2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم من یه سوال بپرسم امپول ناکسپرین 40 همون 4000 هستش من امروز این امپولم تموم شد دوتا شرکت مختلف ...

بله عزیزم خودشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زدنش راحته اصلا ترس هم نداره اگه تا اونروز تونستى خودكفا بشى🤣🤣 خب فبها اگر نه همون ك دوستمون ...

آره والا رااااس میگی مهمون اگه‌ خانوم‌باشه تا‌ تهشو در نیاره ولکن‌ نیست😁😁😁 باز آقایونو میشه یجوری پیچوند ولی خانومارو هرگز😁

من یکشنبه برم سونو بیام یه نفس راحت میکشم لااقل برای یک هفته تا بعد سونو غربالگری  توکل به خدا ...

مرسى عزيز دلم

نبض نداشتن طبيعيه چون اونى ك ما حس ميكنيم خب پمپاژ خون هست نه قلب جوجه ها

ولى خب برى دلت آرومه ديگه اما جاى نگرانى نيس كلا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اسمم اکرمه گلم 😅 ب نظرم زوده برا حس نبض و اینا حتی شوهرم میگه خو ماله رگای خودته 😅خونرسانی زیاد می ...

ميگم منم نيمه شبا ك برم سرويس اينجورم

من حس كردم چون خوابم اين شبا عميق ميشه و مثانه شايد زودتر فشار بياره ومن متوجه نشم بخاطر اونه ك بسختى دفع دارم و ذره ذره و ختى ى وقتايى كامل دفع نميشه

فقطم نيمه شبها اينجورم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ميگم منم نيمه شبا ك برم سرويس اينجورم من حس كردم چون خوابم اين شبا عميق ميشه و مثانه شايد زودتر فشا ...

من اکثرا وقتا اینجوریم مخصوصا رو‌ فرنگی حالا رحممون هم داره بزرگ میشه ب مثانه هم فشار میاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من اکثرا وقتا اینجوریم مخصوصا رو‌ فرنگی حالا رحممون هم داره بزرگ میشه ب مثانه هم فشار میاد 

😂😂😂

معظلاتمونم زياده ها

خدا جوجه هارو حفظ کنه برامون

بزرگم ک بشن این نسل چ اژدهایی بشن مگه درک میکنن😂😂

😂😂😂 معظلاتمونم زياده ها خدا جوجه هارو حفظ کنه برامون بزرگم ک بشن این نسل چ اژدهایی بشن مگه درک ...

خخخ اره دیگه هر روز یه جور الان بچه ها ما هم میشن نسل دهه جدید 😅ولی ان شاالله که هم سالم باشن هم صالح هم اینکه ما برا ب دست اوردنشون سختی زیادکشیدیم ب بهترین نحو تربیتشون میکنیم 

سلام بچه ها من الان رفتم دستشویی لک قرمز روشن دیدم ۲ روزه تیره رنگ بود الان روشن شده چه کار کنم نکن ...

الان انتقال دادی ؟مثبت شدی 

اسپرین داری ؟اگه داری نخورشیاف داری یا امپول بازم وایسا شاید همین چن قطره بوده استراحت کن بلند نشو&n ...

آسپرین از  دو روز پیش که لک دیدم قطعش کردم

۳تا شیاف دارم با یکی آمپول که ساعت ۱۰ یه شیاف گذاشتم،خدا کنه قطع بشه چون خاطره خوبی از لک ندارم