2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
وای بچه ها من الان رفتم دستشویی یه ساعت پیش شیاف گذاشته بودم معذرت میخوام وقتی شیاف ریخت دیدم قهوه ا ...

به به مبارک باشه عزیزم خداروشکر اینم مهر تایید مادر شدن شم.. انشاالله با بتای تپل خوشحالمون می‌کنی 🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم نیلو جان فدای قلبت بشم عزیزم که برام دعا کردی از خدا برات این لحظه رو میخوام خدا بعد چهار ...

قربونت برم با همه ذوق کردنات ذوق کردم 

ایشالله همیشه لبت خندون باشه 

فدات بشم انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم  والا دیگه جا نیست واسه امپول پروژسترون و تا هفته چندباید زد؟

نمیدونم والا دکترم ک میگفت حالا حالا ها باید بزنی بعدا عوضش میکنم هفته ای یکی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مامان رقیه میشه جواب بدی ک چیکارا کردی و چ داروهایی بعد از انتقال خوردی ممنون میشم😘

قربونت برم بزار بازم بگم استرادیول روزی سه تا ..آمپول پروژسترون روزی دوتا باهم تو یه سرنگ ..شیاف روزی یکی بود که بعد لکه بینی شد دو تا .. دگزامتازون نصف قرص هر شب ..هپارین روزی دوتا ..آسپرین و کوالی فول و یه قرص تقویتی pregnazon و از خودم روزی یک قرص هیدروکسی کلروکلین ۲۰۰ میخورم ..

بعد انتقال کلا استراحت بودم یه هفته بعد انتقال هم برگشتیم شهر خودمون هفت هشت ساعتی پست ماشین دراز کشیدم خیلی تکون میداد ..شب و صبح انتقال کله پاچه خوردم به توصیه دوستان و آناناس و آواکادو از سه روز قبل انتقال تا پنج روز بعدش خوردم و توت فرنگی هم خوردم به هم هر روز یکی آب پز کردم خوردم همراه آبش ..هر روز سیزده تا بادام درختی میخوردم الان هم میخورم دوماه میشه مویز هم میخورم ..به توصیه دوستان هر روز سوره انشقاق و انفطار رو خوندم و از اول ذی القعده چله برداشتم و برای چهل شهید جنگ زیارت آل یاسین خوندم هنوز تموم نشده از طرفشون هدیه کردم برای سلامتی امام زمان ..و دعا و زیارت زیاد زیاد خوندم ..شما هم چله شهدا رو امتحان کنید شهدا پیش خدا عزیزن ..بازم هر سوالی داشتی جواب میدم قربونت برم خدا برات معجزه کنه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ای جانم  من چی پس روزی دوتا جداگانه میزنم  باسنم کاملا کبود شده  دیگه جا نداره&nbs ...

اره عزیزم برا تو سختتره ان شاالله وقتی بغلشون کردیم همه ی اینا یادمون میره می ارزه ب شیرینی وجودشون 😍

ان شاالله بحق امام جواد شماهم اخرين بار درمان تون هست و حتى ان شاالله تا قبل از اون طبيعى باردار شى ...

مرسی مامان خوش قلب و مهربون الهی آمین 😍😍😍😍😍😍😍

انشالله که دردونتو صحیح و سلامت بغل میگیری😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مامان رقیههههه عزیز دلمممم 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 مباااارکااا باشههههه دوستم...خداروصدددد ه ...

قربونت برم تمنا جوووووووون دیگ تا مامان شدن خودت هم کم مونده خیلی زود برای شما خوشحالی میکنیم این جا به حق امام جواد  دوست عزیز و مهربونم که همش برام دعا میکردی فدات شم من آخه😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲🤲🤲

اره عزیزم برا تو سختتره ان شاالله وقتی بغلشون کردیم همه ی اینا یادمون میره می ارزه ب شیرینی وجودشون ...

انشالله عزيزم 

آره آدم به آخرش که فکر میکنه آستانه صبر و تحملش بیشتر میشه 

توکل به خدا 

یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

مامان خانوم چشمت روشن تبریک میگم بهت❤اتفاقا دیروز وقت اذان ظهر برای شما و بقیه کسایی که آز داشتن دعا کردم ،، خدارو هزار بار شکر که حاجت روا شدی عزیزم

انشاالله دوران بارداریتو بسلامت بگذرونی و نی نیت رو بسلامتی و خوشی بغل کنی😍😘

دوستانی که لکه بینی دارید درد ناحیه شکم هم دارید  من هم لکه بینی دارم هم درد  همش استراح ...

من لکه بینی ندارم ولی زیر دلم درد. میکنه 

قربونت برم بزار بازم بگم استرادیول روزی سه تا ..آمپول پروژسترون روزی دوتا باهم تو یه سرنگ ..شیاف روز ...

عزیزم به از کجا گرفتی من پیدا نمیکنم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم