2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره تا ۳ روز هم طبیعیه بعضی ها همیشه اینطوری میشن نگران نباش. البته ممکنه بخاطر ال دی هم باشه، کلا ه ...

دست گلت درد نکنه. ❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من خاله هام خونمون بودن دختر خاله هامم بودن بعد یکی از دختر خاله هام عروس اون خالمه بعد شوهرش میخواس ...

ای جانم عزیزمممم، ان شاالله که همیشه خبرهای خوب بدی به همه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتم بیشتر سفید میشه ، خودم که زیادی سفید بودم بعد بارداری بی رنگ تر هم شدم 😁 الآنم حس میکنم پوستم ...

علایمت به پسر میخوره اگه میدیدمت صددرصد میگفتم چیه 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دکتر که اصلا نتونستم حرف بزنم باهاش فقط گریه کردم اونم خیلی دلداری داد و گفت بهتره با این روحیه فعلا ...

ان شالله كه با انتقال اولتووووون صاحب فرزند صالح و سالم بشين اونم دوقلووووو🙏💋

البته قبل اين كه دكتر احتمال بده پسرم داشت لگد ميزد شوهرم  گفت معموله اين پسره😂ب ...

آره فسقل منم خیلیییی شیطونی کرد یعنی دکتره دیگه کلافه شده بود از دستش هزار ماشاالله 

قربونت برم مرسی بخدا که مامان میشی من در خوابم هم نمیدیدم مثبت بشم و میگفتم یعنی میشه منم بی بی چک م ...

خدا از زبونت بشنوه خواهر منم همش میگم منم بی بی چک مثبت یه روز میبینم ؟شکمم بزرگ میشه ؟از بس انتظار کشیدم غیر ممکن شده برام ..ایشالا همیشه دلت شاد باشه و کوچولوت سلامت بغل کنی ...تقویتی خودم اوابوست گرفتم میخورم شوهرمم فرتیل و موتلیتی و آمپول سینال میزنه ببینم خواست خدا با دل ما یکی میشه 

آره فسقل منم خیلیییی شیطونی کرد یعنی دکتره دیگه کلافه شده بود از دستش هزار ماشاالله 

میگم امکان داره دوسه روز قبل انتقال بارداربشی و موقع انتقال نفهمن

علایمت به پسر میخوره اگه میدیدمت صددرصد میگفتم چیه 

والا از روی همین علائمم همه اطرافیانم میگن پسره، حتی یک نفر هم نمیگه دختر. ولی علائم اصلا قابل اعتماد نیست 😏😏

سلامت باشی عزیزم، الهی، اگر هدیه نبود میگفتم آدرس بده برات بفرستم، اینجوری با هربار خوندنش منم شریک ...

وواییی خدا عزیزم قربون محبتت‌برم..مبارکت باشه عزیزم..نه عزیزم..اخرش میگیرم‌موفق میشم خواهری..همین که دعام کنی هااا یع دنیااا ارزش داره واسم سفارشی دعام کنی خواهر

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
والا از روی همین علائمم همه اطرافیانم میگن پسره، حتی یک نفر هم نمیگه دختر. ولی علائم اصلا قابل اعتما ...

ایشالله سالم باشه 

میگم امکان داره دوسه روز قبل انتقال بارداربشی و موقع انتقال نفهمن

اگر تخمک بالغ داشته باشی آره چرا که نه. ولی معمولا توی سونو چک میکنن، اگر احتمال آزاد شدن تخمک بدن فکر کنم انتقال نمیدن.

سلام عزيزم  به سلامتی انشاالله  من که همچنان دارم میخورم تا انشالله یکشنبه برم سونو ببین ...

شما دوقلوييي احتمالا امپول و شياف رو داري من كه سر پسرم ٤ تا شياف داشتم٢٠٠ بود خارجي بود يعني ميخاستم ايراني بذارم بگفته داروخونه اي بايد ٨ تا ميذاشتم🥴اخراش شد دو تا ٢٠٠ خارجي، همون٤ تا ايراني خودمون

شرايط تشخيص دكتر خيلي فرق داره كه تا قطع كردم 

من حتي ٣٥ هفته بستري شدم بخاطر زايمان زودرس باز شياف داشتم ولي يادم نمياد تا٣٧/٣٨ بود يا تا هفته قبل زايمان

وواییی خدا عزیزم قربون محبتت‌برم..مبارکت باشه عزیزم..نه عزیزم..اخرش میگیرم‌موفق میشم خواهری..همین که ...

عزیزم از همسرم پرسیدم گفت از اینستا اینترنتی گرفته، اگر میخوای پیجشو برات بفرستم.