2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر 

اگه میشه بی زحمت جواب منو بدین 

هیسترو معمولا روز چند پریودی انجام میدن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خریده خودم‌همیشه مدیکور استفاده میکردم به این اصلا اطمینان ندارم اولین باره استفاده میکنم. بنظر شما چطوره میشه روش حساب کرد؟ هالش مشخص هست تو عکس دیده میشه دوستان؟

سلام دوستان عزیزم دو شب بیمارستان بستری هستم بخاطر سنگ کیسه صفرا خیلی اذیتم میکنه  التماس دعا ...

ایشالا که هرچه زودتر‌خوب‌ میشی عزیزم نگران‌نباش‌.. واست دعا میکنم زودتر‌سلامتیتو بدست بیاری گلم❤

شکرت شکرت خیلی عالی چه بتا خوبی😍😍سلامت بگذرونی این دوره شیرین مادر بودنو 🤲

کوثر جان مبارکه عزیزم .خدارو هزار بار شکر . ببخشید من دیروز آنلاین نشده بودم . عزیزم قبل انتقال فرتیل سی ام داشتی ،؟  استرادیولت ایرانی بود یا خارجی روزی چند تا ؟ شرمندم زیاد سوال پرسیدم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خری ...

مبارکه عزیزم،بله واضح هست،مثبته مثبته،ایشالا به سلامتی با یه بتای خوب بیای پیشمون👌👌👌

مبارکه عزیزم،بله واضح هست،مثبته مثبته،ایشالا به سلامتی با یه بتای خوب بیای پیشمون👌👌👌

این اولین‌بیبی مثبتیه که تو کل عمرم‌میبینم اصلا باورم‌نمیشه‌میگم‌ حتما کاذبه😅 قربونت ایشالا که‌ همینطور بشه عزیزم🥰

سلام دوستان عزیزم دو شب بیمارستان بستری هستم بخاطر سنگ کیسه صفرا خیلی اذیتم میکنه  التماس دعا ...

سلام عزیزم با تمام وجود درکت میکنم چون خودم صفرام لجن آورده بود و درد بسیار شدیدی داشتم میزد به پشتم یک شب بیمارستان موندم اینقد آرامبخش زدن 

انشاالله که بهتر بشی من آب سیب زیاد خوردم میگن خوبه برا صفرا انشاالله حالت بهتر بشه گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خری ...

مبارکه عزیز دلم بارداری سالمی داشته باشی😍😍

عزیزم‌تبریک‌میگم‌. خدارو شکر مادر شدی . ببخشید من‌دیروز نبودم‌ولی کلی ذوق کردم . خونه ی مادرمم .براش گفتم دوستام مثبت شدن طفلی اول صبح اشک تو چشاش جمع شده از خوشحالی 

شما و کوثر جونو میدونم مثبتی . یه دوست دیگمونم با شما آزمایش داشت اون چی شد ؟

خدای من خدای معجزه هاست .