2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
دلشو دارم فقط میترسم بره داخل رگ 😕😕 و اینکه سرنگ باید تا ته بره داخل دگ؟

داخل رگ که نمیره چون تو باید باسن و به چهار قسمت تقسیم کنی قسمت بالایی به سمت بیرون جاییه که باید تزریق صورت بگیره اونجا اصلا هیچ رگی نیست بخاطر همین هست که وقتی آمپول و اونجا میزنی کمترین درد رو داره من جوری میزدم که اصلا اصلا درد نداشت چند بار بزنی خودت دستت میاد که چطور بزنی که اصلا درد نکشی...

دو سه تا کلیپ تزریق عضلانی ببین توش نشون میدن دقیقا کجای باسن بزنی که رگ نداشته باشه خیلی آسونه...

اره تا اخر بفرست داخل😁

سلام . خوب هستین ؟ تزریق آمپول سینال اف اطراف ناف میشه ایستاده باشی و وایستاده اطراف ناف تزریق کرد ؟ ...

من نه ما این آمپول ر زدم، همه مدل زدم ،ایستاده نشسته،خوابیده....بگو بزنه اصلا مشکلی نداره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش همینطور که شما میگید بشه 🥺

پروانه جون ناراحت نباش.منم بی بی زدم منفی شد  

ان شاءالله خدا یهو بزن صفحه بعد زندگی دلمون یهو شادبشه به حق موسی بن جعفر  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
کوثر جان مبارکه عزیزم .خدارو هزار بار شکر . ببخشید من دیروز آنلاین نشده بودم . عزیزم قبل انتقال فرتی ...

سلام عزیزدلم ممنونم ازت انشالله قسمت خودت بزودی زود 🤲

ن عزیزم نداشتم ،استرادیول 2 میلی گرمی ایرانیه قبلا چندروز گفتن هر 12 ساعت الان هر 8 ساعت میخورم خواهش میکنم جانم سوالی بود در خدمتم 

یعنی شیر دهی رو که قطع کنم سه ماه ازش بگذره؟

بله، گفتن از قطع شیر دهی باید سه ماه بگذره.البته من میخواستم برم برای انتقال جنین. 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
پروانه جون ناراحت نباش.منم بی بی زدم منفی شد     ان شاءالله خدا یهو بزن صفحه بعد زندگی دل ...

انشاالله.الان فقط باید معجزه بشه که دلم شاد بشه.دیگه جنین ندارم.خستم ده ساله دارم دوندگی میکنم ده ساله همش دارو مصرف می‌کنم بی نتیجه

عزیزم افراط و تفریط اصلا خوب نیست....  ببین عزیزم تغذیه عادیت رو داشته باش....  ببین گرم ...

خب میشه کمکم کنی؟ من طبعم گرم و تر هست 

بازم اعتدال رو رعایت کنم...یعنی میتونم لبنیات بخورم؟ و...

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیزم‌تبریک‌میگم‌. خدارو شکر مادر شدی . ببخشید من‌دیروز نبودم‌ولی کلی ذوق کردم . خونه ی مادرمم .براش ...

ملینا حانم مثبت شد مرسی عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه فداتشم😍❤️🥰خدامادرت و برات نگهداره 🌹🤗

فدای مهربونیت.قربون محبتت ودعاهای قشنگ     حقا که مادری برازنده شماست     خدا ...

فدات گلمممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه طبعت گرمه که زیاده روی تو خوردن گرمی همینطوریشم برات خوب نیست چه برسه تو دوران پریودی....& ...

دقیقا من بهش رسیدم!

امان از تقلید کورکورانه

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
چجوری تیکر بزارم زی زی جون 

برو توی حساب کاربریت...وقتی وارد شدی میری تو قسمت اطلاعات کاربری پایین صفحه درج وضعیت جدید داره میزنی باردارم و تاریخ زایمانتو میدی البته هنوز ان تی نرفتی باید حدودی وارد کنی بعد ان تی دقیق بهت تاریخ زایمان میدن

تیکر میذاری ، تامام😀

انشاالله.الان فقط باید معجزه بشه که دلم شاد بشه.دیگه جنین ندارم.خستم ده ساله دارم دوندگی میکنم ده سا ...

عزمزمه خدا به دل وروح خسته ملهم نگاه کنه یهو معجزه بشه. 

منم مثل ۱۳سال منتظربودم با داشتن پسرم ولی هیچ وقت سیر نمیشم از مادر شدن.دیشب یه بی بی گذاشتم هیچی نشون نداد حتی کنترلش هم قرمز نشد گفتم خرابه دوساعت بعد اینجوری شد گفتم خرابه.حالا عکس میفرستم ببین.

بعد صبح یه مارک دیگه گذاشتم هیچی به هیچی

نمیدونم خدا داره برام چیکارمیکنه ولی خوب دیگه بهش فکر نمیکنم 

خیلی زور داره برام امپولامو برنم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم ادم تحمل میکنه....  مگه من دو بار همین آمپولهارو نزدم....  چاره ای نیست....  ...

آناجون خیلی دلم گرفته! خیلی استرس دارم خیلی!!!

همش با خودم میگم اگه رفتم انتقال وبعد اینهمه خرج،مثبت نشم چی؟!!!! چون سه تا انتقال منفی داشتم!!!!!

بعد بارداری سختی داشتم اصلا یه قدم هم نمیدونستم راه برم،همش زیر اکسیژن و....یادم میفته لرزه به اندامم میفته!یاد درد قلب و. استخون درد و....

ولی از طرفی سنم خیلی بالا رفته ! عقل حکم می‌کنه باز پام ر پیش بذارم و به فضل و رحمت خدا امیدوار باشم!

١١/٥ رو٧/٥ عادي يكم گيج بازي دراوردم اخه يادمه مامانم فشار داشت دكتر گفته بود دوغ نخور نمكش زياده🥴 ...

خدارو شکر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوخی میکنم عزیزم دل و جرأتت زیاد بود به نظرم...ای جان پس حاجت شمارم امام حسین داده ،،منم حاجتمو از ا ...

الهی امییین ،امروز رفتم دکتر الکی سونو کرد هیچی ندید انقدر ریز بود 🤦🥺گفت دوهفته دیگه بیا