2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من چه با سینال چه گونال تخمکام تعدادشون تقریبا مث هم میشد اما تو کیفیت تخمک خیلی متفاوت بود...اون دف ...

عزیزم فرتیل ام سی برا قبل انتقال خوبه؟؟ قیمتش زیاده؟ گفتم اگه خوبه این سری قبل انتقال بخورم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوشنبه میرم  چند روز آمپول استفاده کردی ؟ گونال و‌اچ‌ام‌جی داشتی ؟ چند واحد‌میزدی ؟

گونال ۱۵۰ واحد زدم امروز روز هشتمه که زدم 

امروزم اچ ام جی نوشت برام برای دو روز 

۱۳ ام میرم باز سونو 

تو چیا داری؟قبلا انجام دادی یا بار اوله(

اره بگیر ولی بدستور دکتر بخور.از الانم فرتیل بخر عکسش فرستادم اونم خیلی خوبه.رازیانه هم یادت نره ها.

رازیانه برا همه کس خوب نیس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
توکل ب خداا اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم صدای تاپ تاپ قلبم رو میشنیدم موقع سونو  خدا بهم رحم ک ...

اچ ام جی هم خیلی خوبه تا روزه پانکچر شاید ده دوازده تا بشه ان شاالله که همش برات جنین با کیفیت عالی میشه 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم فرتیل ام سی برا قبل انتقال خوبه؟؟ قیمتش زیاده؟ گفتم اگه خوبه این سری قبل انتقال بخورم

اره دوستم یک ماه قبلش حتما بخورین خیلی خوبه آما دگی رحم بالامیبره.قیمت یک قوطی حدود۹۰۰هستش.همه داروخانه ها ندارن سخت پیدامیشه.من از داروخانه م فردوسی گرفتم.شبانه روزی.ولی بگیر باغها روزی ۳ وعده بخور حتما

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشاالله بسلامتی میدی و مثبته خیالت راحت عزیزم🤭🤲😍

سلام عزیزم مبارکه انشالله ک ۹ماه رو بسلامتی و دلخوش بگذرونی 

دست راستت رو سر ما 

میشه اگر حوصله داشتی بگی قبل و بعد از انتقال چیا خوردی هم داروهاتو بگو و هم اینکه چه چیای خودت برای شرایط بهتر اضافه کردی و مصرف کردی لطفا از تجربیاتت بگو خاهرم تا مام استفاده کنیم 

اچ ام جی هم خیلی خوبه تا روزه پانکچر شاید ده دوازده تا بشه ان شاالله که همش برات جنین با کیفیت عالی ...

جدی؟؟؟ خدا کنه اگه ۱۲ تا بشه شش تاشم جنین شه راضی ام بنده پرتوقعی نیسم😥

رازیانه برا همه کس خوب نیس

برای اونا که ضخامت پایین دارن قبل انتقال خوبه.دکتر به من گفت تازه اول قرصشو خوردم ولی دمنوش بهتر تاثیر داست .

والا نمیدونم.

اره دوستم یک ماه قبلش حتما بخورین خیلی خوبه آما دگی رحم بالامیبره.قیمت یک قوطی حدود۹۰۰هستش.همه داروخ ...

چقد خوب شمام خوردی عزیزم؟؟ انشاالله که مامانی عزیزم و بتای بالا داری... من تهران نیستم شهرستانم پس هرجور شده گیر میارم من تنبلی هم دارم به نظرم برام خوب میشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها من اگر میگم داروهاتون قبل و بعد از انتقال چی بوده برا این نیست ک برم بگیرم سرخود مصرف کنم چون دونه دونه این داروهایی ک میگید تا دکتر نسخه نکنه داروخانه بدون نسخه نمیده اینا رو میپرسم که زمانی ک میرم پیش دکترم بگم اگر مشکلی ندارع با توجه ب شرایطم برام نسخه کنه مصرف کنم😶

چقد خوب شمام خوردی عزیزم؟؟ انشاالله که مامانی عزیزم و بتای بالا داری... من تهران نیستم شهرستانم پس ه ...

ان شاءالله گلم بادعای شما.پیاده روی داشته باش مایعات بخور .من همش قمقمه یا بطری وشیشه همراهم بود وهست.تغذیه سالم داشته باش.لوبیا سبز یاکلک برکلی هم بخور.این قرص با آب فراوان با وعده هات تا قبل انتقال بخور من کلا از فرودین شروع کردم این دوهفته آخر بخاطر ضخامتم کم بود روزی ۶تا خوردم  

ولی شما ها از این کارانکنیدا.

ان شاءالله جواب مثبت بگیری گلم.

بچه ها من اگر میگم داروهاتون قبل و بعد از انتقال چی بوده برا این نیست ک برم بگیرم سرخود مصرف کنم چون ...

آفرین دختر گل تجربه است منم همینطور بودم.