2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
مشکلتون چیه عزیزم  نمیدونم شما توی چه مرحله ی هستی

انتقال جنین دادم گلم منتظریم روزها بگذره خدا منم لایق بدونه مادربشم ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آآنا جانم..لطفا پیج اینستا رو به منم بده 🥰🤗

عزیزم اینه

microinjection_turkana

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم عزیزم مبارکت باشه....  به سلامتی بغلش(ون) کنی....  عزیزم تا دلت بخواد بتای پاینن ...

فدات بشم عزیزم. راستش خودمم اصلأ انتظار این عدد رو نداشتم اخه بیبی هام قشنگ مثبت بودن. دیگه امید به خدا تا دوشنبه ببینم چی پیش میاد. محتاجیم به دعا

آش بلغور چجوریه من بلد نیستم ☹️  الان یه خیلی سالاد درست کردم با کلی روغن زیتون و شام هم عدسی خ ...

ببین عزیزم اول یک پیازروتفت میدی بعدادویه میزنی وبلغورگندم روبهش اضافه میکنی وآب می‌ریزی توقابلمه وقتی که شروع به جوشیدن کردیک مقدارسبزی آش بهش اضافه میکنی ومیزاری یه یک ساعتی یابیشترتاجابیفته،اگه دوست داشتی میتونی حبوبات پخته شده هم بریزی داخلش،من خودمم زیاداهل سوپ نیستم ولی عاشق انواع آشم  

ینی وقتی سرنگ رو داخل باسن کردم یکم بکشم بیرون سرنگ رو ینی کمی دربیارم از عضله؟یا اون بیلبیلکش که فش ...

اون بیلبیکشو 

همونو ک فشار میدی میاد پایین مواد وارد بدن میشه همونو اول ب جا پایین بکش بالا بعد اگه خون دیدی و خواستی دوباره تزریق کنی سر سوزنشو عوض کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره کاملا درسته منم صبح زود اینجوری شدم  قشنگ خودمو باختم یکی دو ساعت بعد دوباره مثه قبل سفت ...

خب خداروشکر خیالت راحت شد دیگه الکی به خودت استرس وارد نکن والا اون بچه گناه داره😁

ترشح هم همه تو بارداری دارن به مقدار نسبتا زیاد نسبت به دوران قبل از بارداری ازجمله خود من...

انتقال جنین دادم گلم منتظریم روزها بگذره خدا منم لایق بدونه مادربشم ان شاءالله    

خب ان شاالله که مثبتی   

چرا فکرهای الکی میکنی گلم 

صلوات برات فرستادم همین انتقال مثبت میشی و با خبر آزمایش مثبت خوشحالمون میکنی  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دم عید بود از طریق یه دوست پرس وجو کردیم کلی تماس گرفتم  مدارک شرایط خلاصه تا بتونیم بفهمیم ...

عزیزم امیدوارم این سری خدا یه شادی قشنگ بهت بده یه معجزه ک تمام سختی این  سالا رو بشوره ببره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
10 تا تخمک بالغ داشتم.شوهرم 4 سوال من اینه آیا تخمک بالغ بی کیفیت میشه یا بالغ یعنی با کیفیت؟؟؟

عزیزم اولا خوب شاید شما مثلا فولیکول رو با تخمک اشتباه میگیری.... 

مثلا به نظر من و طبق برداشت من تخمک پوچ نداریم فولیکول پوخ داریم.... 

تو سونو فولیکولارو میشمرن.... 

حالا اینکه از توشون تخمک بیرون بیاد یا نه اون بعد پانکچر مشخص میشه.... 

و بعد اینمه تخمکا رو گرفتن حالا چدوماش با کیفیتن کدوما نیستن اونم بعدا معلوم میشه.... 

حالا ممکنه تخمک ظاهرا با کیفیت باشه و گریدش خوب باشه اما اینمه ژنتیکی سالم باشه یا نه معلوم نمیشه.... 

خلاصه ذهنت رو درگیر جزئیات نکن بخواد بشه با یه دونه جنین گرید سی هم میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توروخدا راست میگی؟ خدا ازدهنت بشنوه راستش من دمای بالای بدنم امیدوارم کرده ...بخدا این چندماه خیلی س ...

منم ایندفعه احساس می‌کردم دمای بدنم یخورده بالاتره الانم همینطوریم،انشاالله که مثبت میشین وروزهایه شادوخوبی درانتظارتونه

خلاصه که خیلی اذیت شدیم ولی همش تودلم به خدا بود.

انگار فقط همونجایی زندگیم تنها جاییبود که واقعا تودلم به خدا بود.

هرچی از خدامیخواستم بهم میداد.

بعد آزمندیان دوندگی وکلانتری وپله های دادگاه آقای قاضی وپزشکی قانونی وهرجای نرفته که رفتیم وهرگز خسته نشدیم

بالاخره تایید کردن که من وهمسرم میتونیم یک پدر ومادر بشیم  

رفتیم تولیست انتظار

خدایا شبانان به زور صبح وصبحامون بزور شب

انگاریم ازم گرفتن به زور میخوام پسش بگیرم

حال وروزگار داغونی داشتیم

تا اینکه یهو یه روز تلفن زنگ خورد

خب ان شاالله که مثبتی     چرا فکرهای الکی میکنی گلم  صلوات برات فرستادم همین انتقا ...

الهی خدا به دلای شما نگاه کنه نه منه روسیاه  

فدای خوب بودنت..ممنونم روزای پانکچر ضخامتم عالی بود.. بنظرتون ماه بعد هیچی گرمی نخورم؟

عزیزم افراط و تفریط اصلا خوب نیست.... 

ببین عزیزم تغذیه عادیت رو داشته باش.... 

ببین گرمیا فقط قاعده آورا نیستن که.... 

میوه های با طبع گرم.... 

گوشت با طبع گرم.... 

سبزیجات با طبع گرم.... 

قرار نیست قاعده آورا رو بخوری که.... 

مثلا من چون طبعم سر بود حتی تا ماه سوم بارداریمم گرمی خوردم غیر قاعده آورا.... 

مثلا میوه میخواستم بخورم سرچ میکردم طبعش گرم بود میخوردم.... 

خلاصه ببین اول طبعت چیه.... 

از تغذیه کسیم تقلید نکن.... 

بهترین تغذیه سوق دادن طبع به سمت اعتداله و حفظ این تعادل... 

فدات خودمم.حتما بخر روزی ۳مرتبه حداقل یک ماه بخور بعد بروتوسیکل قبلشم سونو انجام بده

بله قراره شهریور یا مهر دوباره برم برا شروع سیکل گفتن منفی شدی دو بار پریور شدی بعد پریود سوم بیا اره حتما تهیه میکنم انشاالله این سری منم مامان بشم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏