2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
سلام نسرین جان خوبی عزیزم؟؟ منظور من تعداد و اینا نبود اتفاقا بیشتر منظورم همون کیفیت تخمک بود...چو ...

دقیقا سینالم ب من جواب نمیده 

هر چی که ارزونه واسه من کارایی نداره لامصب بدنم گرون پسنده 😅

کوثر جونم دیروز که زنگ زدم مرکزمون گفت فقط همون برگه آزمایش رو با لیست داروهات از همسرت بفرست برات د ...

عزیزدلم خوب خداروشکر رقیه جان یه چیز بگم اصلن به علائم نیست من الان علائم دارم باز استرس دارم در نتیجه کلن استرس هست 😂😂فقط هی با خدا خلوت میکنم تا آروم بشم 

یه علائم خفن بگیری که خیالت قشنگ جمع بشه درکت میکنم والا ،ما هنوز باور نکردیم مامان شدیم بخاطر همونه والا

من که فردا میدم چون دیروز از مرکز برام زنگ زدن پرسیدن گفتن شنبه آزمایش بده بالا رفت زنگ بزن نوبت سونو بدیم بهت دارو هم گفت همونا رو استفاده کن 

دارو الان چی استفاده میکنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی؟!🤦😁😁عززییززم اره من خیلییی جلو خودمو گرفتم بهش نگفتم چندباراومد به زیبونما ولی نگفتم 🤭

آره واقعا،،،به نظرم اگه تا روز آز طاقت بیاری خیلی مقاومی😊

خوب عزیزم از وقتی سیکل رو شروع کردی مامانی....  ما جزء نادر مادرایی هستیم که از همون اول کار ی ...

چقدر زیبا و دلنشین گفتی😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
مامان رقیه عزیزم من دوهفته انتقالم هییییییچ علائمی هیچی نداشتم هرروز تو تاپیک ناله میکردم از بی علائ ...

سلام عزیزم قربونت برم گفته بودم تگتون میکنم دورت بگردم مهربونم که برام دعا کردی و برام نماز خوندی ..منم مثبت شدم 😭خدا گل پسرت رو برات حفظش کنه و سربلندی و دامادیش رو ببینی به حق صاحب این روز..آره منم دقیقا مثل شمام و هیچ علایمی ندارم و همش به شما فکر میکنم و میگم میشه 😅😅😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزيزم خوبی  یه سوال داشتم  شما هم تند تند گشنت میشه؟  یه حالت ضعف  من آ ...

اره منم تند  تند رفتم دکتر تغذیه بهم برنامه داد ولی زیاد از روش نمیرم میوه میخورم یا اجیل یا نون پنیر ادم کلافه میشه مثلا غذامم دو وعده میخورم ک بیشتر بخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزدلم خوب خداروشکر رقیه جان یه چیز بگم اصلن به علائم نیست من الان علائم دارم باز استرس دارم در نتی ...

نه تو رو خدا دیگ استرس نداشته باش عزیزم بخاطر ترشح هورمون های حاملگی علایمت که خیلی هم خوب ..من خواهرهام هم میگن حاملگی شون خیلی کم علایم داشتن و راحت بوده فقط میگن اعصابشون خراب میشده دقیقا منم اعصابم خراب 😅😅داروهم آمپول و شیاف پروژسترون و هپارین و دگزامتازون و آسپرین و استرادیول و کوالی فول وپرگنازون دارم خودم هم هیدروکسی کلروکلین میخورم ویتامین دی هم دارم ..داروی شما چی هستن؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دوستان و خواهر های عزیزم که انتقال دادین یا تو سیکل انتقال هستین این چله رو یکی از دخترای این جا گذاشته بودن و گفته بودن مجرب و جواب گرفته بودن خدا روشکر منم خوندم و برام جواب داد خیلی کم وقت میگیره هر روز شروع کنین که انشاالله به برکت این سوره ها حاجت روا بشین به حق امام جواد🤲🤲🤲🤲🤲سوره انشقاق و انفطار هم بخونین

آره عزیزم خودش بوده و خوب نمیشنوه ولی کلا پسرش مغازه رو میگردونه حالا شماره موبایل پسرش رو بهت میدم ...

مرسی عزیزم ایشالا تهیه می کنم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم روغن ارده کنجد رو میتونی باش سرخ کنی

منم همون روغن ارده می گیرم اکثرا، با اینکه روش هم نوشته برای سرخ کردنی اما از چند منبع شنیدم که مناسب نیست.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره منم تند  تند رفتم دکتر تغذیه بهم برنامه داد ولی زیاد از روش نمیرم میوه میخورم یا اجیل یا نو ...

منم کلافه شدم 

از خوردن خسته شدم 

هنش گشنمه و ضعف دارم 

منم غذام و تقسیم میکنم که تو دو سه وعده بخورم