2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
یاحضرت عباس بگردم واسه اون تودلیت سوزن نزنی بهش    

من هفته دوازده بودم،آمپول انوکسا ر فرو کردم توشکمم،یه دفعه یه حباب از سمت آمپول فرار کرد رفت سمت مقابل😂

بچه بود، ترسیده بود....تا آخر بارداری و چهل روز بعد سزارین آمپول انوکسا ر داشتم.

بچه م هشت ماهه دنیا اومد،ماه هشتم سی سی یو بستری بودم، روزی دوتا آمپول انوکسا میزدن بهم👻😂😂😂 

الان همش میگم اگه خدابازم بهم بچه بده چطور این آمپولها ر تحمل کنم!!! سرم ها !!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
روزا وشبای سختی بود .دیگه رسما داشتم دیوانه میشدم که خدا کتاب زندگیمو ورق زد زمستون قشنگ رسید.   ...

ان شاالله😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من همیشه یک هفته تا ده روز مونده به پریودی  سینه هام درد میکرد ولی جدیدن تا پریودم تموم میشه درد و سنگینی شروع میشه خیلی نگرانم 😢 کسی تجربه داره ؟ 

بنظرتون چیزه مهمیه 

راستی این ماه از روز سوم پریودی ال دی هم دارم می خورم @تورک_آنا    

زی زی من که فکر میکنم کار خدا بود یهوویی تو رویان گفتن گونال میخوای یا سینال اصلااا ب هیچکی نمیگن من ...

خداروشکر انشاالله تا آخر این پروسه همینجوری دست خدا همراهت باشه😊

ددوستان من فردا دارم میرم ازمایش صبح برام دعا کنید لطفا❤️😍😍🥺

انشاالله دست پر میای من دلم روشنه مثبتی چون بی بی هم مثبت شده انشاالله بتای عالی داری خدابزرگه عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاالله دست پر میای من دلم روشنه مثبتی چون بی بی هم مثبت شده انشاالله بتای عالی داری خدابزرگه عزیزم ...

انشاالله نیکاد جان از استرس خوابم نمیبره خل شدم تواین یازده روز انقدر استرس نداشتم که تواین چندساعت دارم 

سلام عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم حستو درک میکنم آن شالله خدا دلتو با یه نی نی ناز شاد می‌کنه عزیزم.🤲 ...

سلام دوستم ممنونم از دعای خیرت تو رو خدا منو فراموش نکنید موقع نمازهاتون