2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشح و یادم نیست خیلی ولی روزای آخر ، قبل پانکچر خیلییی درد داشت تخمدانام دلیلشم این بود که هایپر شد ...

سلام زی زی عزيزم همیشه خارجی خوب جواب نمیده 

و متاسفانه معکوس جواب میده 

اصولا برای کسانی که ذخیره پایین دارن 

انشالله که این دوستمون جواب بگیره 

من با ذخیره هفت دهم با داروی خارجی تو مرکز خصوصی سه تا جنین داشتم البته سه تا تخمک 

ولی با سینال تو رویان بیشتر شد 

مامان رقیه جان هلاک  اون قسمت پیامت شدم که به اون نی نی ها استرس نده    

راست میگم دیگ من خودم انقدر گریه کرده بودم ک علایم ندارم بازم نشد الان میگم بیچاره نی نی هام اونموقع میگفتن بیرون چه خبر ..الان شما هم فقط بخور و آرامش داشته باش قربونت برم😍🥰😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

اینم در مورد انوکسا مگه وسلیه هاتون تو یخچال یخ میزنه که انوکسا یخ بزنه فقط نوشته یخ نزنه. داخل قسمت گرم تر یخچال بزارید موردی نداره. منم تا هوا خوب بود بیرون میذاشتم ولی الان کافیه ۵ ساعت کولر خاموش باشه خونه جهنم میشه

خدایا شکرت
فداتبشم خدا کنه این روزا منم تموم بشه بخدا سپردم خودش کمکم کنه با دعاهای شما ...منم اینکار میکنم جلو ...

قربونت برم درکت میکنم این بار حتما مامان میشی ببین کی بهت گفتم با امید و توکل به خدا و توسل به ائمه اطهار برو جلو هر مرحله بگو خدایا من رو تو این راه قرار دادی دست خالی برنگردون و مامان بشم منم هر روز اسم شما رو تو لیست دعاهام میارم که امسال بگی مامان شدی به حق امام جواد 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
امشب سالگرد ازدواج امام علی و حضرت فاطمه اس😢یادمه اولین باری که رفتم دکتر برای اقدام چقدر خوشحال بو ...

قربونت برم چقدر با پیامت دلم گرفت خدا جواب دل شکسته ات رو میده😭😭 انشاالله به حق امام حسین و امام حسن امسال با اولین انتقالت مادر میشی عزیزم ..حال الانت رو درک میکنم چون خیلی کشیدم خانم فاطمه زهرا عیدیت رو بده و مامان بشی 🤲🤲🤲🤲🤲

سلام.

با اجازه استارتر

لطفا برای قبولیم توی کنکور انسانی دعا کنید.

محتاج دعاتون هستم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
عزیزم نگران نباش برا منم کلا پسرم تاخیر فاز داشت....  تو این چیزا تبلن ناقلاها اما از دیوار را ...

ای جانممم عزیزم😍😍😍اره دیگه هرکدوم یجور شیطونی دارن😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
مبارکتون باشه 😍😍😍 ان شاالله با سرکلاژ کردن استرساتونم کم بشه 😍😍 حسابی استراحت کنین و دیگه کار خ ...

سلامت باشی عزیزم، ممنون. ان شاالله توکل بر خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم