2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اره بخدا همه ی این مراقبتا رو دارم باشه عزیزم بیشتر رعایت میکنم شما سونوی اول دو تا ساک دیده شد؟

من سونوی اول یه ساک دیده شد ولی یکی دیگه رو گفت خیلی مشکوکه شایدم نباشه دوباره خونریزی کردم دو هفته بعد رفتم دوتا ساک و جنین بود که یکیش قلب داشت یکیش نداشت که گفت چون خونریزی هم داری احتمالا داره سقط میشه که دیگه ماهم بیخیالش شدیم تا اینکه ۸ هفته رفتم بیرون سونو خانمه گفت دوقلو بارداری؟ گفتم نه خانم دکتر یکیش سقط شده یکیش برام مونده یهویی دوتا صدای قلب برام گذاشت😍گفت سقط شده چیه اینم صدای قلب هردوتا جوجت😍سریع هم به منشیش گفت شوهرشو بفرست صندوق بره برای دومی رو هم حساب کنه😒😒😒😂😂

خداياشكرت....❤️ 
مباركت باشه دوست من برو آزمايش بتا بده ك خيالت راحت بشه دست راستت رو سر دوستامون ك توى پروسه هستن ...

ممنون عزیزدلم.برم سونو حتمامیام تو این تاپیک میگم بهتون ولی توروخدا هرکس پیاممو‌میخونه دعاکنه وقتی رفتم سونو ضایع نشم و بگه جنین سرحال و سالم سرجاشه و بدون مشکل قراره دوره بارداریمو طی کنم..الهی امین..قسمت همه منتظرای بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس نداشت عزیزم مانیتور رو چرخوند نشونم داد عصر مطب نوبت داشتم ولی بخاطر خونریزی مرکزم تلفنی بهم گ ...

خب خيره ان شاالله عزيزم

من از بس عجله داشتم بيام ببينم جواب رفيه چى شد پيامهارو رد كردم نخوندم ك چى گفتن بهت

حالا بعد ميخونم

ان شاالله ك خيره

فقط تا زمان قطع شدن خونريزى و تشكيل قلب كاااامل استراحت كن جونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

یا امام جواد یا قمر بنی هاشم مادر شدم خواهرهای عزیز تر از جانم 😭😭😭😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
🥴من حتی صدا قلباشونو نشنیدم حالا بیرون میخوام برم سونو ب عشق صداشون

میتونی بگی روسی دی برات بزنن یادگاری داشته باشی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم