2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها من سه روزآمپول آنوکسا روگذاشتم یخچال.اینجایه سری ازبچه هامیگفتن یخچال بزاریم هواگرمه.حال ...

نه عزیزم فقط نباید یخ بزنه منم هوا گرم شد گذاشتم تو قسمت جا میوه ای که اونقدرا سرد نیست. زیر ۲۵ درجه باید باشه الان هوا تا ۳۱ درجه گرم میسه. اگه اتاق همیشه کولر روشنه بیرون می تونی بزاری. ولی قبل تزریق در بیار  گرم بشه

خدایا شکرت

جونم براتون  بگه اوضاع جسمی بعد ریخت.وضعیت رحم وتخمدان  خراب شد خیلی فشار اومده بود بخاطر همین انتقال افتاد زمستون همون سال ۶ماه بعد.

وقتی سیکل انتقالم شروع شد دل خوش به ۵تاجنینم بودم.

تجربه هم ناکافی با مثانه خالی معده خالی وناسزا شب قبل هلاک سدم  

خلاصه درازکشیدم روتخت خدا اون روز برای کسی نیاره دکتر اومد گفت پاشو نمیخواد انتقال بدی.دنیا خراب شد روسرم یه لحظه خودتوبزار جای من با اون همه عذاب وسختی امیدت ناامید فشارم افتاد حالم بدشد روتخت انتقال .

تو همون حال به دکتر التماس گفتم چرا گفت جنینات خوب نبود آفرین اومدن بیرو فقط یکی مونده بی اونم اصلا خوب نیست.نمیزارم پاشو برو.

درگیر هی برو بزار روحیه خراب با کلی قر فقط یه جنین هچ شده کیفیت داغون گذاشت.بعد دوهفته منفی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مگه چند طبقه پله باید بالا میرفتی؟  اگه زیاد نبوده (برج مرج نبوده) خوب میتونستی آروم آرو ...

من بتا زده بودم فشارم میافتاد. ۵ طبقه ناقابل 🙄 میترسیدم حالم بد بشه. اخه سابقه داشتم فشارم بیافته

خدایا شکرت
من دیگه نمیگم خوابیدین    

زینب جان چقدر اذیت شدی از خدا میخوام اینبار مامان بشی و همه سختی هارو بشوره ببره فداتشم انشاالله خدابه خودت دوستام اولاد سالم و صالح ببخشه🤲🥰😍🌹

بچها یه چیز بگم بخندین سر صبح رفتم سرویس بجای فرهنگی یهو رو توالت ایرانی نشستم 🤣🤣🤣یهو یادم امد مثل فشنگ پا شدم رفتم رو فرهنگی به شوهرم میگم غش کرد از خنده 

بهش میگم نخند رد که نمیشه 😂🥺میگه ن بابا دیوانه رد چیه 🤣

زمستون همون سال تقدیر من جای دیگه رقم خورده بود  

تو یک کلمه میتونم بگم وبقیه به لطف خدا موقع مثبت شدن جواب میگم  

در یک کلمه البته لایقش نیستم ولی همه میگن

ممممممممممممادددددررررررر شدم  

الانم مامانم  

قصه مادرشدنم بماند روز جواب ان شاءالله  

خدایا قربونت کرمت شکر عظمتت شکر  

بچها یه چیز بگم بخندین سر صبح رفتم سرویس بجای فرهنگی یهو رو توالت ایرانی نشستم 🤣🤣🤣یهو یادم امد مث ...

کوثر جان منم دیشب دقیقا همین اتفاق برام افتاد.یهو پریدم نشستم رو فرنگی اینقدر خندیدیم  

زینب جان چقدر اذیت شدی از خدا میخوام اینبار مامان بشی و همه سختی هارو بشوره ببره فداتشم انشاالله خدا ...

عزیز دلی خدا ان شاءالله نی نی تو برات سالم نگه داره  

زندگی همینه تجربه کردن.بقیه زندگیم از زمستون همون سال شروع شد.برکت زندگیم  

لیلا جان خیلی دعا کن این دفعه همسرم راضی بود از ته دلش خیلی هم دعام میکنه.ان شاءالله مثبت بشم.خدا جواب این سالها روهم بده  

ان شاءالله خدا اولاد سالم وصالح بهم بده سرباز امام زمان بشن  

بچها یه چیز بگم بخندین سر صبح رفتم سرویس بجای فرهنگی یهو رو توالت ایرانی نشستم 🤣🤣🤣یهو یادم امد مث ...

😁😁😁😁😂نه بابا فیلم هندیه مگه بهمین راحتی بیفته 🤦😂نی نیت الان سفت چسبیدده به مامان جونش🥰