تاپیک بود . ...

سلام دلارام جون خوبی عزیزم؟

گل پسرت خوبه الحمدلله؟

چقددد خوب ک به فکر دومی هستی... نه مثل من ک بعد از ۸ سال به فکر افتادم و منفی پشت منفی....

موفق باشی دوستم💚💚💚🤗🤗

به بههههههههه خدارو صد هزار بار شکررررررر فریناز جون 😍😍😍 انشاالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه براتون💚💚🤗 ...

قربونت برم عزيزم

ان شاالله ى ماه ديگه منم همين تبريك خوشگلو بتو ميگمممم😍😍😍😘😘😘💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آش بلغورگندم اگه تونستی بپز بخورخیلی خوبه برای یبوست،سعی کن حداقل یک وعده درروزغذای آبکی بخوری 

آش بلغور چجوریه من بلد نیستم ☹️  الان یه خیلی سالاد درست کردم با کلی روغن زیتون و شام هم عدسی خوردم 😩شوهرم هی میگه سوپ بخور ولی من از سوپ متنفررم 

قربونت برم عزيزم ان شاالله ى ماه ديگه منم همين تبريك خوشگلو بتو ميگمممم😍😍😍😘😘😘💚💚💚

الهیی آمین دوستمممم..خدا از دهنت بشنوه😍😍😍.آخرین بسته جنین بود دیگه..

خدا فرشته ی قشنگت رو برات نگه داره عزیزم

ای جانممممممم....  گوارای وجودت عزیزمممممم.....  التماس دعا دارم عزیزم....  دعا کن ...

ممنونم انا مهربونم 😍❤️

حتما چشم امشب یه دعای توسل برای کوچولو عزیزت میخونم انشالله زود تبش خوب میشه 

گرفتم ازمایشمو😭😭😭😭😭😭باورم نمیشه مثبته 😭😭😭😭😭😭😭خدایا شکرت خدایاشکرت ❤️❤️😍

ای جاااانممم 💚💚💚💚💚🤗🤗🤗

مبااااارکهههه مبااااارکهههه خداروشکر مامان خانمی 

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و فرشته هاتو صحیح و سلامت بغل بگیری☘️☘️☘️

بزن بره کی ب کیه😁

🍳🍳🍳🍳🍳

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دخترا من رفتم سونو صداى قلب جوجه ى مامان رو شنيدمممم😍😍😍 اشكم درومد ان شاالله قسمت همه خانم ...

عزیزززم فریناز جونم مبارک باشه چقدر حس خوبیه خدایا شکرت 

بسلامت بگذرونی این دوران رو بزودی بغلش بگیری🤲🤲