2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
جونم براتون  بگه اوضاع جسمی بعد ریخت.وضعیت رحم وتخمدان  خراب شد خیلی فشار اومده بود بخاطر ...

از ۵تا جنین که از فریز اومد بیرن فقط یکیش موند اونم بدردنمیخورد.دکتر نمخاست بزاره.اشتباهت تایپی بالا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش همون محمدی رفتی؟ من سر  دو ماه فاکتورهام خوب شده بود. بعد فکر نکنم سر خود قطع میکردی. من زن ...

آره‌عزیز‌پیش‌محمدی‌رفتم

۳ماه‌بودداشتم‌میخوردم.شایدم‌بیشتر

خسته‌شده‌بودم‌ازش.همم‌حس‌میکردم‌پوستمو‌خشک‌میکنه

همم‌خیلی‌مونده‌به‌انتقالم.کم‌کمش‌۶ماه‌یا۷ماه‌‌بایدهیدروکسی‌میخوردم.‌بیمه‌مو‌تمدیدکنم‌.میرم‌دوباره‌آزمایش‌میدم.میبرم‌پیش.

باخودم‌گفتم‌.بعدعمل‌لاپرا‌شروع‌میکنم‌به‌خوردن.حداقل‌۳ماه‌‌‌قبل‌انتقال‌خورده‌باشم.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من هیچ مشکلی دکتر گفت نداری پری هام چند روزی عقب میفته ولی تنبلی ندارم ولی دکتر بعد پانکچر گفت تخمکا ...

نه کلا با سینال همینطوریه نگران نباش...مشکل از تخمکت نیست...

زی زی جان ببخش دوباره ریپلای کردم شما گونال میزدی ترشح یا علائمی داشی؟من سینال میزدم یادمه ترشح داشت ...

ترشح و یادم نیست خیلی ولی روزای آخر ، قبل پانکچر خیلییی درد داشت تخمدانام دلیلشم این بود که هایپر شده بودم تعداد فولیکولم خیلییی بالا بود...اصلا به ترشح و اینا نیست که ول کن اون سینال بدرد نخور و دربدرشده رو😂

گونال عالیه اصلااااا شک نکن که خوب جواب میده بهت...اصا مگه میشه یه دارویی خارجی باشه و بد باشه؟!!!!!هرچیز بدرد نخوری که دو رو بر ماست و باید بهش شک کرد ایرانی بوده عزیزجان😉

راستی سونو رفتی نگفتن چندتا فولیکول در حال رشد داری و سایزشون چنده تقریبا؟؟؟

زی زی جان ببخش دوباره ریپلای کردم شما گونال میزدی ترشح یا علائمی داشی؟من سینال میزدم یادمه ترشح داشت ...

این چه حرفیه هر سوالی داری بپرس عزیزم...

بیشترین چیزی که یادمه از ترشح دوران قبل انتقال بود که چون فرتیل سی ام میخوردم خیلی ترشح داشتم چون این قرص رحم و برای پذیرش بچه خیلی آماده میکنه و البته میل جنسیمم با این قرص زیاد شده بود شوهرم میگفت چه قرص خوبیه همیشه بخور😂😂

ولی قبل پانکچر فکر نکنم خیلی ترشحی میداشتم درداش خیلی یادمه  

چجوری چیشد؟

وای داغ شدم انگار میخوام پری بشم زیر دلم تیرمیکشه.یه بسکوییت خوردم اومدم درازکشیدم  الان بهترم فقط پاهام یکم دردگرفت  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد