2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
حسابداريش باز هست؟ اخه اداريه؟ من ٦ به بعد ميرم شماره روو برم خونه تو يكاغذ نوشتن برام فك كنم اون ي ...

ممنونم لطف میکنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ددوستان من فردا دارم میرم ازمایش صبح برام دعا کنید لطفا❤️😍😍🥺

سلام لیلا جون صبحت بخیر مامان قشنگم   

الهی خوش خبر باشی ودست پر برگردی که قطعا همینطوره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شب قبلش تخلیه کرد؟ خود دکتر بهت گفته بود که شب قبل تخلیه کنه. همسر من ۴ میلیون موروفو ۱ تحرک ۵۸ ...

ناخواسته بود اینم گفتم بهشون ولی بازم تسه نکردن تازه اول که نمونه داد گفتن. ازمایش میکنیم اگه خوب بود نیاز به تسه نیست مثلا همه چی خوب بوده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
برای این تعدا هم یعنی تسه لازمه اخه این کجا بده واسه میکرو  همسرمن که خیلی خیلی کمتر از ایناست ...

پس چرا همه تخمک هام رشد نکردن اخه زده تو برگه جنین ۸ تا تخمک 7تا جنین ۳تا فریز چهار روزه بعد دکتر گفت اسپرم خوب نبوده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اره میدونم اکثرا تااخره حداقلشو گفتم سه ماه من خودم چون ازمایش ایمنی نداشتم دکتر روتین داروهاسه ک ...

فریناز جان شما بودی یکی دو هفته پیش گفتی همون علائمی هم که داشتی رفته و نگران جنینت شدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جون اوضاعت روبراه شد؟ لکه بینی تموم شد؟

ممنونم عزیزم آره خداروشکر که دیروز تا الان لکه بینی ندارم.

ولی همیشه یه چیزی هست برای فکر و خیال کردن

من از اوایل انتقال به صورت دائم درد و سفتی سینه دارم الان ک بیدار شدم این دردو ندارم و یکمی نرم شدن 

دوباره استرس گرفتم برام دعا کن مهتاب جون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
 پس چرا همه تخمک هام رشد نکردن اخه زده تو برگه جنین ۸ تا تخمک 7تا جنین ۳تا فریز چهار روزه بعد ...

ای بابا نمی دونم واقعا  حالا کیفیتشون چطوره خوبه ؟

البته عزیزم نگران نباش بنظرم بخواد بگیره با همین سه تاهم میگیره چون خودتون میگید شرایط تو مام بهتر بود و چه فایده که نتیجه نداد 

ان شاالله با همینا صاحب دو قلو ناز بشی 

دکتر اسرافیلی که ازمایش همسر منو دید کلا همه اشو گفت خوب نیست ولی تعداد گفت خوبه توکل بخدا

اخه سر پسرم اولاش اين رنگيه بعد ميشد نارنجي بعد قهوه اي يبارم كه اينسري لك ديدم دقيقااا روندش اين ب ...

بنظرم تلفنی میتونی از منشی دکترت سوال کنی راهنماییت میکنه ولی چیز نگران کننده ای نیست عزیزم

چرا خارجی میخوای عزیزم؟

دلم میخواد انتقال سومم‌رو پروستروژن خارجی استفاده‌کنم مامان سوفی.اگه گرون نباشه خیلی.

من شیافت پروستروژن‌از انتقال دومم دارم‌هنوز اکتوژست هست دوبسته استرادیول خارجی هم‌دارم.(البته انتقال دومم یه بسته سیکلوژست استفاده کردم یه چندتایی هم فرتیژست؟

توکل برخدا..مامان سوفی تو اطلاعایی داری مگه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.