2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
والا من پروژسترون رو نمیدونم اما پرولوتون رو من خارجیش رو میزدم....  ایرانیشم خوبه سخت نگیر... ...

ممنون تورک آناجووونم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من من سر جدت منو بنویس باجی  جان بگو مریض منظوره سفارش شده زینب   یادت نره باشووا دولانیم ...

چشم عزیزم شما عزیزانی رو که آزمایش دارین اول لیست قرار میدم که انشاالله یکی یکی برین قاطی مامانا ..باشیوا دولانیم سیزده تورک سبز نه قشی 😍😍 😘😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤲🤲🤲🤲🤲سلام دوستان عزیزم من نیت کردم از امشب برای چهل تا از دوستان عزیزم که منتظر هستن از طرفشون ...

قبول باشه عزیزم 

گوشه دعاهات برای همه منتظرها، حقیر رو هم یاد کن.

لازم نیست اسمم تو لیست باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قبول باشه عزیزم  گوشه دعاهات برای همه منتظرها، حقیر رو هم دعا کن.

قربونت برم چشم حتما من چرا فکر میکردم شما مادر شدید..شما برای همه ی ما زیارت خوندید الهی که ثواب دعاهات هزار برابر برگرده به زندگیت و خیلی زود مادر بشین به حق بزرگی خدا و امام جواد🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم چشم حتما من چرا فکر میکردم شما مادر شدید..شما برای همه ی ما زیارت خوندید الهی که ثواب دعا ...

من نی نی دارم

چون زیارت امام زمان هست

دلم خواست منم یاد کنید 

برای همین نیاز نیست اسمم تو لیست باشه

قربونت برم عزیزم الهی آمین مال من قهوه ای بود عزیزم مطمئنی خون؟ شاید ترشحه و لکه بینی حساب نمیشه

فرزی جون اوضاعت روبراه شد؟ لکه بینی تموم شد؟

من انوکسا تا آخر🤢

اره میدونم اکثرا تااخره

حداقلشو گفتم سه ماه

من خودم چون ازمایش ایمنی نداشتم دکتر روتین داروهاسه ک داد و اونسری هم گفت ۱۵ تای دیگه بزنی دیگه لازم نداری ک خونریزی کردم و قطع شد کلا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خیلییییی سعی میکنم ولی مگه میشه خسته شدم عزیزم من قبل این قضیه بچه خیلی سختی ها کشیدم خیلی ب خدا که ...

عزیزم ان شاالله گره زندگیت با پاقدم ی بچه گوگولی ی جوری باز میشه ک خودت بمونی

توکلت بخدا باشه

برات حتما دعا میکنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من جات بودم میگفتم یعنی اصلا دلم طاقت نمیاورد تا آز وایسم همینکه از دیروز نگفتی خیلی همت کردی ...

سلام 

یعنی تا۱۹ هفته نمی‌دونستی که بارداری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
جونم براتون  بگه اوضاع جسمی بعد ریخت.وضعیت رحم وتخمدان  خراب شد خیلی فشار اومده بود بخاطر ...

الهی بمیرم. منم داشتم این صحنه رو ک بعد دو سیکل کنسلس، سیکل سوم ک همه چی خوب شد و رفتم برا انتقال بعد کلییی سختی و... اومد گف جنینا از فریز در نیومد. خییییلی برام ضربه سخت و سنگینی بود. ولی شکر خدا زود جمع و جور کردم خودمو.

فقط همش حسرت میخورم ک کاش زیاد اصرار می کردم از کجا معلوم شاید میگرفت.

چند مورد شنیدم کیفیت جنین خوب نبوده ولی مثبت شدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انوکسا رو حداقل تا سه ماه داری فکر کنم من ک قرار بود تا اخر ۸ هفته بزنم دیگه تموم ک خونریزی کردم گف ...

منم چون خونم رقیق بخاطر همین میگم.الانشم از بس زدم تا آمپول میکشم بیرون خونریزی میکنه.کلا دکترم بخاطر همین چیزا ازم جدارضایت گرفت دیگه.میگفت جونت مهمتره 

ولی نمیدونه من دیوونه بچم.جون چیه بگو از اون عزیزتر میدم  براشون  البته واسه بچه داری جون نیاز دارم  باسلامتی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
الهی بمیرم. منم داشتم این صحنه رو ک بعد دو سیکل کنسلس، سیکل سوم ک همه چی خوب شد و رفتم برا انتقال بع ...

روزا وشبای سختی بود .دیگه رسما داشتم دیوانه میشدم که خدا کتاب زندگیمو ورق زد زمستون قشنگ رسید.  

اینجا قصه  قشنگه که میزارم باشیرینی مثبت شدن براتون بگم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
کلا‌رومخ‌هست میخادآدموبکشه‌تااونجا حالا‌به‌من‌میگف‌بیااینجا‌آزمایش‌بده اینجاآزمایشش‌مطمعن‌هست.بعد ...

من اینبار با دکتر ساینا باهاش ویزیت شدم دکتر  زنانم میگه  ما ۱۲ هفته قطع میکنیم شاید با یه  دکتر روماتیسم دیگه  تو شهر خودم ویزیت بشم

خدایا شکرت