2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم انوکسان رو نمیدونم ولی یادمه سرم آی وی آی جی اونایی که یخچالی نبودن یعنی زیر ۸ درجه نبودن (برخ ...

کریستالی یعنی چجوری؟گفت نباید بلوری شده باشن گفت اگه اونجوری شده یایخ زده یعنی خراب شده.ولی من متوجه تغییری نشدم.بااونایی که بیرون بودم مقایسه کردم فقط یکم سفت تره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منم دیدم بچه هامیزارن یخچال سه روزبودگذاشته بودم یخچال.ولی الان به هرداروخونه ای زنگ  زدم ...

من خودم کلا داروهامو بر اساس محدوده دمایی که روش زده نگهداری میکنم.... 

اینطوری خیالم راحته.... 

من تو هر دو بارداریم انوکسانا رو تو یخدان یونولیتی میذاشتم بعد دماشو با یخ کنترل میکردم.... 

توش دماسنج میذاشتم و بعد داخلش از این پکهای یخ میذاشتم و آب که میشدن تعویض میکردم و دمای داخلش معمولا حدودا 18-20 بود اینطوری خیالم راحت بود.... 

درسته نه ماه اینطوری مراقبت کردن سخته اما من فکرم راحت بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حالا که سفارش میدی کامل باشه عزیزم....  بگو یه + تپل میخوام که بعد نه ماه صیح و سالم بغل ...

الهی به حق امشب که عید خانم حضرت زهرا ست .خدا بهترینشو بهم بده.همیشه کم خواستم ایندفعه میگم دوتا مثبت بهم بده ۹ماه سلامتی و۱۲۰ سال عمر باعزت بده به بچه هام  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
کریستالی یعنی چجوری؟گفت نباید بلوری شده باشن گفت اگه اونجوری شده یایخ زده یعنی خراب شده.ولی من متوجه ...

کریستالی یعنی همون بلوری.... 

یعنی ببین توش انگاری تیکه های ریز یخ باشه با نه.... 

بزرگ نیست که اما نگاه کنی میتونی تشخیص بدی دونه های کریستال شده رو.... 

زلال نمیشه یه جورایی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خودم کلا داروهامو بر اساس محدوده دمایی که روش زده نگهداری میکنم....  اینطوری خیالم راحته... ...

اره اونجوری خیلی سخته.الان روی این نوشته تویخچال نباشه.هم نوشته بالاتراز۲۵درجه هم نباشه.🤔🤔🤔

به خدا منم تا دیروز مثل شما فکر میکردم قربونت برم من جلوی آیینه همش شکمم رو جلو میدادم و ادای باردار ...

فداتبشم خدا کنه این روزا منم تموم بشه بخدا سپردم خودش کمکم کنه با دعاهای شما ...منم اینکار میکنم جلو آینه لبلس میذارم تو شکمم ..از بس چشم انتظارم 

ممنونم عزیزدلم 🥺🥺محبت داری نمیدونم در مقابل این همه محبت چی بگم اره خداروشکر انشالله همه حاجت روا ...

راستی یادم رفت بگم تازه معضلات بارداری شروع شد😂اولیش که یبوست بود الانم سردرد خدا بعدیارو بخیر کنه😉😁

شوخی میکنم ،، همه ما اینارو داشتیم سردرد و که من داشتم اون اوایل خیلی با اینکه میگرنم ندارم اصلا ،، گویا برای سطح بالای پروژسترون در خونه مخصوصا اوایل بارداری ،،یبوستم که قربونش برم یار همیشگیه مادران باردار😂 من سر هر دو بچم دارم ولی مدیریتش میکنم😅

امشب سالگرد ازدواج امام علی و حضرت فاطمه اس😢یادمه اولین باری که رفتم دکتر برای اقدام چقدر خوشحال بود دقیقااا شب سالگرد این دو عزیز بود وچقد ب ف ال نیک گرفتم و چقددددددر خوشحال بودم که بالاخره شرایطم جور شد واس اقدام😞نمیدونسم قراره چقددد اذیت بشم ناشکر نیسم عیب نداره خواست خدا بوده😭😭😭امام علی خیلی از روز گذشت پدری کن برام😭😭😭منه یتیم رو ببین که میدونی چقد تنهام 😔ببخشید دلم گرفته بود 😢

نه اون دوهفته بعدش بود😂😂😂😂چطوری وروجکا خوبن؟

فداتشم 

خوبن خداروشکر شیطون شدن 

قلت میزنن بعد میخوان برن‌جلک نمیتونن میزنن زیر گریه و جیغ و داد

دخترمم به این‌زودی دندون دراورده🤦‍♀️بیقرار شده

بچه های تو در چه حالن😍

من اکثرا میام اینجا چت هارو میخونم و با مثبت ها شاد میشم و با منفیا ناراحت ولی وقت چت ندارم از دست این فسقلیا

انشاالله خدا دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بابا كدوم داروخانه احمقى اينو ميگه من از اول تو در يخچال گفتن بذار و گذاشتم و همشم يخچالى استفاده ك ...

عزیزم این دارو اصلا یخچالی نیست، روش هم دماش رو نوشته 

که میشه دمای اناق یا حداقل یه جای اتاق که گرم و آفتابگیر نیست

میدونی من چند وقت میزدم و همیشه هم تو دمای اتاق نگه داشتم؟

چه ایرانیش و چه خارجیش همه باید تو دمای اتاق باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️