2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من از چندسال پیش تو این تاپیک بودم.دو سال پیش سیکلم شروع کردم ولی همسرم یهو زد زیرش وسط اون همه دارو ...

انشالله مثبت میشی.برات دعا میکنیم🤲

پسرت رو که اوردی بزرگ کنی در اصل بهشت اخرت رو برا خودت خریدی...

خودمم یه ماه دیگه باید برم شیرخوارگاه شهرمون نذرمو بدم..۲۰ تا شیر خشک..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اناجون اگر تبش قطع نشد دکتر ببرش منم پسرم کلا بد تبه دور ازجونش از ۳۸ یهویی میرفت۴۰فقط ایبوپروفن‌ می ...

عزیزم دکتر بردمش.... 

عفونت داره.... 

فعلا با پروفن و پاشویه و آنتی بیوتیک و ترس و لرز میگذرونم.... 

توکل به خدا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر بردمش....  عفونت داره....  فعلا با پروفن و پاشویه و آنتی بیوتیک و ترس و لرز م ...

حمد بخون بهش فوت کن خیلی بخون .براش دعا نور حضرت زهرامیخونم.الهی زودتر تبش قطع بشه. 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من از چندسال پیش تو این تاپیک بودم.دو سال پیش سیکلم شروع کردم ولی همسرم یهو زد زیرش وسط اون همه دارو ...

عزیزم یکی از دوستامونم یه گل پسر مثل شما داشت و یه دخترم خدا از طریق میکرو بهش داد.... 

انشالله یه دونه هم به شما میده و کیفتون کوک کوک میشه.... 

هر لبخندی که رو لب پسرت میشینه شک نکن بی پاداش نمیمونه.... 

انشالله تن خودت و همسرت سلامت باشه و سایه تون بالا سر گل پسرت و خواهر و برادرای نیومدش باشه، انشالله یکیش همین الان تو دلته عزیزم و بعد نه ماه میشینه تو کالسکه ای که داداشش براش خریده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات آنا جون  الهی آمین  الهی آمین  روزهای سختم پشت همون زمستون گذاشتم ایناروگفتم ب ...

ترووخدا از من دلخور نشی من منظورم اونی که تو فکر کردی نبودااا عزیزم من چی کاره ام قضاوتت کنم همه چی دست خداست ❤️❤️❤️❤️

عزیزم یکی از دوستامونم یه گل پسر مثل شما داشت و یه دخترم خدا از طریق میکرو بهش داد....  انشالل ...

فدای مهربونیت.قربون محبتت ودعاهای قشنگ  

حقا که مادری برازنده شماست  

خدا به شما وخانواده وبچه های گلت سلامتی وطول عمر باعزت بده آنا جوووووون  

ترووخدا از من دلخور نشی من منظورم اونی که تو فکر کردی نبودااا عزیزم من چی کاره ام قضاوتت کنم همه چی ...

نه عزیزم من اصلا از خرف ونظر دوست واقوام وبقیه ناراحت نمیشم.

بیخودی که مادرم اسمم زینب نزاشته   

وای بچه هابدونین توزندگیمون هیچی نداشتیم نه پول نه خونه نه شغل نه ماشین.فقط دوتا دل داشتیم وداریم که دیوونه بچه هستن  

وقتی همه زندگیم پاشو گذاشت خونه مستاجرش برکت زندگیمون سرازیرشد من به این که میگن بچه بیاد برکت میا ایمان واعتقادقلبی دارم

واینکه یه قدم واسه خدا برداری خدا صدقدم نه هزار قدم سمتت میاد هم همینطور

من هیچی نداشتم پسرم اومد ماشین خونه شغل نه آنچنانی درحد خودمون خدابهمون داد دمش گرم

هزارن مرتبه شکرش  

شب خوش دخترا البته سحرشده     نمازشباش جانمونن.توف به ریا       &nbs ...

سلام عزیزم داستان زندگیت رو خوندم و با پیام کلی اشک ریختم از ته قلبم دعا کردم الان نی نی تو دلت باشه واقعا قلب بزرگی داری برای منم دعا کن شما پیش خدا خیلی عزیزی 

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
عزیزم در حالت عادی چند بود؟  چون من معمولا فشارم همین حدوداست ۹-۱۰ هست....  خرمایی نبات ...

١١/٥ رو٧/٥ عادي

يكم گيج بازي دراوردم اخه يادمه مامانم فشار داشت دكتر گفته بود دوغ نخور نمكش زياده🥴خداروشكر نداشتن نخوردم نمك خوردم شد١١ رو٦

من که هر روز زنگ میزنم مرکز😃 هی سوال میپرسم خیالت راحت چیزی نیست کم کم از بین میره

من سر پسرم همينجوري بودم همش حضوري درمطب دكتر بودم منشيشم غر وقت نداري اخرين نفر با اون اوضاعم ميشيتم٤/٥ ساعت تا اخرين نفر دكترووو ببينم🥴 يعني هم خودمو سرويس كرده بودم هم اهل خونه رووو🥺الان يكم بهترم به زمان دادن اعتقاد پيدا كردم😁

عزیزم به دکترت بگو حتما

عاره حتما بايد بگم

سحر راستي من شامم رو ٧ تا٨ ميخورم بعد يميان وعده دارم ده تا ده نيم يدونه ميوه ميخورم

بعد ٦ صب قندمو ميگيرم،؟

زوده؟؟ نسبت به تايم شامم خوبه ولي ميان وعده يعني كارو خراب كرده؟؟

صبحامناشتام١٠٤ اينطوراست روزايي كه ميان وعده اخر شبمو نخوردم شده٩٤،

بعد تو بلند ميشي سريع قندتو ميگيري يا يكم ميگذره مثلا امرو باز خواب موندم برا نماز ، سريع قندمو گرفتم بعد بيدار شدن يا بايد يكم از بيداريت بگذره؟؟؟

ببين اينارو ميپرسم كه هفته ديگه بردم دكتر فقط عددد ميبينه بالا باشه دارو ميده كاري نداره كه تو درست گرفتي يا نه

الانم باتوجه به اینکه شرایط جسمی اصلا خوبی برای انتقال نداشتم همسرم هم فقط بخاطر پسرم که تنها نباشه ...

عزیزم پس یه گل پسرم داری😍😍😍🥺🥺🥺🥰🥰خدا حفظش کنه از خدا میخواد به دل اون بچه نگاه کنه و برای بار دوم مامان بشی فداتشم🤲🤗🌹