2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ از دست این مادر شوهرا.جاری خواهرم باردارشده بود خواهرم ۳ماه بعد باردارشد. مادر شوهرم میگفت واسه ...

عاره خوندم عزيزم زندگي بقيه چه ربطي داره البته من اين حرفو از يكي دوستام شنيدم كه داشت راجع به عروساش ميگفت ميگفت باهم مسابقه دارن باز جفتشون حاملن😁ولي واقعاااا حرف چرتيه باز حالا خواهر باشه ميگي تهيه سيسموني براي خانواده دختر سخته  دوتا سيسموني،اونم باز منطقي نيس ولي خوب جاري ديگه چه ربطي داره

تو باز ديدي يكم دلت اروم شد كه خدا جبران كرده براشون

من حالا خانواده همسرش(چون خانواده همسرشش يكي از بستگان خودمم هست جاريش منظورمه همون اشناييت باعث ازدواج من وهمسرم شد) خيلي خووووووووبن اصلا لالا

يعني يحركتي كه اون باخانواده همسرش ميكنه من بخام اينور بكنم قبل اونا توسط همسر پوره ميشم🤣🤣

مثلا واحد روبه وو مادرشوهرشه بچه خواهرشوهرش كوچيك بودن ميومدن در ميزدن درو باز نميكرد😂ياعيدااا اصلا خونه نميمونه كسي بياد خونش روزاول عيد ديدنيشو ميره بعد مياد خونه مامانش بعد١٣ بدرد ميره خونه جفتشونم تهرانن،

و٠٠٠

ببين من يكم شايد يك درصد كاراي اونم نكردم مثل همون مسافرت بدون همسرم،ياعيدي كه رفتم خونه مامانم ولي انقد بد ميدونن ولي براي خودشون خيلي راحت اون كاررو انجام ميدن واقعااا زشته

خدااااا كنه من مادرشوهر خوووووووبي بشم بخدا انقد ميترسم  چون ما مشكل حاد اونجوري نداريم باخانواده همسرم بيشتر خصوصيات اخلاقيه كه رو مخ منه،خداكنه مثل دخترم بشه برام

خوب كاري كردي تو كاملاااا رسمي بودي من نه اصلاا  مثلا هررروز بايد من زنگ ميزدم (حرفيم نبود همش ...

الهی عزیزم، آره میفهمم هر کسی شرایط خاص خودش و همینطور روحیات خودش رو داره.

قرار نیست ما همیشه خودمون رو مطابق خواست دیگران تغییر بدیم، اول از همه باید خودمون و همسر و بچمون رو در نظر بگیریم بعد دیگران. البته من نسبت به خودم اینطوری نیستم و متاسفانه همیشه خودم رو اولویت آخر قرار میدم و این اشتباهه، در واقع نه گفتن برام سخته ولی کم کم دارم یاد میگیرم شکر خدا.

ببین من یاد گرفتم هر کسی رو با شرایط خاص خودش بسنجم، مثلا من از اول نامزدی حتی این رسیدگی در ایام بیماری به دیگران رو داشتم، از آشپزی گرفته تا وقت دکتر گرفتن و دنبال داروهاشون برم و ...

ولی خواهر شوهر و مادرشوهرم از این کارا نمیکنن، مادرشوهرم میگم پیره توان ندارن واقعا پس اصلا شرایطش با من یکی نیست در نتیجه هیییییچ گله ای هم نیست، همین که از همسرم حال منو هر بار می‌پرسه یعنی به فکرمه و منو راضی می‌کنه. خواهرشوهرمم چون سر کار میره و یکمم تنبله حتی واسه خودشونم بزور غذا می‌ذاره واسه همین از اونم توقع ندارم، من کار خودمو میکنم و اونجوری که دلم میگه انجام میدم. واسه همین با اینکه نه زنگ میزنم نه رفت و آمد زیادی دارم اما همیشه پشت سرم حرف محبت و رسیدگی هست و همش همسرم میگه من بابت تو سرم پیش خانواده و فامیل بالاست.

یا همون اول یه قانون گذاشتم که گلایه و این حرفا از خانواده همدیگه نداریم به هییییچ عنوان، اگر خانواده من بهت حرفی زدم که ناراحتت کرد خق داری از خودت دفاع کنی وگرنه حق نداری به من گلایه کنی منم همینطور. خواهرشوهرم زبونش یکم تنده نسبت به همه، خیلی وقتا حرفایی زده که ناراحتم کرده اما حتی یک بار هم به همسرم نگفتم، همین موضوع باعث شده بدونن تمام رفتار شوهرم فقط مربوط به خودشه و هیچی رو به من ربط نمیدن. توی هیچ چیز خانوادگیشون هم دخالت نمیکنم، حتی وقتی از من نظر میخوان خیلی راحت میگم خودتون باید تصمیم بگیرین،  برای همین به منم نظری نمیدن 😁

تولدها هم همسرم چون بچه اوله و پدرشون فوت شده همیشه کیک و کادو میگیریم میریم خونه مادرشوهرم همه اونجا جمع میشیم. اما تولد من هر سال به یه بهانه ای دو سه ماه دیرتر کادو میدن. کیک هم خودمون میگیریم بازم میریم خونه مادرشوهرم من اصلا نه گله کردم نه ناراحت شدم. کلی هم ازشون تشکر میکنم، برای همین هر سال همسرم ازم می‌پرسه دوست داری بریم؟ منم همیشه استقبال میکنم.

خلاصه که چون خودم اهل گلایه و توقع نیستم خانواده همسرمم اینجوری عادت دادم. در حالیکه اونا بد میدونن دیر بری خونه پدرشوهر، خواهرشوهرم در هفته حداقل باید دو سه بار بره خونه پدرشوهرش وگرنه براش داستان درست میکنن ولی من هر وقت برم میگن خوش اومدی، دیگه حرف و حدیثی نیست شکر خدا 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام زی زی عزيزم همیشه خارجی خوب جواب نمیده  و متاسفانه معکوس جواب میده  اصولا برای کسان ...

سلام نسرین جان خوبی عزیزم؟؟

منظور من تعداد و اینا نبود اتفاقا بیشتر منظورم همون کیفیت تخمک بود...چون من قبلا تو شهرستان با داروی ایرانی جواب نگرفتم و تخمکام پوچ بودن بعد از اینکه رفتم رویان سال ۹۸ هم بهم سینال دادن هرچی بهشون گفتم این دارو به من جواب نمیده من امتحان پس دادم گوش ندادن ،، یه روز در میون منو میکشوندن رویان برا سونو هی میگفتن نه عالیه تعداد فولیکولات خیلی خوبه کلا حرف خودشون و میزدن انگار نمیخواستن قبول کنن کارشون در مورد شخص من اشتباهه و جواب نمیده

تا اینکه دو روز مونده به پانکچر آز استرادیول دادم و معلوم شد اونهمههههه فولیکول همه پوچه و من الکی اینقدررر دارو مصرف کردم ،، کلا سیکل پانکچر و کنسل کردم گفتم نمیخوام چون گفتن ممکنه یه دونه تخمک هم از نکشن

تا اینکه دو ماه و نیم بعد با گونال و اچ ام جی سیکلمو شروع کردم و خداروشکر تخمکای خوبی هم داشتم از لحاظ تعداد منظورم نیست که البته تعدادشم خوب بود ولی بیشتر منظورم کیفیتشونه...من سیزده تا جنین داشتم که اگه تخمک خودمم کیفیتش بد میشد اونوقت از اونهمه تخمک شاید حتی ۴ ۵ تا جنین خوب هم نمی داشتم با توجه به وضعیت اسپرم...به نظرم کیفیت تخمک خیلی مهمتر از تعدادشونه ادم ۳ ۴ تا دونه جنین داشته باشه اما درست و درمون باشه...

االبته مسلما این قضیه راجب همه صدق نمیکنه و ممکنه کسانی با سینال هم جواب بگیرن ولی چون ایشون گفت سری قبل سینال مصرف کرده و دکتر گفت کیفیت تخمکاش خوب نبوده و ذخیره تخمدانش هم خوبه تقریبا مث اون زمانه منه...

این جور موقع ها روحیه حرف اول و میزنه واقعا و استرس کارو خراب میکنه من دوس داشتم تجربمو که خوب و امیدوار کننده هم بود در مورد گونال بهش بگم که از این اضطرابی که داره یکم کم بشه و دلش آروم بگیره...

چقدر حرف زدما🙊🙈

عاره نديدمممم پيامت رووو واي قند تووووو دلم اب شديعني ميشه😍😍🥺🥺🥺 من همسرمم بد غذاست يسري مريض ...

😂😂😂ای خدا عجب ماجراهایی دارین کلا پس خونوادگی مشکل غذا دارین پسرتون ترکیبی شده😂😂ولی سعی کن الان که بارداری همه چیزی بخوری گوشت و غذا زیاد بخور

بزار حداقل این یکی نی نی خوش خوراک باشه😍😍حالا من برعکس فقط اهل سالم خورییم یعنی باور کن تو این نه سال ازدواجم شاید پنج بار هله هوله از سوپر نخریدم کلا علاقه ندارم ..چرا نشه قربونت برم یه دختر تپل که دلت ضعف می‌ره براش اوووووخداااا 😍😍😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم جنینی که بخواد به این راحتی نگیره مطمئن باش قرار نبوده بگیره....  خیالت راحت....  ...

انا جون چقد قشنگ تفسیر کردی دلم قرص شد والا 😅

اره چیز که خدا بخواد بخواد هیچی جلو دارش نیست 

فداتم❤️❤️

شما هاش سی جی نزدی؟

نه نزدم خودم دلم میخواست بدن بهم ولی ندادن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عاره خوندم عزيزم زندگي بقيه چه ربطي داره البته من اين حرفو از يكي دوستام شنيدم كه داشت راجع به عروسا ...

ان شاءالله  مادرشوهرهای عالی بشیم  در حد بنز  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نسرین جون منظور من تعداد و اینا نبود اتفاقا بیشتر منظورم همون کیفیت تخمک بود...چون من قبلا تو شهرستا ...

دکتر خوب باید به سابقه درمان توجه کنه.... 

مثلا من یادم چون تو سیکل دومم آنتاگونیست بود برای سیکل سوم خانوم دکترم گفت بذار این دفعه سیکل با سینافکت رو چک کنیم. اما تا گفتم بدن من اصلا تو اولین سیکل به سیکل با سینافکت جواب نداده گفت پس همین آنتگونیست رو انجام میدیم منتها این دفعه داروهام رو تغییر داد. چون سیکل دوم گونال و منوتروپین داشتم این دفعه مریونال با فوستیمون داد و جواب بهتریم گرفتیم نسبت به سیکلهای قبلیم..... 

قرار نیست اشتباه رو تکرار کرد که.... 

من یادمه چون میکروی دوم منفی شده بودم یکی از بیمارهای خانوم دکتر تا دید من بازم دارم باهاش ادامه میدم گفت پس چرا ادامه میدی باهاش گفتم خوب چون داره یه تغییراتی تو روندش میده و دنبال پروتکل مناسبتره برام و ضمنا دنبال علت منفی شدنه.... 

به نظر من برا ماها خیلی دکتر با دکتر فرق نداره.... 

مگر اینکه دنبال علت منفی یا شکیت و سقط باشه وگرنه صرفا تخمدان تحریک مته و پانکچر و انتقال خیلی دمتر با دکتر فرق نداره.... 

مهم اینه دنبال بهترین سیکل برات باشه و بخواد به نتیجه نزدیکترت کنه نه با سعی و خطا جلو بره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رقیه جانم فردا میری ازمایش ؟

کوثر جونم دیروز که زنگ زدم مرکزمون گفت فقط همون برگه آزمایش رو با لیست داروهات از همسرت بفرست برات داروها رو ادامه بدیم..گفتم بازم تکرار کنم گفت نیاز نیست ..خودم میخوام تکرار کنم همسرم میگ نمی‌خواد به خودت استرس نده ..با این که خداروشکر بتا هم خوب بود ولی بازم علایم ندارم چقدر بی علایمم آخه من 😅😅الان دخترا با ماهیتابه میان بالا سرم