2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
😤😤😤😤😤😭😭😭😭😭 خدایااااااا میشه این تهوع و سر درد منو بدی به مامان رقیه؟؟؟؟ هم من یه نفسی بکش ...

😂😂😂😂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گرفتم ازمایشمو😭😭😭😭😭😭باورم نمیشه مثبته 😭😭😭😭😭😭😭خدایا شکرت خدایاشکرت ❤️❤️😍

مبارکت باشه عزیرم خدایا شکرت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا حرف گوش نمیدی که، بخدا یه دکتر میرم میام قشنگ رو به قبله میشم، دو روز طول می‌کشه تا حالم ...

دور از جونت عزیزم ..میگرن داری ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم مبارکه انشالله ک ۹ماه رو بسلامتی و دلخوش بگذرونی  دست راستت رو سر ما  میشه اگ ...

مرسی عزیزدلم انشاالله که شما بقیه بچه ها هرچه زودتر مادر بشین و این لحظه هارو تجربه کنید🥰❤️❤️عزیزم راستیتش من واسه انتقال اولم خیلی به خودم رسیدم ک منفی شد این انتقال دومم قبلش همش مهمونی بودم و مهمون داشتم خیلی به خودم نرسیدم فقط داروهایی که دکتر داده بود میزدم از یه هفته قبل انتقال پروژسترون و استرتدیول و امپول انوکسا و آ اس آ میخوردم با فولیک اسید و ویتامین دی ای ولی بعد انتقال خیلی به خودم رسیدم تاالان بیشتر درازکش بودم و حموم چهارروز یبار رفتم از سرویس فرنگی استفاده کردم چون ممشکل یبوستم داشتم تغذیه ام که اکثرا پای مرغ و قلم و پاچه خوردم سوپ و اش بخاطر یبوستم خوردم و میوه و مغزیجات و مویز داروام که همونایی که گفتم استفاده کردم همین .اینسری استراحتم خیلی بیشتر بود اصلا دولا راست نشدم 

آره عزیزم ⁦☹️⁩😭

الهی عزیزم میگرن خیلی اذیت میکنه تو بارداری هم که خیلی سخت تر میشه 

چقد برات خوشحال شدم نگفتم مثبتی دختر  مثبتی😍 بتاتم عالیه برا روز ۱۱ انشاالله بارداری خوبی داشت ...

مرسی دوست قشنگم ممنون که بفکرم بودی گلم انشاالله قسمت خودت بشه و دلمون شاد شه🥰🥰🌹🌹

دوستان از دیروز خیلی زیر دل و تخمدانهام درد میکنه وسط سیکلم و توی ترشحات چند وقت پیش رگه های خون دیدم به نظرتون از چیه ؟ کیستی چیزی هست ؟

لیلا جون منظورم همین علایم اولیه بود 😅😅😅راست میگی ولی بدون علایم هم استرس داره دلت میخواد یه چیزی ...

😂😂😂ولی من حسم بهم میگه ازین بدویارا میشم 😑😑متاسفانه حسامم یکم درست درمیاد خداکنه منم دوره بارداریمو بی علائم سپری کنم 😐🤲🤲