2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ما خوبیم شکر خدا، چشم حتما عزیزم 😍😘 ان شاالله خیلی زود جای فرشته هات سبز بشه عزیز دلم 🤲🌹

خدا رو شکر خوبین ممنون از دعای قشنگت عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر ممنونم خوبم چه کار کنیم دیگه زندگی ادامه داره در حال کاهش وزن میخوام عید برم مام از نو شر ...

توکل بخدا انشاالله که حاصل این زحماتتو و ببینی عزیزم خدا بزرگتر از مشکلات ما هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداروشکر گلم فقط استراحت کن تا خوب بشی  میگه ساک و کیسه زرد رویت شد عزيزم  پس نگران نباش ...

حتی نگفت هماتوم دارم

یعنی هماتوم نیست؟

خدایی نکرده بارداری پوچ نباشه ولی برای مرکز رویان هم طبیعی بود گفت مشکلی نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما دوبارشم یه جا انجام دادید ؟ کجا میرید‌؟

بله هر دوبار بیمارستان بهمن به فاصله یکسال از هم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
در مسیر زهرا جان هم مطمینم دوقلو دارن 😍😍😍

کاشکی برای منم مطعن بشی دوماه دیگه انتقال سومم میگیره  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
واااااااای کوثرجون مثثثبته مباااارکه 😍😍😍😍💖💖💖الهی شکرت از ته دلم ذوق کردم فداتشم انیدوارم نه م ...

ممنونم خواهری عزیزمی الهی آمین 

حتما لایق باشم برا همتون دعا میکنم انشاالله مثبتی خودت  که بیای بگی و ما ذوق کنیم به حق امام رضا 🤲🤲❤️❤️

بله خراش رحم  مثل درد تخمک کشی ایا بعد بمن گفتن ۴روز به پریودی بیا بعد از خراش چند وقت بعدش ...

خراش شماچون باهیستروهست بابیهوشیه وبعدازبه هوش اومدن یک مقدار کم مثل دردپریودی دردداری واحتمالاتاچندروز لکه بینی داشته باشی،برای انتقال هم اگه وضعیت رحمت مناسب باشه ماه بعدش انتقال میدن

قربونت بشم عزیزم خدا دلتو با یه نی نی ناز شاد کنه الهی آمین عزیزم براتون دعا میکنم عزیزم 🤲🤲🤲 مرسی ...

مرسی عزیز دلم .ان شاالله .🙏🏻😍😍هممون شاد بشیم بزودی زود .ان شاالله دفعه بعدی ضخامت عالی میره بالا 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
حتی نگفت هماتوم دارم یعنی هماتوم نیست؟ خدایی نکرده بارداری پوچ نباشه ولی برای مرکز رویان هم طبیعی ...

عزيزم طبیعی نگران نباش 

شاید کوچیک بوده دفع شده 

فقط استراحت فراموش نشه 

تو ما ای وی اف عادیه 

نه خانمی خواهشا فکرهای منفی نکن 

ما هم رفتیم سونو گفت یه ساک یه کیسه زرد جنین که اندازه یه ارزن آخه چطور اونو ببینن

سارا چیکار کردی ازمایش دادی؟

بله عزیزم ولی ساعت دو همسرم میره جواب رو بگیره انقدر این ساعت کند میگذره دیشب شاید یک ساعتم نخوابیدم از بس هی با خودم فکر میکردم یبار میگفتم مثبته یبار میگفتم نه بابا منفی خلاصه مگه صبح میشد

عزيزم طبیعی نگران نباش  شاید کوچیک بوده دفع شده  فقط استراحت فراموش نشه  تو ما ای ...

واقعا برای شما هم سونو اول که ۲۱ رفته بودی جنین دیده نشد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻