2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله برای من هم قطع کرد اسید فولیک رو ولی آهن نداد بهم.

آهان حالا من نمیدونم اونارو بخورم یا برم یکی دیگه بخرم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
من آزاد خریده بودم با آسپرین وپردنیزول وامپول پروژستون.۳هفته پیش ۱۶۰۰ شد.

البته همش ۱۸تا انوکسابو ۱۰۰تا پروژستون بود  

فکرکنم خوب گرفتی بابیمه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزان تو رو خدا جوابمو بدید، من روز ۱۴ پریود ضخامتم ۶.۷ بود و سیکلمو کنسل کردن..روزی ۳ تا استر ...

عزیرم معمولا چسایی که ضخامتشون با ایرانی رشد نکنه ممکنه به خارجی بهتر جواب بده..... 

این دفعه خارحی امتحان کن انشالله خوب میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی توی کرج دکتر خوب سراغ داره، برای کنترل بارداری و بارداری های پرخطر؟ بتونم سرکلاژ رو پیشش ...

هانیل جان بزار بپرسم اگر یافتم خبرمیدم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اره بگیر ولی بدستور دکتر بخور.از الانم فرتیل بخر عکسش فرستادم اونم خیلی خوبه.رازیانه هم یادت نره ها.

عکس فرتیل رو ندیدم! چشم فقط رازیانه پرولاکتین رو بالا میبره

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیرم معمولا چسایی که ضخامتشون با ایرانی رشد نکنه ممکنه به خارجی بهتر جواب بده.....  این دفعه ...

ممنونم عزیزم، استرادیول ایرانی رو قطع کنم کی پریود میشم؟؟

پریود شدم برم واسه شروع مجدد سیکل ؟ 

بهشون بگم استرا خارجی بنویسین

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
دوستان من الان دو سه شبانه روز گردن و بین دوکتف و از جلو سمت تر قوه ها تیر میکشه نفس میکشم درد میگیر ...

راست میگه شورا جون الان گفت یادم افتاد.... 

من معدم اذیت میکرد اینطوری میشد اصلا نمیتونستم دراز بکشم مجبور بودم دو تا بالش بذارم و عملا نشسته بخوابم..... 

حالا بهتره به دکترت بگی شرایطت رو اگه از معدته که با پنتاپرازول و... حل میشه.... 

حالا ترجیحا علایمت رو بگو به دکتر ببین جی میگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته همش ۱۸تا انوکسابو ۱۰۰تا پروژستون بود     فکرکنم خوب گرفتی بابیمه    

ااا پس واقعا همینه قیمتش من فکر کردم من گرون گرفتم اولش بلد نبودم دکتر نوشت منم آزاد خریدم ۱۶۰۰ شد ۱۵ تاش البته با داروهای دیگه این دفعه با بیمه گرفتم 

یه چیز بگم من اصلن سینه هام هیچ حسی ندارم انگار اصلن وجود نداره😐😑با اینکه همه میگن درد میگیره  ...

منم دقیقا اینطوریممممم.... 

انگار مال من نیستن.... 

نه تو پریودی نه تو بارداری نه موقع..... 

خلاصه شوتن کلا.... 

تا ميتونى گرميجات بخور دمنوش هاى گرم خرما و كنجد ارده و شيره لوبياسبز كلم بروكلى پياده روى

به نظرم پایین میاره گرمیجاتا.... 

البته مطمئن نیستم اما معمولا میگن چیزایی که ریزش دیواره رو بیشتر کنه میتونه ضخامت رو کم کنه....