2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فدات بشم عزیزم. راستش خودمم اصلأ انتظار این عدد رو نداشتم اخه بیبی هام قشنگ مثبت بودن. دیگه امید به ...

عزیزم من برا همینه از بی بی متنفرم.... 

غیر استرس چیزی نداره.... 

چه + چه - .... 

اما یه چیز بگم من کلا بعد سونوی قلب بی بی چک گذاشتم اونم برای دل خودم که یادگری نگه دارم، اما باورت میشه با بتای بالای صد هزار دو تا خطش کاملا پررنگ نیست..... 

دیگه خودت تا آخرش برو یعنی بی بی غیر استرس چیزی نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تووو ی بچه داری؟؟؟؟؟؟ انقددد کشتی مارو  ب خداا واس شماها خیلی اسونه عزیزم چون حسرتش ب دلتون نی ...

نه هیچ وقت نگو هیچ وقت نمیتونی درک کنی.درسته پسر ناج سرم  هست .وای هرگز از داشتن بچه سیرنمیشم.

وقتی به آدم تشنه که نمیدونه آب چیه آب بدی چه حالی میشه

حالا ببین من چه حالیم

خیلی تلاش کردم برای بچه دوم ولی شرایط سخت شد ونوزاد دیگه تحویل نمیدن.

هیچ وقت قضاوت نکنین.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هیچ وقت نگو هیچ وقت نمیتونی درک کنی.درسته پسر ناج سرم  هست .وای هرگز از داشتن بچه سیرنمیشم. ...

عزیزم من نفهمیدم الان اینی که انتقال دادی اهداییه یا جنین خودتونه؟

نه قضاوت نکردم منظورم اینه ی بار مادری رو چشیدی چشمت دنبال این حس نیس زیاد مثل ماها 

وگرنه که تو میتونی صد بار مادر بشی عزیزم ناراحت نشی از دستم ❤️❤️

اون فرشته مال ما بود از اول خلقت مال مابود وهست     خیلی دردکشیدیم وسختی چه قبلش چه بعدش ...

عزیزم شک نکن وقتی برا یه فرشته مادرو پدر بشین به زودی خواهر و برادرم براش میفرسته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم ایندفعه احساس می‌کردم دمای بدنم یخورده بالاتره الانم همینطوریم،انشاالله که مثبت میشین وروزهایه ش ...

انشالله ممنونم..دعا کنید برام...تیکربارداریتونه انشالله؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

من از چندسال پیش تو این تاپیک بودم.دو سال پیش سیکلم شروع کردم ولی همسرم یهو زد زیرش وسط اون همه دارو دوباره پارسال شروع کردم

مشکلات قلبی وای سی یو برام پیش اومد دوباره همسرم زد زیرش 

خلاصه میگم با التماس از دکتر قلبم دکتر خونم دکتر زنان وهمسرم ابن دفعه آخره بخاطر پسرم بیا بریم بارضایت کامل قلبی اومد 

البته دکترم گفت مساله جونت منم گفتم عمر دست خداست بسم الله  وحنین انتقال  داد

باتمام شرایطم وهمه آرزوهام وهمه سختی ها وخوشی ها وناخوشی هام میخوام که مثبت بشم صحیح وسالم باشن.

به عشق پسرم وباباش  

حالا درکم مبکنید میگم برام خیلییییییی دعاکنید

الانم باتوجه به اینکه شرایط جسمی اصلا خوبی برای انتقال نداشتم همسرم هم فقط بخاطر پسرم که تنها نباشه ...

عزیزم یه جیزی رو صمیمانه میگم اصلا به گذشته و نداشته های اون زمانها و سختیایی که کشیدی فکر نکن.... 

تو و همسرت جزء برگزیده ترینها هستین که لایق همیچین چیزی شدین.... 

همینکه لایق این شدین که مادر و پدر این فرشته بشین من شخصا دستتون رو میبوسم.... 

مطمئن باش و شک نکن گل پسرتم تنها نمیمونه.... 

خدا یه مامان بابای دوست داشتنی براش فرستاده بذاش کاری نداره خواهر و برادرم میفرسته.... 

فدات عزیزم....  اینجا خونه خودتونه....  سالهاست چراغش رو این کنار هم بودنای بی ریا حفظ ک ...

ممنون ازشما😘انشالله روزی برسه همه دوستان باخبرمثبت شدنشون پیام بدن اینجا

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
من از چندسال پیش تو این تاپیک بودم.دو سال پیش سیکلم شروع کردم ولی همسرم یهو زد زیرش وسط اون همه دارو ...

ان شالله هرچی صلاحته عزیزم ❤️ان شالله خواسته دلت با خواست خدا یکی باشه و خدااا پسرتو از تنهایی در بیاره 😘😘😘

آنا جون قصه مو بخون طاقت نیاوردم همشو گفتم.  از اون زمستون

خوندم عزیزم.... 

ولی یه جا برام تو پیجم بفرست..... 

من از چندسال پیش تو این تاپیک بودم.دو سال پیش سیکلم شروع کردم ولی همسرم یهو زد زیرش وسط اون همه دارو ...

عزیزدلم...انشالله که حتما مثبت میشه میای خبرخوش میدی بهمون ...استرس نداشته باش سخته میدونم ولی سعیتوبکن😘

عزیزم یه جیزی رو صمیمانه میگم اصلا به گذشته و نداشته های اون زمانها و سختیایی که کشیدی فکر نکن....&n ...

فدات آنا جون  الهی آمین  الهی آمین 

روزهای سختم پشت همون زمستون گذاشتم

ایناروگفتم بچه ها بدونن برای رسیدن به خواسته هاشون تلاش کنن وتوکل تا خدا نظر کنه.

والا ما که خیلی چیزا ازمون در امد تو میکرو یهوو میگن هوا داشتی تو باسنت😹

😂😂😂😂😂😂