2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

مبارکتون باشه 😍😍😍 ان شاالله با سرکلاژ کردن استرساتونم کم بشه 😍😍 حسابی استراحت کنین و دیگه کار خونه نکنین تا هماتوم جذب بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ممکنه ادم تو یه ماه دو بار تخمک گذاری داشته باشه؟ و اینکه من دو ماهه که روزای وسط سیکل یا یک ...

منم این ماه اتفاقا داشتم و میخواستم بپرسم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فداتشم  خوبن خداروشکر شیطون شدن  قلت میزنن بعد میخوان برن‌جلک نمیتونن میزنن زیر گریه و ج ...

ای جااان😍😍 حالا بذار چهاردست و پا برن همه چی تغییر میکنه. منم دخترم دندون داره دوتا ولی پسرم خبری نیست و اینکه ایستادنو یاد گرفتن مدام دوست دارن یکی سرپا نگهشون داره.هرروزی یه چیز جدید رو میکنن دیگه😂الهی قسمت همه منتظرا😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
من الان چهار تاداروخانه شبانه روزی زنگ زدم همشون گفتن نبایدتویخچال باشه.یکیشون گفت احتمال داره موادش ...

سلام عزیزم. آمپول انوکسا رو لازم نیست توی یخچال نگهداری کنید. اصولاً داروهایی که نیاز به نگهداری در یخچال داشته باشند رو روشون مینویسن در دمای دو تا هشت درجه نگهداری شود. اما در مورد انوکسا فقط نباید در دمای بالاتر از دمای اتاق ( ۲۵ درجه) نگهداری بشه. برای همین روشون نوشته در دمای پایین تر از ۲۵ درجه نگهداری بشه. چون انوکسا ساختار قندی شکل داره ممکنه در دمای یخچال کریستالیزه بشه و اثرش از بین بره. شما لطفاً چشمی بررسی کنید اگر ذره ای نامحلول در سرنگ دیدید دیگه قابل مصرف نیست در غیر اینصورت بذارید بیرون ( البته دمای زیر۲۵) و استفاده کنید. بعید میدونم توی سه روز خراب شده باشند. ضمنأ علت اینکه داروخانه ها همراهش یخ میدن اینه که الان هوا خیلی گرمه و دمای هوای بیرون از اتاق خیلی بیشتر از ۲۵ درجه هست. ببخشید طولانی شد میخواستم توضیحاتم کامل باشه.

اره والا من اصلن تعجب میکنم خیلی علامت دارم اخه یبوست که هستم سردرد که قربونش برم دارم ،دستشویی رو اصلن نمیتونم نگه دارم درجا زیر شکمم انگار داره میترکه ،غروبها که کلن بیحالم و احساس میکنم دما بدنم بالا میره دیروز که صبحم این جوری شدم 

😂😂باورم نمیشه خیلی زیادن و احساس میکنم خیلی زوده 

ولی شکرخدا ن که اینا هستن که بهم یادآوری میکنه یه چیز هست داره اتفاق میافته چیزی که فکر نمیکردم بشه هنوزم باورم نشده ،،،شما که به لحظه وصال نزدیک شدین خدا حفظش کنه این طور متوجه شدم شما بچه دارین این دومیه نه چقدر خوشحالم براتون❤️🥺

ولی فکر میکردم باردار بشم یعنی ازمایشو بگیرم تمومه همچی ولی زود فهمیدم تازه استرس شروع میشه سونو ساک،سونوقلب،سلامت جنین و،،،،خیلی باید چشم براه باشم 😅

ممنونم که دلگرمی میدی حس خوبی ازتون میگیرم پر از آرامش باشی 🤲

@zizi92    

ای جااان😍😍 حالا بذار چهاردست و پا برن همه چی تغییر میکنه. منم دخترم دندون داره دوتا ولی پسرم ...

منم پسرم تنبلتره

به شوهرم میگم بهر تماشای جهان امده

بلده ها ولی حال نداره زیاد تکونی از خودش بروز بده🤣

ماشاالله بهشون😍😍😍😘😘😘

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
میگه بین ۱۵ و ۲۵ درجه باید نگهداری بشه ولی دمای یخچال بین ۳ تا ۶ درجه هست که برای این دارو خیلی سرده ...

مال منم باقرمز روی هر بسته نوشته در یخچال نگه داری شود.

هروقت میخوام بزنم میارم بیرون یکم به دمامحیط برسه بعدتزریق میکنم.دردش کمترمیشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشاالله که یه دختر ناز و خوشگل آروم داری که به حرف مامانش گوش میده و غذا میخوره🥰🥰🥰

اي خدااااا قربوووووونت برم كه دغدغه هاي منووو ميشناسي😂😂😂🙏🙏🙏💋💋💋👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

واقعااااا تو دعاهاتوون بچه اروووم رو بخاين من همش ميگفتم خدا كوليك ورفلاكس الرژي نداشته چون دوروبرم ديده ديده بودم فرق بچه عاروم با نا اروم رو وفرق مادرشوناااا چقد از لحاظ روحي جسمي باهم متفاوتن چقد دعا و صلوات و چله

سوره عصر براي صبوري رو خرما ميخوندنم و ميخوردم چله انعام رو بادام

چله يس رو انار

چله يوسف رو سيب و٠٠٠

بعد پسرم ماشاللاش باشه همه چي تموم شد شوهرم ميگفت خداروهزارمرتبه شكر انقد دعا خوندي اينجوري شد😁

امشب سالگرد ازدواج امام علی و حضرت فاطمه اس😢یادمه اولین باری که رفتم دکتر برای اقدام چقدر خوشحال بو ...

الهيييي قربونت برررم ان شالله اين سيكلت ختم ميشه به فرزندان سالم و صاااالح  و پايان انتظارته  امسال تا عيد يه مامان شكم قلمبه اي😍😍😍😍درسته تعداد جنين و تخمك و كيفيت تشكيل شده همش به ادم انرژي ميده ولي باور كن خداااااااااا بخواد باهمون كيفيت معمولي و يدونه هم باشه مثبت ميشي

ان شالله بحق اين روووووز عزيز همه چي براي شمااااا و همه منتظراااا عالي پيش ميره🌹🙏