2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
خداروشکر  نه نگران نباش  نخور تا دکترت بهت مجددا اجازه بده من از 21 خرداد قطع کردم آسپری ...

حالا من طبق نظر مرکز قطع کردم گفت یه چند روز قطع کن دقیقا نگفت چند روز. حالا چند روز دیگه دوباره تماس میگیرم

فعلا نتونستم متخصصی ک میخام زیر نظرش برم درست حسابی ببینم. خیلی شانسی دو سه دیقه توی مرکز اصفهان دیدمش عجله داشت و فقط از شیاف و امپول گفت و اینکه دو هفته دیگه بیا مطب

ولی اینجور ک شما میگی ۲۰ روزه مصرف نکردی و خداروشکر اوکی هست👍 خیالم راحت شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یکی از بچه ها هم میگفت خوب نیس پس فعلا نرم بیرون سونو 

آره عزیزم بنظرم فعلا نیازی نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر خوب باید به سابقه درمان توجه کنه....  مثلا من یادم چون تو سیکل دومم آنتاگونیست بود برای س ...

دقیقا همینطوره بیشتر از اسم مراکز و دکتر به نظرم انعطاف پذیریشون در پذیرش حرف دیگران حتی منه بیمار هست اما متاسفانه انگار ازشون کم میشه اگه ما هم نظری بدیم...بعد کنسل شدن سیکل همون روز با دکتر مشایخی ویزیت شدم همه چی و هم راجب درمانم بهش گفتم و گفتم من قبلا به همکاراتون گفتم این دارو برای من خوب نیست ،،، اونم قبول کرد حرفامو و گفت ما گونال نداذیم چکار کنیم خب🤔البته خب چه فایده من اونهمه دارو مصرف کرده بودم

باز خداروشکر اونقدر اصرار و اراده داشتم که اومدم شهرستانمونم کل سیکل آماده سازی قبل پانکچر شامل دارو گرفتن و سونو رو تو شهرستان انجام دادم و فقط برا پانکچر رفتم رویان

اونا هم چون خودشون گند زده بودن مجبور شدن قبول کنن😀

به هرحال یه مرکز معروف هم اشتباهاتی داره مهم اینه که قبول کنن خودشون و تکرارش نکنن که خداروشکر قبول نمیکنن😂

اتوکسا یخچالی نیست ولی دمای کمتر از ۲۵ سانتی گراد نگهداری بشه امروز هوای کرج تا ۳۸ درجه هم گرمه اگه ...

مرسی عزیزم .‌ممنونم . لکه های سفید توش نیست . ممنونم خیالمو راحت کردی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نسرین جون نمیدونم چرا انقدر استرس میگیرم مخ شوهرمو خوردم 😔دست خودم نیست چجوری خودمو اروم کنم خدایا

طبیعی عزيزم 

این استرس ها خودش سم عزيزم 

سعی کن آروم باشی 

دعا بخون ذکر بگو صلوات بفرست آروم بشی عزيزم 

سلام خانما خوبین. ؟ از قدیمی ها کسی هست؟ زینبی جان هنوز میاد؟

من از ۹۷ تا بهار ۱۴۰۰ تو تاپیک بود . سال ۹۸ دوبار پانکچر داشتم که بار اول چهر تخمک با کیفیت داشتم شوهرم تسه شد اول گفتن چهار جنین تشکیل شده که بعد گفتن فقط دو روز رشد داشته و متوقف شده بعدش. گفتن باید برین برین جنین اهدایی چون خودتم ذخیرت کمه و کیفیت ندارن. بخاطر تناقض گویی هاشون رفتیم تخران تو رویان که همه حرفای مرکز قبلی رو رد کردن شوهرم خدا رو شکر تو نمونه اسپرم داشت نیازی به تسه نشد خودمم ۱۶ تخمک ازم کشیدن که یازده تاش بالغ بود و از این ۱۱ تا نه تاش جنین شد با کیفیت بی همش هم دو روزه. دو بار انتقال منفی داشتم هر بار دو تا دو روزه . بار سوم انتقال دو مرحله ای داشتم اول یه جنین دو روزه انتقال دادن و بقیه جنینا رو گذاشتن رشد کنه که از چهار تا دوتاش بلاست شد و سه روز بعد از انتقال اون جنین دوروزه برام دوتا جنین ۵ روزه انتقال دادن با همونا خدا روشکر پسرم رو باردار شدم الان یک سالش شده. میخوام بدونم بنظرتون کی میتونم دوباره برم تو سیکل پانکچر چون سنم داره میره بالا میترسم تخمکام بی کیفیت بشن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها ببخشید هر امپول گونال سه میلیون و ششصد هزار تومن هست یا سه هزار و ششصد . بعد امپولای ای وی ا ...

عزیزم سه میلیون و ۶۰۰ اما پن ۹۰۰ش....

یعنی برا یه بار تزریق نیست.... 

برا چند روز تزریقه.... 

معادل 12 تا گونال ۷۵ی هست عزیزم.... 

گونال تزریقش مثل انسولینه..... 

اما خوب مریونال و امثالش که هاش ام جی هستن اونا معمولا عضلانی هستن.... 

گونال و فوستیمون و امثالهم هم تزریق زیر جلدین.... 

حالا بستگی به شرایطت ممکنه فقط از یه گروه تجویز بشه یا هر دو گروه.... 

من مثلا تو هر سه میکروم از هر دو گروه داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه بدبختی‌مهمونم آقاست نمیتونم بگم پریودم🤣 حالا کمکو شوهرم‌هست غذارم یکاریش میکنم مشکلم فقط آمپوله ...

اهااااا

خب عزيزم لحظه امپول بردار ببر تو اتاق بزن بيا بيرون اتفاقى نميفته

منم الان بابام اصلا نميدون امپول ميزنم 

چون ميرم تو اتاق ميزنم و ميام بيرون🤣🤣🤣

بقيه كارهاهم ك حله شوهرت كمكته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والا چند روز پیش یک کاربر اومده بود میگفت از روز سوم وپنجم زدم مثبت شده.والا نمیدونم اصلا اون کنجدشو ...

بدنها با هم فرق داره ، جنینها هم با هم فرق دارن

بخدا قسم من از روز چهار انتقال هاله دیدم، عکس بی بی چکم رو هم برای دوستمون سارا کاربر داداشم فرستادم، اونم دید

همون مارک بی بی چک برای سارا از روز ده مثبت شد

میگم که هرکس یه جوره

البته بتاهامون فرق داشت، من روز ۱۱ انتقال بتام ۴۵۰ بود که اونقدر زود نشون داده بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آناجان مشکل اینجاست که منم فوتم میکردی فولیکولم تحریک میشد به عبارتی کلیییی فولیکول میداشتم همش ،، ه ...

دقیقا باهات موافقم.... 

حرفم برا این بود که بعضی دوستان میان میگن ما سینال داشتیم و تخمک زیادیم گرفتن ازمون منظورم این بود اگه کسیم تخمک زیاد و خوب گرفته فوتم بهش میگردن میگرفته هنر سینال جان نبوده!!!! 

وگرنه مطمئنا کیفیت از کمیت برا ماها مهمتره..... 

من خودم تو سیکل سوم به لطف داروهای خوب تونستم ده تا تخمک عالی داشته باشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهااااا خب عزيزم لحظه امپول بردار ببر تو اتاق بزن بيا بيرون اتفاقى نميفته منم الان بابام اصلا نميد ...

آخه میدونی دلشو ندارم‌و بلد نیستم‌آمپول زدن😅 یه خانومی‌میاد واسم میزنه عصرا.. ولی میبینم‌اینجا ماشالا بیشتر‌دوستان‌بلدن‌منم دیگه باید یاد بگیرم‌خودم‌بزنم اینجوری خیلی از استرسا کم‌میشه و خیلی بهتره...من چون انتقال اولمه‌فعلا تازه‌کارم😅

آخه میدونی دلشو ندارم‌و بلد نیستم‌آمپول زدن😅 یه خانومی‌میاد واسم میزنه عصرا.. ولی میبینم‌اینجا ماشا ...

اره زدنش راحته اصلا ترس هم نداره

اگه تا اونروز تونستى خودكفا بشى🤣🤣 خب فبها

اگر نه همون ك دوستمون گفت ب بهونه اينكه دوستت اومده لباس بگيره ى لحظه برو اتاق

خوبيش اينه اقاست و فضولى تو كار اقايون نيس😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم