2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
عزیزم به از کجا گرفتی من پیدا نمیکنم

نفس جان از شهرمون خریدم همسرم کل شهر رو بیچاره زیر و رو کرد دوتا مغازه داشتن برام خرید الان دیگ نیست کلا منم تموم کردم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم به برکت همین قرآن خدا حاجت رواتون کنه الهی آمین.منم دیشب به لطف خدا نیت کردم از جز ۱ شروع خت ...

ای جانم عزیزمممم، قبول باشه، التماس دعا 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

مبارکت باشه منم خیلی دوست دارم این نوع قران بگیرم قسمت نشده هنوز..

هانیل برای منم‌دعاکن ان شاءالله مادربشم بزودی با انتقال سومم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ان شالله بسلامت بغل (شون)بگيري عزيزم خداروهزار مرتبه شكرت الهي امين🙏🤩🥰

قربونت برم من😘😍😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دخترا نیت کنید از امروز عاشورا شروع کنید چله بگیریم .من حساب کرد م روز عاشورا چله تموم میشه   & ...

ممنون ک گفتی عزیزم.

حتمااا ان‌شاءالله شروع میکنم‌من‌برای همه بچه های تاپیک هم‌دعامیکنم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
جوابش اومد گفت دکتر گفته اسپرم داشتی ولی کیفیت ندارن باید دارو مصرف کنی.. نمیدونم دیگه توکل بخدا همی ...

عزیزم منم شوهرم آزواسپرمی بود با نمونه اسپرم برداشتن من تقریبا از سه چهار ماه قبل پانکچر همش به شوهرم ویتامین دادم خورد و چیزهای مقوی دادم بخوره که تقویت بشه شما علاوه بر داروهای دکتر خودت هم همش بهش برس ببین هر چیزی اسپرم رو قوی می‌کنه بهش بده انشاالله که با اولین انتقال دامنت سبز میشه به حق امام جواد 🤲🤲🤲

سلام گلم. کی مام پانکچر شدی؟ شاید ذخیرت اومده پایین. آره خدایی مال من بیشتر شد و راضی هم بودم. غصه ...

من پارسال مام بودم اون موقع اصلا ازمایش ذخیره ندادم ولی این بار که دادم ذخیرم ۲ بود از۸تا تخمک کشیدن که به خاطر اسپرم داغون 3تاش جنین شد خودم هیچ مشکلی ندارم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
ممنون‌عزیزدلم... مرسی که دعام‌ میکنی‌ واقعا چقد تو این تاپیک‌با داشتن دوستایی مثل شما حس‌خوبی دارم.. ...

دورت بگردم الهی آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

عزیزم ناراحت نباش مگه چندتا جنین لازمه اگه خدا بخواد با همینا مامان میشی. ببین خیالت راحت با همین ان ...

دکتر که اصلا نتونستم حرف بزنم باهاش فقط گریه کردم اونم خیلی دلداری داد و گفت بهتره با این روحیه فعلا انتقال ندی گفت موقع انتقال برات همه کاری میکنم خراش و جسب و...خودم گفتم مهر میام انتقال تا اون موقع هم بهم اوبووست و فولیک داد بخورم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بچه ها امروز یه هدیه خیلیییی خاص و با ارزشمند گرفتم 😍 آنقدر گوگولیه گفتم شمام ببینید کیف کنید 🥰 ا ...

مبارکت باشه، التماس دعای فراوان ازت دارم هانیل جان 

قبول باشه الهی که به سلامت هدیه ای که خدا بهت داده رو بغل کنی