2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام خانما. من رفتم صبح آزمایش دادم جوابش دو ساعت دیگه آماده میشه. واسم دعا کنید

وااااییی امروز. چندتا ازمایش داریم به به 😍😍ملینا جان شماام مثبتی عزیزم انشاالله خیره🤲😘🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟نه تازه میخوام برم دیشب از استرس تا سه بیداربودم😑😐 صبحانه بخورم میرم .دعاکنید برام ...

فدات بشم من خوبم فقط استرس دارم ولی خوبم 

حق داری مامانی ولی نگران نباش برات دعا میکنم نفس عمیق بکش ایت الکرسی بخون خدایا بنده شو ناامید نمیکنه ❤️😍

ممنونم عزیزم آره خداروشکر که دیروز تا الان لکه بینی ندارم. ولی همیشه یه چیزی هست برای فکر و خیال کر ...

عزیزم نگران نباش نی نی حالش خوبه 😍علائم اینجور که بچه ها میگن قط و وصل میشه

سلام خانما. من رفتم صبح آزمایش دادم جوابش دو ساعت دیگه آماده میشه. واسم دعا کنید

سلام عزیزم امیدت به خدا الان میرم برای بچهای امروز و خودم دعا میخونم منتظر خبرهای خوب هستیم خدا دلتونو شاد کنه🤲🤲

فدات بشم من خوبم فقط استرس دارم ولی خوبم  حق داری مامانی ولی نگران نباش برات دعا میکنم نفس عمی ...

خداروشکر درکت میکنم اینقدر استرس دیگه طبیعیه 😁 انشاالله که خوش خبر میایی و بهمون انرژی میدید با ملینا جان🤭💖

خداروشکر عزیزم واقعا برای خیلیا تاثیر خوبی داره سینال ولی بعضیام مثل من اثر خوبی نداشت باهاش خاطره ب ...

نه عزیزم هیچی تقویتی نخورده بودم حتی در حد خرما هم نخورده بودم 😐😐

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان من الان دو سه شبانه روز گردن و بین دوکتف و از جلو سمت تر قوه ها تیر میکشه نفس میکشم درد میگیره 

علی الخصوص شبها که میخوام بخوابم نمیتونم به راحتی به سمت چپ و راست برگردم علت خاصی داره؟؟ 

دوستان من الان دو سه شبانه روز گردن و بین دوکتف و از جلو سمت تر قوه ها تیر میکشه نفس میکشم درد میگیر ...

بارداری دردای جدیدی واسه ادم به ارمغان میاره منم سمت راست قفسه سینم چند روز درد میکنه نمیدونمم از کجاس